Şimdi Ara

Blackview Cat yada dooge hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rugged telefonlara merak saldım beni şöyle uzun süre götürecek dayanıklı bi telefon arıyorum. Bu tarz telefonlarla ilgili yerli sitelerde fazla yorum yok. Hatta yabancı sitelerde de kullanıcı yorumu yok denecek kadar az. Şunlardan birini kullanmış olupta tavsiye verecek insan evlatları aranıyor.



  • Doggee yaramaz, uzak dur. Blackview eski rugged modelleri o kadae saglam değildi ama yeni modeller idare eder diyorlar.
    En sağlamı Cat modelleri ama cok pahalı. Caterpillar modelleri, ustelik spec olarak da o kadar güncel değildir. Cat iyisini ucuza bulursaniz sakin kaçırmayın.

    Ben de rugged olarak Nomu S10 kullandim, çok saglam çıktı, hala sapasağlam duruyor evde. Nomu'nun yeni modellerini de önerebilirim.
    Rugged kullanmak ayri bir zevk, düşecek, su degecek diye düşünmüyorum, kafam rahat. Ustelik pili de büyük, 3 gun idare ediyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Blackview'in son modellerinden 9500 hakkında yabancı forumlarda kullanan çok kişi 3 ay sonra ses gelmeme açılmama vb. sorunlardan bahsetmişler. Muhtemelen içinde kullandıkları malzeme kalitesiz.

    Nomu'yu da gördüm fakat hakkında hiç birşey bulamadım. En son Ulefone diye bir telefon buldum oda Türkiye'de yok diyor.

    Rugged telefonlarla karşılaştıktan sonra diğerlerini almak gereksiz gibi geliyor. Telefonda oyun oynamam etmem o yüzden programlar arasında geçişle ve standart banka vb. programlarındaki hız yeterli benim için birde almışken uzun ömürlü olsun diye 6gb ram alıyım diyorum ama hangi marka işte orda takıldım kaldım.
  • Sahibinden sitesinden 1250tl'ye temiz 2.el cat-s41 var. Bu modeli geçen sene 2500tl civarı sıfır alacaktım, stok kalmamıştı. Bir de n11'de 1700tl civarı blackview-bv6800pro da aklımı çeliyor. Azami 2000tl civarı bakıyorum ben de. Blackview kvk garantili olması ve n11 güvencesi ile fen fiyat değil bence. Sahibinden.com'da ds yaklaşık bu fiyata satıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sbyenilmez kullanıcısına yanıt
    Bence Cat bulursanız Cat modellerinden birini alın. En sağlamı o olmalı diye biliyorum. Ama teknik özellikleri diğerlerine göre biraz daha geride olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.