Şimdi Ara

Bluetooth Ağ Bağlantısı hakkında anlayamadığım bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba, Öncelikle forumun tüm üyelerine ve çalışanlarına selam ve sevgilerimi sunuyorum.

    Benim sorunum şöyle;

    Durumumdan ötürü şimdi ben evde internete telefonunun bluetooth'unu kullanarak giriyorum. Fakat hız düşük malumunuz 115,2 Kb/sn gösteriyor.
    Bağlantı şeklim telefonun bluetooth'unu bilgisayara ekleyerek Aygıtlar ve Yazıcılar'dan bluetooth'a çift tıklıyorum ve ''Bağlan'' diyerek internete üç-dört kez denemeyle girebiliyorum. Bunda geç bağlanması ve hızının yavaş olması dışında sorun yok(Benim devamlı bağlandığım tür)

    Fakat yaklaşık birkaç ay önce yanlışlıkla bir yere tıklayarak çok ilginç bir şekilde internete bağlandım daha önceden bu şekilde internete bağlanmıyordum. Aygıtlar ve Yazıcılar'da bilgisayara eklediğim bluetooth cihazına sağ tıklayarak Bağlanırken kullan/Erişim noktasına tıklamayla internete bağlanıyor. Ağ ve Paylaşımda ''Bluetooth Ağ Bağlantısı'' olarak gözüküyor. Çift tıklıyorum ve alınan değer devamlı sıfır(0) görünüyor. İnternette nereye girsem devamlı gönderilen değer(UPLOAD) artıyor. Alınan değer(DOWNLOAD) devamlı sıfırda (0)'da kalıyor. Normalde internete girerken sayfa açılırken DOWNLOAD etmesi ve bu değerin artması gerekmiyor mu? yoksa ben mi yanlış biliyorum. Trafik izleyici programda 'da baktım sonuç aynı. İlginci birde bundaki internet hızı 3,0 Mb/sn gösteriyor.

    SORUM DAHA ÖNCEDEN BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN OLDU MU? HANGİSİ İLE İNTERNETE BAĞLANMAM DAHA GÜVENLİ VE SAĞLIKLIDIR. DAHA SONRADAN FARKLI SÜRPRİZLERLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM.HERKESE KOLAY GELSİN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bilen yok mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişik ve saçma bir sorun :D bence sen en iyisi hzlı olan neyse onla bağlan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xcosarx

    değişik ve saçma bir sorun :D bence sen en iyisi hzlı olan neyse onla bağlan...

    haklısın tabiki ama bilmem sonra ileride bir problem çıkar mı diye tereddüt etmekten kendimi alamıyorum. En iyisi birkaç kişinin daha yorumlarına baksam daha iyi olacak gibi yorumun için sağol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.