Şimdi Ara

Black Desert Online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jim Carrey

    quote:

    Orijinalden alıntı: bixsi

    Beyler neyi tartışıyorsunuz, şu oyundaki kadar göze hoş gelen bir efektli bir oyun var mı ? hemde online hemen hemen hepsine baktım, ama black desert aşmış abi ciddi anlamda oyun harika görünüyor. Avrupaya düşmesi yakındır bu oyunun modasının kolay kolay gececiğini sanmıyorum.

    +1 Bende 1 ton oyuna baktım arkadaşla beraber.Hepsi aynı çöp.Bu cidden çok süper görünüyor ama çıkış tarihi için 2014'ün sonları veya 2015 diyorlar

    Evet hocam, oyun 2015'in ilk aylarında çıkacakmış. Beklemedeyiz :)




  • Black desert için avrupa yayıncısıda belli oldu
    North America: Daum
    Europe: Daum
    South Korea: Daum
    Japan: GameOn
    China: TBA
    Russia: GameNet

    black desert online türkiye cephesinde yeni açılmış ve bilgi alacağınız türk sitesi

    http://blackdeserttr.com/
  • Bakalım ilerleyen zamanlarda oynayacağımız güzel bir mmorpg gibi görünüyor.
  • Oyunu uzun süredir bekleyen birisiyim, daha da bekleyeceğiz gibime geliyor ama değecek bir oyun.
    İyi derecede grafik ve farklı ve daha iyi bir pvp si var (youtubedan izlediğim kadarıyla)
    2015 in başında avrupaya geliyor ama bu direkt oynayacağımız anlamına gelmiyor haberiniz de olsun.

    ---

    Not:Her şeye rağmen bekliyoruz bakalım.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Black Desert ve Cabal 2 beklediğim oyunlardan.
  • ICARUS ONLİNE
    BLESS ONLİNE
    BLACK DESERT ONLİNE

    Bunlar açılsa yeter bana
  • Zamanında vindictus c9 tera bns yi bekledim noldu hiç birşey terada 40a ulaşıp kapattım, diğerlerine başlayamadım bile. Kore oyunlarından hayır gelmediğini o zaman anladım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phylian

    Zamanında vindictus c9 tera bns yi bekledim noldu hiç birşey terada 40a ulaşıp kapattım, diğerlerine başlayamadım bile. Kore oyunlarından hayır gelmediğini o zaman anladım

    C9 Asya'ya açıldıktan çok uzun bir süre sonra geldi buralara.Tera desen Avrupa yayımcısı cacıktı ve geliştiremediler pek oyunu.Zaten çok uzun süre geçmeden üzerinden F2P oldu.BnS desen daha ne zaman geleceği belli değil Avrupa'ya.

    Black Desert en azından güzel fikir ve oynanış tarzıyla geliyor.Ve Avrupa/Amerika'da kendileri üstlenicek yayım işini.Öyle AA'da olduğu gibi çıkan oyunları çok aşırı bir başarı yakalayamamış , hepsi bir süre sonra F2P olmuş ve para sıkıntısı olan Trion gibi bir firmaya vermiyorlar en azından.İşi kendileri üstleniyor.

    Ha tabi belki oyun kötü olur , dengeyi sağlayamazlar , dağıtımda bir sıkıntı olur vs. bunları bilemeyiz.Ama en azından yukarıda saydığın oyunlardan daha iyi bir şekilde geliyor Batı'ya.Umarım beklediğimize değer.




  • Black Desert Online devrim yaratacak grafik ve yenilikleriyle gönlümüze taht kurmaya aday
    ama oyun o kadar taze ve kaynaklar kısıtlı ki sizlere yazacak makale konusunda sıkıntı yaşıyoruz.
    bu nedenle forum yönetimi olarak ağustos ve eylül ayları arasında Kore'de yayınlanacak 3. kapalı beta'ya katılmaya karar verdik.
    Black Desert online deneme için bulunmaz bir fırsat
    oyuna nasıl girileceği konusunda betanın tam tarihi belli olduğunda yayınladığımız team speak adresinde bilgilendirilme yapılacaktır.

    şimdi sizden istenen konunun altına betayı oynama isteğinizi belirtip kendinizi tanıtmanızdır.

    oyuna gönül vermiş kişilerin toplanıp kaynaşması için Team Speak bilgileri 5.196.32.179:3103




     Black Desert Online


     Black Desert Online



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Desert -- 27 Ağustos 2014; 16:07:47 >




  • Black desert online gerçekten rpg oyunları arasında en özgür oynayışa sahip ve devrim yaratacak grafiklere sahip kendinizi oyunun içinde hissedebiliyorsunuz resmen atmosferi çok iyi yansıtılmış oyunculara zannedersem gece gündüz olayıda var heleki gece olduğunda cırcır böceklerinin sesleri baykuşların seslerini duyabiliyoruz kısaca atmosfer müthiş denilebilir hiçbir rpg oyununda görmedim şahsen bu gerçekçiliği f2p olmasıda ayrı bir güzel duvarlarada assassin tarzı olmasada tırmanabiliyoruz:) oyunda hiç bir eksik yok gibi zaten böyle bir oyunun kusuru olsa dahi oynanabileceğini düsünüyorum grafik açısından bile hiç bir rpg oyununda olmayan grafiklere sahip oyundaki tek beğenmediğim nokta şuanlık karakter yaratma ekranı ve cinsiyet kilidi olayı çok saçma olmuş şahsen oyundaki en iyi karakter skill ve combolara sahip karakter kadın büyücü diyebilirim diğer karakterlerin skill ve comboları hiç hoşuma gitmedi erkek karakterinde büyücü karakteri var ancak kadın karakter kadar dinamik hareket edemiyor bizimkisi gandalf olmuş :) belki cinsiyet kilidini kaldırırlar neyse bu kadarınada sükür genede bu oyunu oynarım oyunu ne kadar övsem az :)

    bu arada
    http://www.youtube.com/watch?v=ihZA2nYf2U4




  • Black Desert Online''nın, Kore yayıncısı nihayet 3. kapalı beta için kayıt tarihini yayınladı.

    Gerekli olan kayıt işlemleri ve kayıt süresi 2 eylül – 11 eylül arasında son bulucak. CBT 3 testine sınırlı sayıda oyuncu katılabileceği için, çekiliş sistemi uygulanarak. Kayıt olduğunuz form üzerinden, sizlere oyunu geliştirme adına, Closed ve Open Beta içerisinde sizlerin görmek istediği şeyler hakkında sorular sorulucak

    Başvuru süresi bittikten sonra, Closed Beta 3' ün tahmini açılışı Eylül ayı ortasına tekabül edicek..

    2CBT de 100.000 kişilik bir oyuncu katılımı gerçekleştirildiğini biliyoruz. Eğer herhangi bir ekstra olay vuku bulmaz ise, 3CBT da aynı katılımcı sayısı üzerinden, oyuncu katılımına izin vereceği konusunda tahminlerimiz bulunmakta..

    Oyunun, Avrupa ve Amerika ayağının yayımcılığını üstlenen DAUM firması, beklenmedik bir sorun ile karşılaşılmadığı takdir de.. 2015' in sonuna doğru geleceğini duyurdu. Oluşabilecek aksilikler dahilinde ise, yani en kötü durum senaryosu içerisinde, 2016 yılını işaret etti.

    Betaya katılacak üyelerimiz Burdaki yazıyı okuyabilir Black Desert Online


    alıntıdır....




  • Ulquiorra119 kullanıcısına yanıt
    F2P olmasının nesi güzel kim bilir cash shopta neler satacaklar.
  • bu oyun tutmazsa class çeşitliliği olmamasından ve karakterlerin birbirine cok benzemesinden tutmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    F2P olmasının nesi güzel kim bilir cash shopta neler satacaklar.

    Yani böyle bir oyunu ben olsam paralı yapar oyunun kalitesini korurdum elit bir oyuncu kitlesi yaratırdım seviyeli bir ortam herkesin birbirine saygı duyduğu veletlerin olmadığı bir oyun düşüncesiyle baksaydım eğer f2p olması kötü derdim. Açıkçası oyuncu kalitesi beni pek ilgilendirmiyor etrafımdaki kişilerle konuşmama ya gayret gösteririm oyunlarda kısaca zindan görevleri dahi olsun solo takılan birisiyim eğlenmeme bakarım neyse(bkn:Tera ücretsiz olduktan sonra veletler doldu tabi örn: adamın birinin grup davetini kabul etmedim diye küfür yedim hatta bir taneside arkadaşlık davetini kabul etmedim diye küfür etti biri türk diğeride ingilizce konuşan bir arkadaş ilginç işte böyle insanlar olabilir f2p olunca:)) eğer market te satılacak itemler den söz ediyorsan pay to win olacağınıda zannetmiyorum sanırım bununla ilgili haber vardı yani f2p olmasının kötü bir yanı yok bence daha da iyi hatta bu grafiklere bu atmosfere sahip böyle bir oyunun ücretsiz olması muhteşem oyunu kısaca archage farklı bir versiyonu olarak özetleyebilriim sana yalnız archage te öde ve kazan var sanırım

    Edit: Az sayıda karakter olması kötü cinsiyet kilidi de cabası kendimiz belirleyemiyoruz oynayacağımız rolü tutmazsa o yüzden tutmayabilir de katılıyorum ancak yeni karakterler ekleyebilirler veya cinsiyet kilidini kaldırabilirler göreceğiz



    Bu arada az önce bir video izledim tırmanma özelliği sandığımdan daha da gelişmiş sanırım veya arkadaş bayağı uğraştı oraya çıkmak için :)
    http://www.youtube.com/watch?v=gqlLe4Nhn-U 3:00



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulquiorra119 -- 28 Ağustos 2014; 3:32:34 >




  • The most surprising information shared is the game will be free to play, but if the community wants, there will be separate pay to play servers. That being said, Gamenet has insisted the game will not be pay to win. Closed Beta will be in December, 2014; the release will be January, 2015.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun EU/NA'e 2015'de kesin olarak geleceği duyuruldu.Gerçekten güzel haberler.Hızlı bir şekilde ilerliyor DAUM şuan umarım bozulmaz.
    EDIT : Bu da OBT duyuru videosu oyun Kore de 17 Aralık'ta AÇIK BETA sürecine girecek.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrianRoscoe -- 5 Aralık 2014; 13:06:10 >
  • Arkadaşlar şuanda oyunun kapalı beta halini oynama imkanım var mı?
  • 1080p 60 FPS izlemeniz ŞİDDETLE tavsiye edilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrianRoscoe

    Arkadaşlar oyunun EU/NA'e 2015'de kesin olarak geleceği duyuruldu.Gerçekten güzel haberler.Hızlı bir şekilde ilerliyor DAUM şuan umarım bozulmaz.
    EDIT : Bu da OBT duyuru videosu oyun Kore de 17 Aralık'ta AÇIK BETA sürecine girecek.




    Çok iyi oldu bu kesin oynuyorum Kore obt'sını.Oynayacak başka arkadaşlar varsa iletişime geçebilir.

    Cabal2,bns,kritika gibi oyunlardan japonca,korece oyunlara alışığım.Çözmek problem olmayacaktır :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 6 Aralık 2014; 15:07:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şu kamera hareketleri kapatılabiliyosa güzel olur. bazen yakınlaşıyo bazen uzaklaşıyo. bide karakteri ortalamıyo ya sağda ya solda kamera.
    bide kombatlar çok uzun sürüyo. ufacık yaratığa 30-40 kere vuruyo ölmesi için. oysaki 1 kılıç darbesi yetmeli. ama bu bir oyun oyüzden hadi olsun 5 kılıç darbesi. ama 30 nedir ya. şu 2 sorun düzeltilirse çok güzel olacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.