Şimdi Ara

BlueHouse BH520JE katı meyve sıkacağı nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar BlueHouse BH520JE katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnunmu bi yorum yazabilirmi acaba. tek beklentim herşeyi tadıyla içebilecek kıvama getirsin posasını ayrıştırsın . kısacası kullanabileceğim bir ürün almak istiyorum .



  • bu mereti kullanan yokmu yaaa...
  • Bende Bluehouse BH514JE Huerto Katı Meyve Sıkacağı var, kargodan aldıktan sonra açıp bir denedim, çalışıyor. Daha da kullanmadım. Öylece sıfır kutusunda duruyor. Çalışması güzel. İstediğiniz gibi posayı ayırıyor meyve suyunu içilebilir şekilde hazır ediyor. İnternet'ten iyice bir araştırın. Hoşunuza gider de almak isterseniz anlaşalım.
  • Bluehause ın bu meyve sıkacağı breville bje520 nin çakmasıdır birebir kopyalanmış olmasına rağmen breville kampanyada 499tl iken bu cihaz dogubankda 180tl ye satılıyor breville 1300 vatt güçlü motoru varken bu cihazın iddiasna göre 1000vatt üreten motoru var bence çok kaliteli bir tasarım kopyalaması olmuş ancak ben gidip 320tl fazla verip bugün breville aldım meyve presi önemli bir şey çünki piyasadaki preslerin çoğu meyvenizi yeteri kadar sıkmayıp sizi zarara uğratır meyve türkiyede ucuz bir şey değil o yüzden kaliteli ve tam kuru posa veren marka seçin. Breville 949tl den 499tl ye düşmüştü 20 yıl çalışır hatta çocuğunuzun çocuğu bile kullanır yeter ki kuralına uygun kullanılsın. Not: bluehause için hiçbir yorum yapamayacağım Türk malı olduğunu biliyorum ve teknik servislerinini yetersiz olduğunu telefonlara bakmadıklarını söyleyebilirim. Brevillenin arkasında Nplus mağazaları var.




  • Arkadaşlar
    Bu tip, markası ne olursa olsun, bıçaklı meyve sıkıcıları hem sağlığınız hem de damak tadınız için kullanmamanızı öneririm. Biraz pahalı ama bir slow juicer alın. Kesinlikle hem meyve hem sebzelerin suyunu en orijinal ve tadı bozulmamış haliyle için. Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum. İlk aldığımda daha önce meyve suyu içmemişim dedim.
    Bence bir inceleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.