Şimdi Ara

bluetooth klavye önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Geçen gün LCD siparişi verdim (Sony 40D3500). Bilgisayarı da LCD'ye bağlayacağım. Bunun için kablosuz klavye arayışına girdim. Okudğum yazılardan anladığım kadarıyla bluetotth olmayan modeller 3 metreye kadar destekliyor ve bağlantıda kopmalar yaşanabiliyormuş. Dolayısıyla bluetoothlu modellere odaklandım. Çok fazla da alternatif yok zaten.

    Logitech diNovo Edge
    Logitech MX 5500

    Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000
    Microsoft Wireless Entertainment Desktop 8000

    Bu modelleri de internetten araştırdım, incelemeleri okudum. 8000 çok iyi fakat fiyatı 350 civarı. diNovo da güzel ama o da çok pahalı. Dolayısıyla geriye 7000 ve MX 5500 kaldı. 7000 modeli 150 civarı. MX 5500 ise 250 civarı. MX 5500 koltukta kullanmak için biraz büyük gibi duruyor.

    Arka ışıklı olması benim için çok önemli değil, bir de masaya koyup kullanmayacağım için, hafif, ufak bir şey olması benim için önemli. Klavyede Touchpad tarzı fare kontrolü olursa artı olur. 7000 modeli isteklerime yanıt veriyor gibi. Fakat onun da Türkçe olanını bulamadım. Türkçesi var mı bu klavyenin bilen var mı? Türkçe olup olmaması çok sorun olur mu? Bir de Microsoft'un kendi sitesinde özellikler kısmında "şarj edilebilir mouse ve klavye" ibaresi var. Araştırdım biraz klavye şarj olmuyor galiba.

    Aranızda 7000 modelini kullanan varsa ve sorularıma yanıt verebilirse çok sevinirim. Başka tavsiyelere de açığım

    Tşk.







  • Arkadaşlar yok mu bir yorum, bir tavsiye, kullanan yok mu hiç?
  • Arkadaşlar aranızda Microsoft Wireless entertainment Desktop 7000 kullanan yok mu hiç? Halen sorularıma cevap bulamadım.
  • Mucar sony 40D3550 bende var ve senle ayn sebepler bende bi tane mx5500 aldım ve gerçekten çok memnunum...24 mt ye kadar çekti bunu deniyerek yaptığım için garanti verebilirim...Klavyesi büyük değil bence normal boyutlarda ama çok hafif onu söliyebilirim..Mousese koltukta kullanmak için biraz büyük ama inana her türlü döşemede sorunsuz kullanılıyo :) Umarım fikir sahibi olmuşundur..
  • Çok teşekkürler yorumların için. Umutsuz bir şekilde girmiştim, yorum yapan yoktur diye : )

    Logitech MX5500 biraz daha oyun canavarı bir klavye gibi duruyor, dediğiniz gibiyse 24 mt. çok abartı bir mesafe, o kadar çekiyorsa maşşallahı varmış. Koltukta otururken bir de fareyi yanıma almak zorunda kalacağım. Bu yüzden biraz sıcak bakamadım bu modele. Yoksa herşeyi mükemmel. Büyük derken de "Microsoft Wireless Entertainment desktop 7000" modeline göre demiştim. Yoksa dediğiniz gibi gayet ince ve hafif duruyor.

    Ufak, ergonomik oluşu, klavye üzerinde dokunmatik fare kontrolcüsü ve fiyatıyla "Microsoft Wireless Entertainment desktop 7000" modeli çok öne çıkıyor. Fakat İngilizce oluşundan dolayı karar veremedim. Olmadı bu modeli alıp tuşların üzerine Türkçe etiketler yapıştırabilirim. Ya da MX5500 alıp fareyle idare edeceğim : )

    Birinin İngilizce oluşu, birinde de dokunmatik fare kontrolcüsü olmayışından dolayı kararımı veremedim. Biraz daha bekleyim, belki aradığım özelliklerde bir model çıkar : )




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.