Şimdi Ara

Blefarit Tedavisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maverick64

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Akıntı sarı değil beyaz şeffaf rengi ve yapışkan, seboreik dermatit kaynaklı oluyor ve geçmedi, seborenin tedavisi yokmuş, dolayısıyla seboreik blefaritin tedavisi de yok, gözümün durumu gün geçtikçe maalesef kötüye gidiyor, çaresizim, sizin durumunuz nasıl?
  • .Link kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazmışım sarı değil beyaz bir akıntı.Bendeki de geçmedi tekrar doktora gittim.Blefarit ve göz kuruluğu oluşmuş dedi.Bu duruma kronik bir olay dedi.Surekli çapak gibi oluncada rahatsız oluyor insan acaba gene oluştu mu diye düşünüyorum.Çevremdeki insanlardan tecrübelerinden yararlanmak adına bir sürü kişiye sordum, ama böyle bir olaya denk gelmedik dediler.Şimdilik bebek şampuanı ile yıkıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Link kullanıcısına yanıt
    Hocam nasılsınız? Durumunuz hala aynı mı gelişme oldu mu? Kirpiklerinizi nasıl temizliyorsunuz?Bebek şampuanını tavsiye etmeyen doktorlar var.Bu arada bende geçmeyince biraz araştırma yaptım.İpl lazer ve lipiflow denilen yöntemler çıkmış bilginiz var mı bilmiyorum.Sizi de haberdar etmek istedim.Bu tedaviler ne kadar sağlıklı veya yaptırmak mantıklı olur mu bilgim yok.Forumda yaptıran arkadaşlar varsa bizide bilgilendirirse sevinirim.Herkese sağlıklı günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yeni olarak tto swap diye bir ürün kullanmaya başladım.Mendil şeklinde kirpikleri ve göz çevresini siliyorum.Bu yaptığımdan beri akıntı olmamaya başladı.Sizede ve buraları okuyan arkadaşlara faydası olur diye bilgi vermek istedim.Herkese sağlıklı
    günler dilerim.

    @.Link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick64 -- 23 Mart 2020; 23:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oppia O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kaç sene olmuş yeni görüyorum mesajını. Belki okuyan olur diye tekrardan yazıyorum. 3 sene önce blefaritim makyaj yapmayı bırakıp sürme ile günden güne iyileşti. Yani belki makyaj yapmayı bıraksaydım da iyileşirdi. Arada bi gelir gibi oluyodu ama bi iki güne geçiyordu. Ta ki 3 ay önce kirpik perması yaptırana kadar. 3 aydır çekiyorum. Gerçek ismid sürmesi de bulamadım. En sonunda ismid taşı buldum. Onu öğüttüm. Bugünden itibaren yine sürmeye başladım. Bakalım fayda görürüm inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diilekkk D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu ismid sürmesini bende duymuştum.İnternette satış yapan siteler falan da var ama guvenilmiyor. Gerçek olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Bildiğiniz bir marka falan var mı acaba veya satışını yapan yerler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İltihaplı bir hastalık olan blefarit, antibiyotik tedavisi ile kontrol altına alınmaktadır. Enfeksiyona karşı etkili olan antibiyotik damlalar hastalığın belirtilerini en aza indirirerek etkili bir tedavi imkanı sunar. Antibiyotik tedavisi damla şeklinde uygulanabileceği gibi merhem ve hap şeklinde de kullanılabilir.
  • Diilekkk D kullanıcısına yanıt
    Dilek hanım benimde blefaritle başım fena halde dertte bu ismid sürmesi ile ilgili size sormak istediğim birkaç soru var müsait olduğunuzda cevap verirseniz çok sevinirim. muhittinkendirli051@gmail.com buraya yazarsanız daha hızlı iletişime geçebiliriz lütfen yardım edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.