Şimdi Ara

BlackBerry Bold 9790 Avea’da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hem Dokunmatik, Hem Qwerty Yeni BlackBerry Bold 9790 Avea’da !





    2 Mart 2012 tarihi itibariyle başlayacak olan BlackBerry Bold 9790 Cihaz Kampanyası’nın detaylarını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.


    BlackBerry Bold 9790 Cihaz Kampanyası Teklifler;

     BlackBerry Bold 9790 Avea’da



    24 ay taahhüt veren, mevcut ve yeni tüm Bireysel Müşterilerimiz tarife değişikliği yapmadan Avea farkı ile BlackBerry Bold 9790 sahibi olabilecekler!!!

    BlackBerry Bold 9790 Cihaz Kampanyası 2 Mart 2012 – 30 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerlidir.

     BlackBerry Bold 9790 Avea’da



    Ödeme Seçenekleri;

    Kampanya'da müşteri tiplerine göre 2 adet ödeme seçeneği bulunmaktadır.

    1. Taahhüt Süresi Boyunca Avea Faturasıyla Ödeme;

    Faturalı tariflerde olan ve gerekli koşulları sağlayan; 6 aydan uzun süredir Avea müşterisi olan ve 6 aydır faturalarını son ödeme tarihi +7 gün içerisinde ödeyen ve/veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel faturalı müşteriler,

    24 ay boyunca müşterinin seçmiş olduğu cihaza yönelik aylık TAEH bedeli ve BİS tutarı müşterinin faturasına yansıtılacaktır.


    2. İlk 12 Ayı Kredi Kartıyla Ödeme;

    İlk ödeme seçeneği olan 24 ay Avea Faturasıyla Ödeme seçeneği için belirlenen kitlede yer almayıp, üzerinde tanımlı taahhütlü cihaz kampanyası ve ödenmemiş faturası bulunmayan yeni veya mevcut tüm bireysel faturalı müşteriler

    24 ay boyunca müşteri faturasına seçtiği hizmet(BIS) aylık olarak yansıtılacaktır. Seçilen cihaza ait aylık taksitler ilk 12 ay boyunca kredi kartı ile son 12 ay boyunca Avea faturasına TAEH olarak yansıtılıp fatura ile tahsil edilecektir.

    Kampanyada 3.sahısların kredi kartı kullanılamaz.


    Müşterinin Faturasında Gözükecek Hizmet Bedelleri Ve Fatura Kesilmesi Gereken Tutarlar;


    BlackBerry Bold 9790 Cihaz Kampanyası Detaylar;

     Kampanya 2 Mart- 30 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
     Kampanya kapsamında müşterilerden 24 aylık taahhüt alınacaktır.
     Kampanyadan; Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 6 ay geçen ve 6 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel faturalı müşteriler cihaz ve BIS servis bedelini 24 ay boyunca faturadan ödeme şeklinde yararlanabilirler. Bu koşulları, sağlayamayan müşteriler, ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı toplamını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri Avea faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.
     Kampanya kapsamındaki anlaşmalı banka kredi kartları :Akbank Axess, City Axess, Garanti Bonus, TEB Bonus, Denizbank Bonus, ING Bonus, Şekerbank Bonus, Yapı Kredi Worlcard, Vakıfbank Worldcard, TEB Worldcard, Anadolubank Worldcard, Albaraka Worldcard, Fortis, Milenyumbank wordkartları, Money Card, Bonus Business Card, Türkiye Finans Katılım Bankası Happy Kart, Eurobank, Tekfen ve Sanal kartlar.
     Kampanya kapsamında müşteriler, ödeme şekillerini değiştiremez.
     Taahhüt süresinin sona ermesinden önce müşterilerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya taahhütnamesinde belirtilen koşulların dışında kalacak şekilde değiştirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren kalan cihaz taksitleri toplamı kadar cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
     Kampanya konusu cihazlar, müşterilere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından "tahsilatına aracılık edilen tutarlar" kapsamında tahsil edilecektir.
     Sınırsız BlackBerry İnternet Servisi bedeli ve 4GB internet paketi 11,3 TL (KDV ve ÖİV Dahil ) olarak yansıyacaktır.
     24 ay taahhüt veren Avea müşterilerine ayda sadece 70 TL (KDV ve ÖİV dahil)'ye BlackBerry Bold 9790 24 ay boyunca sınırsız BIS servisi ve 4GB internet ile birlikte sunulacaktır.
     Bir müşteri bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
     Bireysel müşterilere ait bir TCK nosuna bağlı en fazla 2 GSM numarası kampanyadan faydalanabilir.
     Kampanya stoklarla sınırlıdır.
     BlackBerry Internet Servisi Blackberry.net APN'i üzerinden gerçekleştirilen elektronik posta gönderilmesi/alınması hizmetini ve internet erişim hizmetini kapsamaktadır.BlackBerry.net APN'i dışında gerçekleşen internet erişim hizmeti kullanımı 4GB ile sınırlıdır. 4GB limitin aşılması durumunda kullanımlar faturaya ayrıca yansıtılacaktır.
     Güvenli liste kriterlerine uymayan ve kredi kartlı kurgudan faydalanmak istemeyip, 24 ay taahhütlü kurgudan faydalanmak isteyen müşteriler kredi kontrol onayına gönderilmemelidir. Bu müşteriler Kredi Kartlı kurguya yönlendirilmelidirler.
     Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.







  • aveanın sitesinde görünmüyor:s
  • Yarindan itibaren gorunur herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.