Şimdi Ara

Blackberry Classic Q20 Kullanıcı Klubü Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
10.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CiGaHaGi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip bi bakacağım,doğubank'a pek güven olmuyor ama.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_120566703//tm.htm#120566703

    guncel ve aktif bbm guruplarımız isteyen herkez davetlidir buyrun ( açıklamayı okursanız sevinirim)
  • Merhaba. Çok güzel bir konu olmuş. Cihaz hakkında kafama takılan iki soru var var. Cihazda Spotify ve digitürk play uygulaması çalışıyor mu. Kendi marketinde var mı yoksa apk olarak mı kurmak gerekiyor. Bende eski bb kullanıcılarindanim. 8520, torch, 9900 kullandım. Şimdi bb10 un Android uygulaması desteklemesi ile aklım sürekli bb ye kayıyor. Passport çok kaba. Bir ara silver edition alacaktım ama birinde görüp elime alma fırsatı olunca vaz geçtim. Aşırı büyük. Bir süre sonra sıkıntı yaşatır diye vaz geçtim. Classic daha ideal bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify sorunsuz olarak çalışıyor.
  • digiturk play çalışıyor bizzat kendim sorunsuz kullanıyorum
  • Öncelikle merhaba, classic Q20 arıyorum satan arkadaşlar olursa mesaj yazmalari yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün sipariş verdim.Bugun yarın elimde olur.Daha önce cok istediğim ancak fiyatı yuzunden(Ki hala pahalı) alamadıgım telefonu sipariş vermek bu gunlere nasipmiş.Blackberry sevdalısı olunca daha fazla bekleyemedim :))

    CURVE, BOLD 9900 (2.telefonum olarak kullanıyorum aktif) Z10, Z30, Q10, ,PASSPORT, PASSPORT SE ve PRİV kullandım. Ancak en iyi klavye deneyimi ve en rahat gunluk kullanımı BOLD 9900 da hissettim.9900 her ne kadar gunumuzde artık zayıf kalsada günlük pratiklik ve kullanışlılık bakımından ve BBM yogun kullandıgımdan en iyi seri diyebilirim.

    Passport SE nin de klavyesi cok yumusak ve akıcı,ancak cepte tasınabilirliği zor olması ve iki el kullanımı konuyu acan arkadasında dediği gibi pratiklilik bakımından kullanımı zor bir telefon.Tabikide tasarım olarak çok şık.PRIV ise cok guzel ve harika bir telefon ancak klavye acılınca bir okadar telefon buyuk oluyor ve yine kullanımı zorlasıyor.

    Bu nedenle Bold 9900 ın daha gelişmiş versiyonu olan Classic modelini almaya karar verdim.




  • iPhone 6 dan Classic e geçtim rehber aktarımı ile alakalı sorunu çözemedim önerisi olan var mı arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHASELIS

    iPhone 6 dan Classic e geçtim rehber aktarımı ile alakalı sorunu çözemedim önerisi olan var mı arkadaşlar

    ben de aynı yoldan gitmek istiyorum. 16 iphone 6 plustan çeşitli nedenlerden ötürü bıktım. eski blackberry 9900 ümü özlüyorum. siz ne kadara aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHASELIS P kullanıcısına yanıt
    iphone daki rehberinizi gmail ile senkronize edin ,daha sonra blackberry classic de gmail hesabınız actıgınızda tum kişileri görebilirsiniz.


    Diğer Yöntem Olarak;

    My Contacts Backup app sayesinde. appstore dan indirin rehberinizi tek dosya ahline getirip yedekliyor ve mail adresinize gonderebiliyorsunuz. Aynı app 'ı Classic te apk olarak indirin kurun .Program ile açın Tüm Rehber karşınızda.

    http://www.appsapk.com/mcbackup-my-contacts-backup/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 15 Mart 2017; 10:48:57 >
  • Blackberry Classic VERGE incelemesi

    http://www.theverge.com/2014/12/23/7439303/blackberry-classic-review

    GOOD STUFF

    -Great hardware keyboard
    -Respectable battery life
    -Power user shortcuts

    BAD STUFF

    -Mediocre camera
    -Slow performance
    -Lackluster software ecosystem
  • Yaklaşık 2 aydan beri kullanıyorum ****.com dan aldım. Çok istediğim bir tarzda telefondu fıyatıda azda olsa düşünce tereddud etmeden aldım.fızıksel klavyeli telefonlara hep ilgim olmustır.passport passport se kullandım ama tek el ile kullanımı oldukça zor olduğu için ve günlük kullanımda iş yerinde zorlandığım için tercihimi daha ergonomik daha yuvarlak hatlara sahip olan tek el ile kullanımı çok rahat olan , trackpad ile kolayca seçim yapmamızı sağlayan classıc modelini tercih ettim. Sanki bana göre tasarlanmış bir telefon olmus.maıl mesajlaşma BBM Whatsapp twitter facebook ıgıb uygulamaları kullanıyorsanız ve çok mesaj mail ile ugrasıyorsanız kesinlikle tavsiye ederım.klavyesınde yağ gibi akıyorsunuz. Telefonu elinizde hıssedıyorsunuz.saglamlık hissi her blackberry telefonlarda olduğu gibi bu modeldede kendini hissettiriyor.ozellıkle trackpad ile kelime kesme kopyalama yapıştırma olayı muhteşem kolaylıkta oluyor. Hub yani tüm bildirimler tek bir ekrandan kontrol ediyorsunuz ki bu harika bir olay büyük kolaylık saglıyor.Olumsuz olarak video ızledıgınızde alttan üstten kırpmalar oluyor.ekran kare olduğu ıcın.youtube resmi uygulaması yok tarayıcıdan giriyorsunuz. Facebook ve instagram uygulamaları 3.partı yazılım şirketleri saglıyor,bunlar oldukça kaliteli yazılımlar orjinalini aratmıyor.en önemlisi BBM. Çok iyi mesajlaşma uygulaması. Başka bir uygulamaya ihtiyacınız olmadan görüntülü sesli arama yapabılırsınız.kısacası telefonu kesinlikle tavsiye ederım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • satan varsa pm atabilir
  • Merhaba Arkadaşlar,

    An itibari ile, WHATSAPP ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz?

    BBW , Amazon , Google Play, .apk, bunların hangisinden yükleniyor, görüntülü arama veya normal arama yapılıyor mu, resim gönderme alma sorunsuz mu, HUB la entegre çalışıyor mu ve benzeri sorulara cavap arıyorum.

    Blackberry telefonu severim ama alıp çin malı telefona uygulama yüklemeye çalışıyormuş hissine kapılmak istemiyorum. Yarım yamalak iş yapyormuş hissine kapılmak istemiyorum.

    Ayrıca NAVIGASYON / HARITALAR ile ilgili de bilgi rica ederim.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sr_kan -- 7 Eylül 2017; 15:41:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.