Şimdi Ara

Blefarit iyileşen oldu mu? kirpik dibi iltihabı göz kapağı iltihabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 1 yıldır blefarit sorunuyla başbayım. Geçmiyor bi türlü. Sırf bu illet yüzünden sinüzit ameliyatı olacağım hatta :'( arkadaşlar bu sorunu yaşayıpta iyileşen oldu mu hiç? artık psikolojik olarak çökmek üzereyim. Bir de benim gibi ışık çakmaları yaşayan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanyangel -- 29 Haziran 2015; 7:54:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar, konuyu açalı baya bir süre geçmiş ama forumda aktif olduğunuzu farkettim.Bende şuan bir yıldır blefarit var aynı zamanda göz pinarlarimda salgı birikiyor.Acaba siz bir tedavi bulabildiniz mi? Geçmesiyde şuan ne yapıyorsunuz acaba benide bilgilendirebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maverick64

    Merhabalar, konuyu açalı baya bir süre geçmiş ama forumda aktif olduğunuzu farkettim.Bende şuan bir yıldır blefarit var aynı zamanda göz pinarlarimda salgı birikiyor.Acaba siz bir tedavi bulabildiniz mi? Geçmesiyde şuan ne yapıyorsunuz acaba benide bilgilendirebilir misiniz?
    bol bol blefaritto şampuan ile yıkadım. hala da aynı kendimi tozlu topraklı ortamdan uzak tutup sık sık duş alıyorum. Suni göz yaşı kullanıyorum batmalar oldukça o kadar. Yoksa bir çözüm bulabilmiş değilim.
  • hasanyangel H kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.Ana konuyada yazdım.Ipl lazer ve lipiflow yöntemlerinin olduğu söyleniyor.Ama ben yeterli bilgi bulamadım.Ben özel mesaj atamıyorum.İsterseniz bana özelden Instagram adresinizi yollarsanız birbirimize bir tedavi falan çıkarsa bilgi veririz.Herkese sağlıklı günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.