Şimdi Ara

Blum aventos hf kilitlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Evdeki blum aventos hf modelli kapak açma mekanizması bozulmuştu. Bunu tamir etmek için söktüm. Sökme kılavuzunda kapak takılı değilken kolun aşağı çekilmemesi gerektiği yazıyormuş ama ben çekmiş bulundum. Şimdi kol kilitlendi ve yukarı çekilmiyor. Bunun yukarı çekilmesi için bir yöntem var mıdır?

    Blum aventos hf kilitlendi

    Bir de mekanizmadaki arızanın sebebi resimdeki freni sağlayan ufak parçanın çok kolay bastırılabiliyor olmasıymış. Çünkü diğerini de söktüm ve bu parça zor bastırılıyor. Bu parçayı tamir etme şansım var mı yoksa değiştirmem mi gerekir. Ya da sadece bu parçayı bulabilir miyim?

    Blum aventos hf kilitlendi







  • Fırlayıp yüzünüze çarpmaması ve size zarar vermemesi adına kilit mekanizması var biraz zor da olsa tekrar kapatın var ters kuvvet uygulayarak yavaşça açarsanız kilitlenmeden açılacaktır. Bu ürün tek satılmaz çift takım halinde satılır şehrinizde mobilya alanında uzmanlaşmış bir sanayi sitesi varsa oradaki hırdavatçılara söylerseniz yenisini verirler ancak o ürün en az 10 yıl ki bildiğim kadarıyla ömür boyu garantilidir mutfağı yapan ustanızla görüşün önce çünkü pahalı bir parçadır şu an 230-250 lira arası perakende satışı vardır büyük ihtimalle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 senesinden beri blum Ürünleri kullaniyorum. İlk defa bozulana rast geldim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Benzer sorunu ben de yaşıyorum. Sorunu yenisini alarak mı çözdünüz. Alt parçaları bulunuyor mu ya da tamiri mümkün müdür?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güven ERDOĞAN

    Merhaba,


    Benzer sorunu ben de yaşıyorum. Sorunu yenisini alarak mı çözdünüz. Alt parçaları bulunuyor mu ya da tamiri mümkün müdür?

    Blum ürünlerinin her parçası tek tek satılır, sizde ki sorun nedir? yaklaşık 20 yıldır bu ürünleri kullanıyorum, hiç bozulduğuna denk gelmedim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekobik kollar sonuna kadar açılmıştı. Üzerindeyken kolu içeriye ittiremedim. Söküp deneyim derken bir kilitlendi. Bu şekilde montaj yapmam mümkün müdür?

  • İyi günler...Fren parçasını bulabildiniz mi, tek başına satılıyor mu, Nerede satılıyor? Teşekkürler...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.