Şimdi Ara

Black Mirror 2 %100 Türkçe Yama ÇIKTI (Oyunceviri.com Yapımı) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
13.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çooookkk çok teşekkürler. yaklaşık 10 aydır sabırla bekledim bu yamayı. şimdi bu efsane adventure oyununun ikincisini Türkçe oynama zevkini sayenizde tadacağız. emeği geçen herkese tekrardan teşekkür. başka adventure oyunlarını da türkçe olarak oynayabilmek dileğimle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arcangellissa

    çooookkk çok teşekkürler. yaklaşık 10 aydır sabırla bekledim bu yamayı. şimdi bu efsane adventure oyununun ikincisini Türkçe oynama zevkini sayenizde tadacağız. emeği geçen herkese tekrardan teşekkür. başka adventure oyunlarını da türkçe olarak oynayabilmek dileğimle.

    keyifli oyunlar dilerim
  • Çok sevindim habere, uzun zamandan beri bekliyordum bu yamayı. Bu hafta sonu Black Mirror oynayacağız demek.Emeği geçen herkese teşekkürler, çalışmalarınızın devamını dilerim...
  • tesekkurlerr
  • Orijinal fontları göze hoş gelen farklı fontlarla değiştirdim. Umarım beğenirsiniz.

    Hataları bildirmekten çekinmeyin. Test süresini ne kadar uzun tutsakta illaki ufak tefek hatalar çıkabilir. v2.0 da bu hataları gözden geçiririz. Ama üstünde durduğumuzu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 16 Şubat 2011; 19:52:03 >
  • Hayırlı olsun, çıktı sonunda.
  • çok teşekkürler..Elleriniz dert görmesin..
  • ahh ah..siteye accountumuzla bir giriş yapabilsek..mevcut accountumuzu kabul etmiyor...şifreyi unuttuma tıklıyoruz...yeni şifreniz emailinize gönderildi diyor ama .yok..napalım yeni hesap açarız diyoruz...açıyoruz ama 1 saat sonra...<<<sistem gereği yeni şifre almanız gerekiyor diyor..!!!!!!!!! ızdırap yeniden başlıyor..
    en çok sevdiğim site ..inşallah geçici bir sorundur
  • Emeği geçen herkesin eline sağlık.İngilizce bilmeyip bu tür oyun oynayanlar için çok güzel olmuştur.Bir de serinin ilk oyununu çevirseniz çok güzel olurdu.Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    ahh ah..siteye accountumuzla bir giriş yapabilsek..mevcut accountumuzu kabul etmiyor...şifreyi unuttuma tıklıyoruz...yeni şifreniz emailinize gönderildi diyor ama .yok..napalım yeni hesap açarız diyoruz...açıyoruz ama 1 saat sonra...<<<sistem gereği yeni şifre almanız gerekiyor diyor..!!!!!!!!! ızdırap yeniden başlıyor..
    en çok sevdiğim site ..inşallah geçici bir sorundur

    Site üzerinde çalışmalar devam ediyor. Çok daha kaliteli ve sorunlardan arındırılmış bir site olacak, arkadaşlarımız bu konuda çalışmalarına devam ediyor. Bu süreçte ise farklı çeviri projeleri üzerinde çalışıyoruz.




  • venomtrk
    öncelikle bu özverili çeviri için sonsuz teşekkurler.
    acaba gray matter için bir çeviri planı var mı ?
  • uzun süredir beklettiğim oyun a anca atılabildim , tükçe yamada ballı kaymak oldu tabi ... çok iyi bir oyun gerçekten bulmacaları ilerleyişi öyle kendini fazla açık etmiyor ve oyuncuyu içine çekmeyi başarıyor , bu oyun için %100 yama çok yararlı olmuş , emeği geçen herkezin eline sağlık
  • İnanılmaz bir oyundu gerçekten ,emeğinize sağlık son zamanlarda beni içine çeken ender oyunlardandı, 3.sü çıktı umarım boş vaktinizde ona da el atarsınız.
  • Black Mirror III ün Türkçe yaması hazırlanıyormu çıktımı?
  • Black Mirror 1 in Türkçe yaması varmı arkadaşlar ? Oyunu indirdim ama bulgarca çıktı. Türkçe yada ingilizce yama lazım
  • Black Mirror bitti şimdi sırada Black Mirror 2 var. Türkçe yaması olması çok iyi oldu
  • Yamayı kurdum fakat yazılar bir garip oldu sorun nerede acaba ?
  • 2012'lerden kalan bir Türkçe yama konusunu daha uyandıralım bakalım, hazır aynı yıldan kalma "Dreamfall: The Longest Journey" yama konusunu hortlatmışken ve Black Mirror 2'yi anmışken buraya da bir şeyler yazmadan geçmeyeyim.

    Dreamfall Türkçe yaması maalesef elimizde patladı ulaşabildiğim tüm Türkçe yama dosyaları virüslü trojan'lı çıkıyor kısmet olmadı oynayamadık, neyse kendi konusuna yazdım zaten umarım bir ilgilenen çıkar.

    Neyse gelelim Black Mirror 2'ye, bu da yine Türkçe yaması var diye heveslenip "aman dursun kenarda bir ara bakarız" diye beklettiğim oyunlardandı. (DRMfree olan GoG.com versiyonu) Nihayet yamayı kurup BM2'ye başladım daha ilk bölümlerde acayip hoşuma gitti, bu tür oyunlara yabancıyım alışkın değilim ama böylesi kaliteli her şeyiyle dört dörtlük kusursuz bir Türkçe yamayla gerçekten çok çok iyi gidiyormuş.

    BM2'yi böyle görünce hemen serinin diğer oyunlarına heveslendim 2011'de "Black Mirror 3" ardından 2017'de son oyun "Black Mirror" ismiyle çıkmış, tabii hemen şunu düşündüm; keşke BM2 sonrasında da bırakmayıp seriye devam etselermiş yine @Venomtrk veya @Saidsrc ustalar tarafından Türkçe yamaları yapılsaymış dedim kaldım öyle.

    http://www.oyunceviri.com/turkceyamalarimiz/black-mirror-2/
    https://www.gog.com/game/black_mirror_ii
    https://www.gog.com/game/black_mirror_3
    https://www.gog.com/game/black_mirror




  • Black Mirror I Türkçe Yaması yapılmadı mı? Hiç bir yerde bulamıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.