Şimdi Ara

BlackBerry Passport Görüş Yorum vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar android macerasından sonra (note 2 - note 3 - htc one m8 - galaxy s4 ve galaxy s5) den sonra 2 aydır telefon almak için araştırıyorum bir fakat passport çok hoşuma giden bir cihaz oldu ama malesef Türkiye'de kullananların sayısı çok çok az öyle ki sadece 1 adet türkçe incelemesi mevcut ve yabancı kanallarda bile yok neredese incelemesi.Kullanan gören dokunan (forumda riodejenerio ve bi arkadaş daha kullanıyordu sanırım) var ise fikirlerini görüşlerini esirgemesin herkes yorum yapabilir
    Not : 1 mart htc one m9 da gözüm beklediğim cihaz çıkmaz ise kafama yatmaz ise passport a sıcak bakıyorum.Çünkü her zaman farklı ürünleri denemeyi sevmişimdir ve hiç Blackberry kullanmadım adım atmak istiyorum :)



  • Diğer android işletim sistemli telefonlara benzemiyor blackberry 10.Zaten başta biraz zorlanırsın sonra alıştıktan sonra başka telefona geçtiğinde bb yi ararsın.ben bunları yaşadım bizzat.Uygulama yönünden sorun vardı fakat oda çözüldü , google play store yüklenebiliyor ayrıca diğer app marketleride yüklebiliyor,bende 6 tane app marketi yüklü fakat google play hepdine bedel zaten..Uygulamada sıkıntı yaşamazsın ,zaten işletim sistemi stabil ve takılma vs yok .Kamera ve ses performansı gayet iyi .Konumuzda mevcut burada kullanıcılara sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100560103&p=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Blackberry alarak pisman olmazsin bir telefondan ultra beklentin yok ise tabi,cunku blackberry kamerayi soyle gelistirdim diyafram araligini 2.2 den 1.9 indirdim gibi reklamlarla urun tanitmaz,android port mevzusu zaten var dis gorunus olarak zaten albenisi olan bir telefon,her turlu isini kolaylikla gorecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passport muhteşem bir telefon. Arkadaşın passportu bir iki gün kullandım. İnanılmaz bir ürün. Ses kalitesi muhteşem, klavyesi harika, pil ömrü çok iyi, işçilik ve malzeme kalitesi muhteşem. İşletim sistemini konuşmaya bile gerek yok harika ve stabil. ben tavsiye ederim. Param olsa da ben alsam.... q10 kullanıyorum ben de.
  • BBM DonanımHaber Sohbet Grubu açılmıştır Katılmak isteyenler
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103363569&p=1

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.