Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BruTaLBoY

    sorunu hallettim ama bir günüm gitti. coreavc yi kaldırıp internet CCCP nin en son sürümünü kurunca tüm problemler ortadan kalktı. CCCP nin kendi içindeki MPHC nin sürümü 1.3.1264. MPHC kendi sitesindeki en son sürümü 1.3.1249. CCCP deki sürümü MPHC nin kendi sitesinde bile yok ve görüntü önceki sürümlere nazaran daha iyi. shader ayarını sharpen complex 2 + 16-235--0-255 [SD][HD] yapınca görüntü mükemmel oluyor.

    Ben uzun zamandır (Media Player Classic Home Cinema 1.3.1249.0) Sürümü kullanıyorum ve sistemimde hiç bir Kodek kurulu değil sadece ses için AC3 Filter kurulu o kadar. MKV'leri bununla izliyorum. DXVA Kodlu filmlerde ve BR'lerde İşlemci kullanımım % 10 ile 30 arası. BluRay'ları PowerDVD ve (Total Media Theatre3) ile izliyorum VC1 Kodlularda PowerDVD açmıyor fakat diğer program hepsini açıyor. Yukardaki verdiğim örnekte Gladiator Filmine TR altyazıyı yine ekleyemedim tam üç kez uğraştım olmadı film çalışıyor fakat altyazıyı göremiyorum. Zamanım fazla olmadığı için yabancı Formları karıştıramıyorum muhakkak çok basittir ama bilemiyoruz. Saygılar.




  • Mpc Home cinemanın enson 1.3.1474.0 betasını indirin, bu sürümde yeni bir Renderer eklenmiş EVR ve Özel EVR Renderer' den hariç Synic Renderer isimli bir renderer eklenmiş.Detaylı bilgi içinhttp://www.ostrogothia.com/?page_id=1216 bakınız.

     BLU-RAY FAN CLUB  --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir?


    indirme linki:http://www.megauplöad.com/?d=8R8QKXNP (indirmek için ö yü o yapın)
    indirme linki:http://netload.in/dateikWvpmKkFQk/MPC-HC_r1474_x86.7z.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownmesenger -- 3 Ocak 2010; 17:12:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gerx_16

    Zaten Blu-ray OLayını HTCP De heleki GOGOMEZ Nikli arkdaşımızdan daha iyi aktive eden yok forumda Kendisi Zaten Neuview söyleyen ve Tavsiye eden Kişi Foruma emeği Baya Geçti Ona burdan Saygılar Sunuyorum. Uzun zamandan beri yok-Kendisi Trafik Kazası geçirdiği İçin Allah Onu ailesine ve sevenlerine kavuştursun GOGOMEZ Sevgili Arkadaşım Çok geçmiş Olsun

    Yeni duydum. Hem üzüldüm hem şaşırdım. Allah yardımcısı olsun. Durumu nasıl bir bilgin var mı acaba?

    Son açtığı konu: 60 Binde Orjinal C5 CORVETTE idi.

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=34999893

    Yoksa bu bahsettiği aracı aldı ve onunla mı kaza yaptı?




  • Arkadaşın anlattığına bakılırsa durumu iyi değil , gogomez hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim ,

    Allah acil şifalar versin....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Arkadaşın anlattığına bakılırsa durumu iyi değil , gogomez hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim ,

    Allah acil şifalar versin....


    Çok saolsun GOGOMEZ İyi allaha şükür sadece sağ kolu kırıkverilmiş sadaksı varmış kardeşimin-CORVETTE C5 Almadı malesef annesi karşı çıktı oda başka araç aldı Pek anlamam ben arabalardan ama Chevrolet Cruze denilen bi araç çokta güzel sedan her ne ise işte-kendisi Köyde olduğu için net imkanı yok telle aradım ve selamınızı ilettim oda size saygılar ve sevgiler sunuyo kısa zamanda dönücek hele siz amadeus ve Hıghmouse Size özelikle selamı var çok iyi anlaşıyomuşsunuz -terkrar saolun




  • eureka nın sitesini bilen var mı arkadaşlar
  • Ankaradayım bende 100mbit bağlantım 10'a düştü 2 aydır 10la takılıyorum Bluray HD DVD yapanlarla görüşmek isterim
    (Tabiki orijinal bluray den bahsediyorum HDD arşivciliği yapanlar lütfen PM ATMASIN)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox

    eureka nın sitesini bilen var mı arkadaşlar

    awesome hd
  • Arkadaşlar kolay gelsin herkese. Bir sorum vardı kadıköyden aldığım 1 adet blu-ray film var. M2ts dosyalarının olduğu klasörde çok fazla m2ts dosyaları var. Ve film toplam 31 parçalık m2ts dosyalarından oluşuyor. Bu dosyaları tsMuxerGUI ile birleştirdiğim zaman abuk subuk birşey çıkıyor film başlıyor görüntü var ses var sonradan sapıtıyor. Blu-ray dvd nin içinde ps3 ile ilgili dosyalarda var. Ben bu dosyaları nasıl tek dosya haline getire bilirim.
  • @darkman01 Bendede GLADIATOR Filmi vardı BluRay olarak ona TR altyazı ekleyeyim dedim fakat baktım ki sizin bahsettiğiniz gibi çok sayıda m2ts dosyası var STREAM'de; Diğer BluRay'larda hiç böyle sayıda dosyaya rastlamamıştım yoktu neyse dedim öncelikle filmin dosyalarını bulup tek dosya yapmam gerekiyordu hepsini yaptım fakat sonuca gidemedim zira tek dosya haline getirdiğim m2ts dosyasını orjinale attım ve diğer parçaları çıkardım BluRay çalışmadı. Bıraktım artık uğraşamıyorum zamanım olmuyor fazla. Fakat size tek dosya haline nasıl getirdiğimi kısaca anlatayım çok basit.
    Öncelikle, HDBRSTREAMEXTRACT Programını kur sonra konu olan BluRay'ın STREAM Klasörünü komple ekle birden çok mpls dosyası göreceksin 00010-00012 diye birde bunların süreleri ve hangi numaralı m2ts dosyası olduğunuda en sağında her sıranınkini göreceksin işte buradan en uzun olan fimi seçeceksin ben daha garanti olsun diye filmin önceden süresini m2ts dosyasını açarak yazmıştım ordan çok kolay buldum. Bu şekilde filmin hangi mpls olduğunu dosyasını bulduktan sonra o dosyayı tsMuxerGUI'ye atıyorsun ve m2ts olarak start yapıyorsun al sana tek dosyalı film hemen çıkıyor. Anlatabildimmi bilmiyorum yinede sorunuz olursa cevaplarım.




  • akkaynak hocam cevabın için teşekkürler ben daha yeni başladım blu-ray rip olayına, 12-13 tane rip yaptım hepsi cillop oldu ama bu blu-ray resmen çıldırttı beni. tsMuxerGUI proğramı ile dediğin gibi 00002.mpls dosyasını attığım zaman direk olarak birleştiriyor . ama dediğim gibi saçma sapan birşey çıkıyor. listedeki sıraladığı m2ts dosyalarını sırayla açtım sıralama doğru. Ama gel görki film akıllara zarar. Ama yılmadan devam ben bu işi ya çözerim yada çözerim . Herkese saygılar.
  • @darkman01 Tam anlayamadınız herhalde ilk önce STREAM klasörünü komple HDBRSTREAMEXTRACT programına at orada mpls dosyaları göreceksin en uzun olanını yada film ile aynı sürede olanının karşılığında bulunan m2ts dosyasını tsMuxerGUI'ye at tek dosya olarak çıkartması lazım ben böyle yaptım oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kevinsert


    quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox

    eureka nın sitesini bilen var mı arkadaşlar

    awesome hd

    saol hocam

    bu arada chdbits davetiyesi olan var mıydı ?
  • ARKADAŞLAR ARANIZA TEKRAR GELDİM NERDE KALMIŞTIK
  • akkaynak tama deniyecem hafta sonu saolasın tekrar.

    Gogomez hoş gelmişsin. Geçmiş olsun bu arada.
  • Teşekkürler arkadşaım darkman 01 allah razı olsun

    Evet arkdaşlar x264 ve h.264 videolarını kaç gb ram le kaç fps de izliyosunuz
  • @GOGOMEZ Gelmiş geçmiş olsun hoş geldin. Bahsettiğiniz videoları ben HTPC ile 4GB Ram ile izliyorum fps derken neyi kastetdiğini anlayamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akkaynak

    @GOGOMEZ Gelmiş geçmiş olsun hoş geldin. Bahsettiğiniz videoları ben HTPC ile 4GB Ram ile izliyorum fps derken neyi kastetdiğini anlayamadım.


    Akkaynak Merhaba eski arkdaşım teşekkür ederim çok saol allah razı olsun..

    Konumuza dönelim Şöle dicem ben 1280x544 Olan tam orantılı BD Lerde 23.976 fps desek 1280x720 Bd leri Yada x264.codekliolan videoyu bu Mov olur /WMW Olur H.264 Olur

    FPS Ler 29 fPS Ye kdr çıkar işte hiç kayıpsız izliyebiliyormusun ,İşte burda Decoder Olarak Core avc nin 2.0 versiyonu Çok işe yarıyor hele Cuda destekli ekran kartın varsaki olmasada en pasifi Geforce 7 serisi üstü kartın olsun direk Decoderçözüyor ve Fps kaybı bize yaşatmıyo görüntüde.

    23.976 fps lerde kasma takılma vb Framate atlaması yaşamayız ama gelgörki Bu Fps 25 ve üstü olunca donanım zorlanır çünkü video Bıtrateden Çok FPS Ye yönelik olduğu için işlemci nefes alamaz Bu zaman mevzuya RAM Girer ve aktif olan sistem kendinitoplayamaz bizim amacımız Yüksek FPS Filmlerde Yada Videolarda işlemciye yük bindirmeden-Ram ler ve işlemciyi Ortak kullanmak -Bu konuya çok daha iyi değineceğiz




  • GOGOMEZ ripleme olayında blu-ray ları ripbot264 kullanıyorum ama çok uzun sürüyor , akşam saat 8:00 gibi başlasam öğlen saat 12:00 falan bitiyor bende amd çift çekirdekli işlemci ve 2gb ram var ram takviyesi yapsam hız olayında bir artış olurmu sence
    Ayrıca şeyide soracam bilenler varsa eğer bu üst ve alttaki siyah bandı nasıl yok edebilirim filmi açtığım zaman direk ekranı kaplasın istiyorum. Genelde filmlerimi 1280*720 olarak ripliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkman01 -- 15 Ocak 2010; 13:15:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkman01

    GOGOMEZ ripleme olayında blu-ray ları ripbot264 kullanıyorum ama çok uzun sürüyor , akşam saat 8:00 gibi başlasam öğlen saat 12:00 falan bitiyor bende amd çift çekirdekli işlemci ve 2gb ram var ram takviyesi yapsam hız olayında bir artış olurmu sence
    Ayrıca şeyide soracam bilenler varsa eğer bu üst ve alttaki siyah bandı nasıl yok edebilirim filmi açtığım zaman direk ekranı kaplasın istiyorum. Genelde filmlerimi 1280*720 olarak ripliyorum.


    Bu sonuçta filmin 1.85:1 mi yoksa 2.35:1 mi olduğu ile ilgili

    HD-Rip filmler olunca, alttan üstten bant gayet normal oluyor.
    Benim indirdiğim filmlerin çok azı 16:9 oranına, yani 1280x720 veya 1920x1080 çözünürlüğe sahip;
    genelde 1280x500 küsür veya 1920x800 küsür oluyor.

    85:1 olanlar 16:9 ekranlara tam fit eder. Alttan üstten bant oluşmaz. 2.35:1 olanlarda barlar oluşur. Bu normal. Çoğu da böyledir.

    Birde Pc de hangiişletim sistemi kullanıyosun ?




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.