Şimdi Ara

***BLACKBERRY KULLANICILARI SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ*** (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.808
Cevap
37
Favori
795.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bdurmus


    quote:

    Orijinalden alıntı: ackontheroad


    quote:

    Orijinalden alıntı: bdurmus

    ben sırf turkcellin bisi için numaramı taşıdım geçen gün.. bugünde hattım açıldı ve aldım hemen 1gb bisi 16,9tl fiyatı.. fiyatını düşürmeselerdi internet paketi kullanmaya devam ederdim.. ama bis olunca telefon daha çok özellik kazanıyor tabi


    imzanda okuduğum kadarıyla bold II kullanıyorsun. Turkcell BIS hızı konusunda neler söyleyebilirsin. Bir de 9300 almayı düşünüyorum ben ve turkcellden BIS alırsam eğer 3G açık olarak kullanıcam boldda da 3G var. Şarj olarak ne kadar götürmekte sizi. Kullanımınızı da yazarsanız sevinirim. (Örneğin 30 dk. konuşma, 100 sms, BB messenger gibi)


    Hiç konuşma mesaj yapmasamda 3g açıkken 20 saat yetiyor şarjı anca... Bu yüzden 3g kapalı kullanıyorum, 2g açık.. Tukcellin bisini sadece bu gün kullandım ve 2g ile bence gayet iyidi hızı, bi sorun yok yani.. Daha önce internet paketi kullanıyordum ve 2g ile 3 gün yetiyordu şarjı.. Ama bis ile kullanılınca sarjı daha iyi gidiyo deniyor.. Şimdi şarjda telefon önümüzdeki günlerde deneyeceğim artık bu söylenti doğrumu yoksa yanlışmı diye


    bende çok yakın bir süre içerisinde curve 9300 alıcam gibi gözükmekte. Fakat alım şeklime göre BIS kullanacağım operatör değişecek. Şarj durumunu merakla bekliyorum o zaman. BIS kullanımı bakalım nasıl etkileyecek?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doce

    500 liraya temiz BB 9700 bulunabilir mi?


    sahibinden.com ve forumu düzenli olarak takip edebilirsiniz ve genellikle temiz 2. el ürün bulma şansı olabiliyor. 9700 torch ve bold II'den sonra ucuzlamaya başladı fakat ne kadar ucuzlasa bile 0'ı 1000 lira civarı ürünü 500 liraya alınabilir mi sorgulamak gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ackontheroad


    quote:

    Orijinalden alıntı: omkkio

    Arkadaşlar,

    MAC e-mail hesabını kurabiliyor muyuz BB9800'e?

    Teşk.


    Bildiğim kadarıyla her mail kurulabiliyor öyle olmasa şirketler için önemli bir cihaz haline gelmezdi. Fakat BIS servisinizle alakalı bir durumda var . Örneğin turkcell BIS giriş kampanyasında @blackberry.com.tr ve belirlediğiniz bir mail dışında başka e-mail adresi tanımlayamıyorsunuz. 10 mail adresi hakkınız var ve bu adresleri tanımlamak için full veya mega pakete sahip olmanız gerekmektedir.


    Şu anda kullandığımız hat 4GB BES MEGA paket. Arkadaşlar daha önce .mac e-mail hesabı kurulamadığını bildirdi ama ben henüz deneyemedim. Eğer mac hesabı çalışmıyorsa BB verip iphone almam gerekli o yüzden emin olmadan BB açmak istemiyorum.




  • BB olarak hangi model var sizde? Bende kullanmadığım için bilemiyorum sadece bir tahmin yürüterek cevap vermiştim. Eğer kurulamıyorsa, satmayı düşünür ve anlaşabilirsek ben BB'yi alabilirim sizden(9300 curve düşünüyorum model olarak.).
  • Ben BlackBerry Curve 3G kullaniyorum. Gayet memnunum su an. Sarji da gayet yeterli aslinda yogun kullanimda 1 gun gidiyor, onun disinda 2 gunu rahat cikariyor. Ama benim tavsiyem eger butcen yeterliyse birkac ay daha bekle, belki Bold 9900 alirsin.
  • Telefona o kadar para vermeyi düşünmüyorum aslında. Curve 9300 benim isteklerime cevap verebilecek düzeyde. Hem aklımda olan düşük bir BB telefonla başlayıp tam randımanlı BB kullanamyı öğrenip daha sonra iyi bir cihaz almak. Benim düşünceme göre BB telefonlarını kullanmayı öğrenmek gerek. Çünkü gerçekten çok komplike telefonlar. Hatta BB kullanıcılarına ait platformlarda BB kullanmayı yaşam tarzı olarak benimseyen kullanıcılar bile var.
  • Hmm sen bilirsin, tavsiye ederim yani. :) Ama soylendigi kadar karmasik degil yahu gayet islevsel ve kolay kullanimli bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ateş_kafa

    Hmm sen bilirsin, tavsiye ederim yani. :) Ama soylendigi kadar karmasik degil yahu gayet islevsel ve kolay kullanimli bence.


    kullanımı kolay biliyorum. Baya inceledim arayüzünü cihazın. Özellikle os6 mükemmel bir işletim sistemi diyebilirim. Çok hoşuma gitti. Ama kullanabilirliği açısından, yararlı ve kullanışlı programları öğrenebilmek açısından blackberry kullanmak gerekiyor. Bold 9900 OS7 ile gelicekmiş galiba eminim o cihaz mükemmel ötesidir.
  • Evet 9900 OS 7 ile gelecek. OS 5'den sonrakiler daha gorsel ve akici. Ama 5'in de ayri bir havasi vardi, daha ciddiydi. :) Tabii yenileri daha kullanisli.
  • wifi la modeme bağlanırken şebekeyle ilişkilendirilemedi hatası alıyorum nedir ne değildir nasıl çözerim




  • Merhaba idare etmek için bir bb aldım 9500 bis üyeliğim yok fakat tarayıcı üzerinden facebook donanımhaber twit gibi sitelere giriyorum k.adı ve şifre yazıyorum tekrar başa dönüyor bunun nedni nedir acaba birde version guncelldim wipe yapdım bataryayı cıkardık takdım yine yok yine yok yardımcı olursanız sevinirm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ackontheroad

    internet paketi ile opera kullanımı yardımıyla ucretsiz internete girebilirsiniz. Fakat BB'ye özel uygulamalardan yararlanamazsınız. BB messenger, Blackberry App World, telefon menusunde bulunan facebook twitter gibi ikonlarlada bu sitelere girişiniz engellenir. Fakat bu sitelerede opera ile girebilirsiniz.


    Sağolun, Blackberry'nin BIS gerektiren kendi hizmetleri dışında bütün programlar ile internet kullanabiliyorum. Bu konuyu merak eden arkadaşlara duyurmak istedim.
  • bis aboneliğim yok evde wifi var wifi ile mesenger acabılırmıyım yada tarayıcı ıle nette gezebılırmıyım?bunlar ıcın hangı programları yuklemem gerekıyor yada wifiye baglanıp normal taryıcıdan gırebılırmıyım?
  • ywa Wifi olan ortamda mal telefon Edge kullanıyor BB Mes. ve BB Ap. güncellemeleri geldi download et dedim mal gitmiş Edge'den yapmış oysa şirkette wifi'den telefon güncel olarak bağlı bunu nasıl kapatabilirim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz acil..
  • wifi olsada ekranda ustte hep edge yazıyo benımkınde nasıl kapatılır bılmıyorum ama ben bi yerden kurcalarken bulmustum tarayıcıyı hotspot yapmıstım ozaman wifi ile bağlanıyosun ben bunu bulana kadar canım cıkmıstı orda secenekler var benım hattım avea mesela avea wap hotspot bırde bıs vardı sanırım ben wap ları kapattım hotspot yaptım sımıdı hep wifi ile giriyor.os5 varken yapmıstım bunları sımıd os6 yukledım nerede oldugunu bulamıyorum:) o yuzden baglantılardan sebekeyı kapatıp tarayıcıya gırıyorum ayarlarını yaparak yanı bulana kadar yoksa edge ıle baglanıp kontur gıdıyor.
  • şimdi hatırladım:)bis/bes abonelıgın yoksa sag ust kosede kucuk edge yazar bunu kapatamazsın zaten.eger sadece wifi kullanmak istiyosan tarayıcına gir seçenekler tarayıcı yapılandırması burdan hotspotu sec sonra wifi ile bağlanırsın.
  • OS6 benim kide bulamadım ben yaa
  • bıs abonelıgın varmı? yoksa bağlanınca dırekt waptanmı baglanıyo? bu arada whatsapp programını kullanıyormusunuz?
  • bis yok avea ön ödemeli hattım var whatsapp kurucam şimdi normalde wifi giriyorum fakat Bb app dosya indirirken şebekeden indirdi onu çözemedim işte

    Yükledim bakıyom öyle şimdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 23 Temmuz 2011; 14:24:20 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.