Şimdi Ara

Blogger açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendi blogum dahil hiçbir blogger sayfasına erişemiyorum. İe, firefox, opera hiçbir tarayıcı ile girmiyor. Open dns kullanıyordum otomatiğe aldım hala giremiyorum. Kimse de sorun yok ama ben giremiyorum. 2 gündür mevcut bir sorun. Diğer web sitelerinde bir sorun yok lakin blogger açılmıyor. Pc yi tarattım herhangi bir virüs spy filan da yok. Ben bu sorunu nasıl çözerim acaba?



  • Biri bu komediyi artık durdursun! YouTube yetmedi, şimdi de Blogger'a erişim yasağı geldi.

    YouTube'a uygulanan erişim yasağının gündemden düşmemesi yetmiyormuş gibi, şimdi de blog yazarlarının bir numaralı uğrak noktası olan Blogger yasaklandı. Şu an "www.blogger.com" adresine girmek isteyenler, karşılarında mahkeme kararı ile engellendiği mesajını görüyor.

    Son yasak, ülkemizde, biz ne kadar itiraz etsek de, özgür internetin bir hayal olmaktan öteye geçemeyeceğini ispatlıyor. Site kapatmanın bu kadar kolay olduğu bir yerde özgür internet istemek zaten boşa kürek çekmekten başka bir şey değil...
    (CHIP)
  • Arkadaşlarım girebiliyor. Sorduğum kim var sa girebiliyor. Ben hariç. :S Yasak ile ilgili değil. Zaten DNS lerim open dns idi. Yasak olsada girebilirim.
  • Aynen arkadaşlar bende giremiyorum. İşin ilginci bazı blogger bloglarını açıyor. Ama giriş yapacağım, ana sayfayı açmıyor.
  • Bende de birkaç haftadır aynı sorun var. Bloglar yavaş açılıyor. Hesabıma ise hiç giremiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
  • arkadaşlar bende 2 gündür blogspot uzantılı sitelere giremiyorum .
    blogger hesabımı açamıyorum..
    sorunu kaynağı nedir bilen birileri yardımcı olursa sevinirim..
  • bendede aynı problem var. iş yerinde açabiliyorum hiçbir problem yok ancak evdeki bilgisayarda blog açılmasına rağmen hesabımdan giremiyorum. sitede en üstteki kullanıcı giriş kısmıda açılmıyor. dns ayarlarını bende denedim ancak farketmedi. genel bir problem var sanırım ama ne?
  • Bende düzgün çalışıyor Evdeyim . Problemin tam tanımını yaparmısınız hata nasıl bir hata browserınız ...
  • Çerezleride temizledikten sonra tekrar denedim ancak sonuç aynı. Kullandığım browser sonuçlarıda aşağıda.
    Hepsinde sonuç aynı.

    ie8:
    web sayfasını görüntüleyemiyor.

    Safari:
    Safari bu sayfayı açamıyor.

    Chrome:
    Bu web sayfası kullanılamıyor.
    http://www.blogger.com/ adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
  • Araştırmaların ardından çoğu problemde karşılaştığım gibi bununda kolay bir cevabı varmış :)
    Blogger sitesi açılmıyor, bloguma erişemiyorum diyen arkadaşlar sanırım çözümünüz burada.
    Eğer blogger a erişemiyorsanız yapmanız gereken çok basit;
    Başlat/çalıştır a
    c:/windows/system32/etc/hosts adresisini kopyalayıp aç deyin. Gelen pencereden notepadi seçerek hosts dosyasını çalıştırın. Notepad ekranında düzen-bul u seçin ve buraya blogger yazarak çıkan sonuçları, diyelimki 192.168.00 blogger.com olan satırı komple silin. Aramaya devam edip bütün blogger olan satırları temizledikten sonra, dosya-kaydet e basın. Kaydetmek isteyip istemeyeceğinizi soracak. evet diyerek bu pencereyi kapatın ve browserınızı açarak blogger adresine girin :)
    Ben dahil bu şekilde çoğu arkadaşın problemi çözülmüş. Burada olmayanlarında aynı şekilde çözeceğini umuyorum.




  • Grafica87, bende oldu, artık bloglar açılıyor! Teşekkür ederim!
  • Yalnız, şöyle bir sorun var ki, bu işlemi belli aralıklarla tekrarlamam gerekiyor benim. İki gün sonra aynı problem yine çıkıyor. Deliricem yahu..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.