Şimdi Ara

Blackberry z10 servis sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Blackberry Z10 cihazımın şarj sorunu vardı. 22.09.2013 tarihinde telefonumu servise gönderdim.Cihazım 30.09.2013 tarihinde servise gitti gözüküyor ve 10.04.2013 tarihinde onarılmış ve kargoya teslim edilmiş gözüküyor ama 2 ay boyunca telefon elime geçmedi 2 ay sonunda telefonumu almaya gittiğimde memnuniyetsizliğimi belirtip para iadesi istediğimi dile getirdim ve servis raporunu aldım servis raporunda cihazın 4 günde tamir edildiği yazıyordu böyle olunca haliyle para iadesi isteyemedim mecburen telefonu aldım

    Servise 1 sorunla gönderdiğim telefon daha fazla sorunla geri geldi (kamerası çalışmıyor,mesajlar gelmiyor,telefon aşırı ısınıyor,klavye de sorun var ve şarj sorunu hala devam ediyor) bunun üzerine telefonu tekrar servise gönderdim ama bu saatten sonra telefondan pek bişey beklemiyorum hakem heyetine başvursam olumlu sonuç alır mıyım sizce?



  • Cihazın fatura tutarı 1.200 tl yi geçtiği için hakem hayreti bu işle ilgilenmez. Direk tüketici mahkemesine başvuru yapmanız gerekiyor. Ayrıca cihazın faturası şirket üzerine kesildiyse şirketin ticaret mahkemesine başvuru yapması gerekiyor.

    Peki, siz cihaza yeni yazılım yüklediniz mi? Leaked yazılımlar var, şuan sorunuz çalışıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura benim üzerime o açıdan sorun yok.yeni yazılım yükledim bi kaç tane leaked sürümde denedim sonuç hiç bi sekilde değişmedi ne yazık ki
  • Sorun olduğu belli. Peki servis Teleservice'mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet.sizce tüketici mahkemesine başvursam bir şey çıkar mı?
  • Teleservice sorunlu bi yer, önceki cihazımda da bana bir sürü problem yaşattılar. "Bi daha Teleservice cihaz almayacam" dedim.

    Kendime z10 alırken Telpa cihazı aldım. Sonradan öğrendim ki Telpa teknik servis hizmetini Teleservice devir etmiş.

    Sizin yerinizde olsam tekrar yollarım. İnşallah değişim yada iade yaparlar. Veya tanıdığınız avukat yada bu mahkeme işlerinden anlayan biri varsa mahkemeye verin, mahkeme 3 ay sürebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 21 Aralık 2013; 23:04:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi teleservice çok sorunlu müşteri hizmetlerini arayıp sorununuzu söyleyince yüzünüze kapatıyorlar.
    Sizin ki yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olmuş biraz.
    Cihazı 4 gün önce tekrar yolladım zaten ama mahkemeye başvurup para iadesi almak istiyorum sürekli teleservice sorunuyla ilgilenmek istemiyorum açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda ki yazıyı internetten buldum. Ama Teleservice kılıfına uydurmuş, cihazı geç kayıt yapmış, gönderdik diye kayıt düşmüş, ama aradan 2 ay geçmiş cihaz halen ortada yok, Biraz düşündürücü


    Servise gönderilen ürünlerin azami tamir süresi 20 işgünü ile sınırlıdır. Otomobillerde ise bu süre 30 işgünüdür. Eğer yetkili servis malı azami tamir süresi içerisinde onarıp iade etmemişse, 4. maddedeki ayıplı maldan doğan bütün seçimlik haklarınızı kullanabilirsiniz. Bu da o malı iade ederek veya satıcıya bırakarak, malın para bedel iadesini talep edebilir veya yenisiyle değiştirilmesini talep edebilirsiniz demektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 21 Aralık 2013; 23:18:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • benim elimde 20 iş gününü geçtiğine dair servis kağıdı yok işte cihaz 4 günde yapılıp kargoya teslim edilmiş gözüküyor bende mecbur cihazı teslim aldım 1 sorunla yolladığım telefon daha fazla sorunla elime geçince mahkemeye başvurma kararı aldım ama şuan cihazı tekrar servise gönderdim ve para iadesi istediğime dair mail attım cevap bekliyorum.müşteri hizmetlerini de sürekli arıyorum ama malum açmıyorlar..
  • Ya bu telefonu alıpta bir sorunla karşılaşmayan görmedim ya ,hep sorun hep arıza ,wallahi soğuttu beni bu z10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sadece telefonda olsa yine iyi :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.