Şimdi Ara

BlackBerry Messenger PIN Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DonanımHaber forumunun BlackBerry kullanıcıları olarak neden diğer akıllı cihazlar varken ısrarla BlackBerry kullandığımızı ancak birbirimiz anlayabiliyoruz. Tam da bu noktada BlackBerry forumunu canlı tutmak ve diğer meraklı kullanıcılara bilgi vermek için forumun bu kısmında aktif olarak bulunuyoruz.

    Günümüzde Whatsapp gibi kolay mesajlaşma uygulamaları mevcut ancak güvenlik açısından bu pek de hoş bir durum değil. Hatırlayacağınız üzere Facebook firması gerekli durumlarda kullanıcılardan sağlanan verileri işleyebileceğini ve paylaşabileceğini açıklamıştı. Dolayısıyla Whatsapp uygulamasını da Facebook firması satın aldığına göre bu, daha bir kolay olmuş durumdadır.



    BBM hakkında kısa bilgi vermek gerekirse;

    * Yazdığınız mesajlar ve paylaştığınız içerikler tamamen güvenlidir ve hiçbir kurum veya şahıs ile paylaşılmaz. BlackBerry firması bu konuda çok ciddidir.

    * BBM içeriğiniz tamamen BlackBerry sistemleri üzerinden alışveriş sağlar ve BlackBerry bu sistem içeriğini paylaşmaz.

    * Mesajların iletildiği ve okunduğu bilgisini almanız mümkündür. Bu özellik Whatsapp uygulamasından çok daha önceleri BBM'de var olan bir özelliktir.

    * Herhangi bir mesajı gönderdiniz, ancak karşıdaki kişi okumadan mesajı geri çekmek istediniz. İşte bu BBM ile mümkündür.

    * BBM üzerinde telefonunuzda ne dinlediğiniz gibi ilginç özellikleri kişilerinizle paylaşabilirsiniz.

    * Süresi 1 dakika sonra dolan mesajlar gönderebilirsiniz. Bu size SnapChat uygulamasını anımsatabilir.

    * BBM üzerinden resim, kişi veya dosya gönderebilirsiniz ve bunu çoklu olarak yapabilirsiniz.

    * BBM Protected kullanarak BBM iOS ve Android kullanıcıları ile farklı bir şifreleme tekniği kullanarak güvenle görüşebilirsiniz.

    * Herhangi bir ücret ödemeden, tamamen internet üzerinden dünyanın herhangi bir yerindeki kişilerinizle iletişim kurabilirsiniz.

    * BBM kişilerinizle sesli ve görüntülü arama yapabilir, telefonunuzun ekranında yaptığınız bir işlemi kişilerinize anlık olarak görüntülü bir şekilde paylaşabilirsiniz. (Örneğin bir iş toplantısını BlackBerry üzerinden yapmak gibi)



    Biz BlackBerry kullanıcılarının telefonlarından en iyi şekilde yararlanması, bilgi paylaşımı, yardımlaşma ve diğer konularda daha kolay iletişim kurmak için sizleri BlackBerry PIN paylaşımına davet ediyorum.

    PIN numarasını paylaşmak istemeyen üyeler özel mesaj yolu ile PIN'lerini paylaşabilir. Bu da forum içi dayanışma olması için katkı sağlar.


    BlackBerry Messenger'ın tüm bu güzel özelliklerini kullanmak için BlackBerry dışındaki kullanıcıları da uygulamayı indirmeye davet ediyoruz.

    Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bbm&hl=tr

    iOS:https://itunes.apple.com/us/app/bbm/id690046600?mt=8

    Windows Phone:http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/bbm/fc09e558-44e5-489c-a1b2-dc96c1b761fa

    Unutmayın, BlackBerry Messenger, Whatsapp, MessageMe ve daha birçok iletişim uygulamasının atasıdır. Tamamen güvenlidir.







  • Blackberry Classic (Q20) BBPİN: 2bf4c006
  • bir sey sorucam 10.2deyken bbm sorunluydu sarj iciyordu, o duzeltilmis mi var mi fark eden? bir de yeni guncellemeyi kurmanizi tavsiye etmiyorum reklamlar cikiyomus artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mike4peace

    bir sey sorucam 10.2deyken bbm sorunluydu sarj iciyordu, o duzeltilmis mi var mi fark eden? bir de yeni guncellemeyi kurmanizi tavsiye etmiyorum reklamlar cikiyomus artik

    Şarj olayı şu an normal gibi. Pek kullanmadığım için fazla denemedim BBM'i. Reklam olayı da bir kez çıkıyor diye dikkat ettim. Şu anki kullanımımda herhangi bir reklam çıkmıyor. Çıkan reklam da BBM Mağaza reklamı. İfade satın almayı içeriyor.
  • cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    hmm rahatsiz etmiyosa sıkıntı olmaz, magaza yorumunda bir elemandan gordum ben de yuklerken iptal ettim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.