Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
120.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu cep telefonunu hiç beğenmiyorum yaaa...
  • Aman O, nasıl böyle mükemmel bir telefon, inanılmaz:http://goo.gl/QMdGw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burcuonur

    bu cep telefonunu hiç beğenmiyorum yaaa...

    O bir cep telefonu degil cep bilgisayari :) neyini beyenmiyon evlat :)
  • Aman O, nasıl böyle mükemmel bir telefon, inanılmaz:http://goo.gl/QMdGw
  • akadaşlar blackberry 9780 telefonumun takvim notlarını günü gelince ana ekranda sabit olarak görünmesini istiyorum. eski e50 de böyle bir takvim notları gözükürdü Bunda bulamadım temadan mı? kaynaklanıyor bilen varsa yardım.
  • Arkadaslar blackberry 9780 facebook 1.6 yı desteklemıyormu bılen varmı ve facebook 1.6 olan varsa lınkını atabılırmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar BB9780 kullanıyorum...

    Mailler telefona geldiğinde hem o mail için açılan mail kutusuna hem de "messages" bölümünde aynı anda gözüküyor.
    Eğer ben gidip e-mail kutusunun içerisinden gelen maile bakıp "messages" bölümünden bakmazsam , telefonun sağ üst köşesinde bulunan uyarı ışığı sürekli yanıp sönüyor. Bu da belirli bir zamandan sonra rahatsız ediyor..

    Yukarıda belirttiğim durumu giderebilecek yani, gelen mailin mail kutusuna baktığımızda sağ üst köşedeki uyarı ışığını kapatacak bir ayar öneriniz var mı?

    Şimdiden teşekkürler...

    Saygılar..
  • Arkadaşlar 9780 kullanıyorum.Telefonumu satıcam yalnız satmadan önce telefonun içindeki bütün bilgilerimi,her şeyi silmek istiyorum yani fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum bunun için ne yapmalıyım?

    Birde telefondaki rehber sim kartımı gösteriyor?Yani menüden rehbere girdiğimde gördüğüm kişiler sim karttaki kişiler mi yoksa telefonun hafızasına kopyalanmış olan kişiler mi? Eğer telefon hafızasında ise satmadan önce sim karta aktarmak için soruyorum? Teşekkürler..
  • Arkadaşlar merhaba.. Cihazımın sürümü 6.0 bundle 2534 .. Desktop manager ile bağlandığımda 6.0 bundle 2949 güncellemesinin olduğunu gösteriyor. Kullanan arkadaşlar varmı??? Sorun vs çıktımı ona göre günceleyeceğim...
  • ben de telefonu bugün aldım fakat markete falan giriyorum ilk sayfayı gösteriyo sonra uygulama sayfasına geçmiyor. daha önce android kullanıyodum. sanırım mail ile login yapmak lazım ama nereden alcam blackberry mailini? ve nereye login olcam?
  • benım telefonumu durumu su sekılde

    bu telefon bana patronumdan hedıye geldı jıletını ustundeydı kvk lı aldı elıne jıletını yırttı sadece kapagını acıp telefonun seklıne baktı ve kapagı gerı kapattı bu sekılde al gule gule kullan dedı

    ben blackberry kullanmadıgımdan (iphone 4 e sahıbım) hıc heves ettmedım telefoncuya goturdum 750 teklıf ettı ben elden bıraz daha ıyı satarım dıe yazdım buraya

    telefon hala patronumun kutusunu kapattıgı gıbı duruyor acıp bakılmadı bıle...

    durumu degerlendırıp makul bır teklıf yaparsanız seve seve verırım telefonu

    ılgınız ıcın cok tesekkur ederım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrhusnu

    Arkadaşlar 9780 kullanıyorum.Telefonumu satıcam yalnız satmadan önce telefonun içindeki bütün bilgilerimi,her şeyi silmek istiyorum yani fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum bunun için ne yapmalıyım?

    Birde telefondaki rehber sim kartımı gösteriyor?Yani menüden rehbere girdiğimde gördüğüm kişiler sim karttaki kişiler mi yoksa telefonun hafızasına kopyalanmış olan kişiler mi? Eğer telefon hafızasında ise satmadan önce sim karta aktarmak için soruyorum? Teşekkürler..


    Seceneklerden guvenlige gel orada guvenlik temizlemesi yazar oraya blackberry yaz tekrar fabrika ayarlarina doner kullanmis oldugun rehber telefon rehberi oda otomatik olarak silinir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MmarSnan

    ben de telefonu bugün aldım fakat markete falan giriyorum ilk sayfayı gösteriyo sonra uygulama sayfasına geçmiyor. daha önce android kullanıyodum. sanırım mail ile login yapmak lazım ama nereden alcam blackberry mailini? ve nereye login olcam?

    Blackberry maili derken bb uzantili yani isim@turkcel.blackberry.com.tr gibi olan mail adresimi eger onu diyorsan ayarlardan eposta hesaplarina gelip alabilir veyada kullanmis oldugun baska hesap tanimlayabilirsin. Market dedigin app world oraya herhangi bir mail adresi tanimlayabilirsin bb uzantili olmasina gerek yok ama bunlari yapabilmen icin bis servisinin acik olmasi gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar BB 9780 arayanlar için 1 aylık cihazımı androide merak sardığım için satıyorum jeletini dahi çıkarılmadı 23 ay kvk garantisi mevcut ilgilenenler özel mesajdan ulaşsınlar lütfen. fiyatı 700TL
  • Bu saatten sonra 9780 alınmaz mı arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: online1

    quote:

    Orijinalden alıntı: revenquel

    meraba hocam cihazı 0 mı aldınız ne kdr fiyatı

    evet sifir kutusunda.. bataryasini bile hic takmadim.

    900 tl
    alan kisi 1200 e almis. ama alan kisiden faturasini alip geri iade yapmam ayip olacagindan kendim satiyorum.
    sadece telefonun kutusunu actim o kadar. hersey orjinal kvk turkiye garantili.



    cihazı hiçmi açmadın
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de 1 yıldır 9780 kullanıyorum. Bugüne kadar bi şikayetim olmadı açıkçası ama bu aralar nedendir bilmem Sony'e heveslendim. Sony Xperia S ya da P hoşuma gitti, sizce BB 9780'imi satıp Sony'lerden birini alsam pişman olur muyum? Dokunmaktik kullanmak istiyorum bi süre, bir de BB'nin uygulamaları vs sıktı biraz. Tasarım olarak da Sony ilgimi çekti. Ne dersiniz? Yorumlarınız önemli benim için. Teşekkürler şimdiden.
  • Bu telefonu kullanan arkadaşlar şarj durumu nedir?

    BiS li kullanımda, BiS siz kullanımda.
    6ay önce aldığınızdaki durumu, şimdi kullanırken aldığınız performans nedir?


    Android kullanıcısıyım iPhone alıp 2-3 sene telefona olayına el sürmeyebilirim ancak o kadarda para vermek istemiyorum.
    Android zaten baydı beni bir çok özelliğini kullanmıyorum ona rağmen şarjı 1 günde bitiyor sini ediyor beni.

    Telefondan hiç bişey beklemiyorum.
    Geceleri genelde uyku moduna alırım, oyun vs alangirli işlerle uğraşmam.
    Az biraz konuşma, az biras yazışma, az biraz twitter ve mail alıp gönderme dışında telefondan hiç bir beklentim yok.
  • BlackBerry tamamen özgürlüktür en büyük ve geçilmeyen özeliği olarak tanımlanıyor BlackBerry 9780 çok güzel cihaz yapamayacağın birsey yok ama bilmeyen bir kişi BlackBerry kesinlikle kullanamaz doğrusu işime geliyor eline alan tekrar veriyor tavsiye ederim.
  • arkadaşlar benim bi sorum olcaktı mms ile ilgili arkadaşım mms yolladı fakat henuz alınmadı altında şimdi indir diye bi butın çıkıyo tıklıyorum bi şey olmuyo başka bi arkadaşım göderdiğinde de sorun olmadan görünüyodu bunun sebebini sorcaktım 2 gündür uğraşıyoruum bulamadım bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.