Şimdi Ara

Black Desert Online (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun gayet güzel. Aktif olarak oynuyorum.


    Menada idim 285ap 360 dp hesabımı bırakıp Eu geçtim.


    Şu anda herşey iyi.


    BDO EU Hakkında Bilgi :


    Eu için artık vpn gerekmiyor bilginize. Hatta ikametgah adresimi dahi Turkey seçtim.


    Euda çok fazla oyuncu ve sunucu var.


    Merkez pazar çok hareketli.


    Gm ler sürekli olarak aktifler.


    Oyuncular yardımsever ve toxiclik hiç yok denecek kadar az.


    Eu serverı Hollanda'da. Mena serverı nerede bilmiyorum.


    Mena avantajı şu : İnci dükkanı fiyatları olarak eu'ya göre kurlar nedeni ile daha iyi. Oyuncuların çoğunluğu türk sohmet muhabbet güzel.


    Fakat eu'dada yeni oyunculara güzel indirim kuponları ve inci paketleri sunuluyor. Onlarla ben kamp, pet işlerimi çözdüm bile.


    Eu'da p2w yok denecek kadar az. Kostüm fiyatları yüksek. Etkinlik ve kuponlarla ben kostüm işini çözdüm bile.


    BDO Mena Hakkında Bilgi :


    İnci dükkanı fiyatları EU'ya göre çok iyi.


    Oyuncuların %90'ı türk. Kendi anadilinizde sohbet chat var. Eu'dada Türkler var fakat mena'daki kadar fazla değil. Ben EU'da Türk klana girdim mesela.


    Mena'yı öneririm eğer maddi durumlar müsait değilse. Müsait ise Eu mantıklı olabilir. Eu'dada türk klanlar var.


    Arkadaşlar Belki bende Mena dönebilirim. Malum 285 ap 353 dp li mena'da hesabım var. Eu'yu birazda merak ettiğim için kayıt olmuştum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 12 Temmuz 2023; 17:5:11 >




  • VEGETTO kullanıcısına yanıt

    eu da indirimli alamıyormuyuz oyunun paketlerinden nerdeyse orta paketi 1176 tl

  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    payment.naeu.playblackdesert.com
    Black Desert NA/EU – New Update: Maegu's Raging Power of Foxfire | Pearl Abyss
    https://payment.naeu.playblackdesert.com/en-US/Pay/Package



    evet tl deki ciddi değer kaybından dolayı maalesef fiyatlar bu şekilde.. İndirim ara ara geliyor paketlere.Eu da kamp şu anda 49 usd. İndirim kuponu veriyor tabiki oyun ara ara


    Ben kampı %50 indirim kuponu ve 1000+1000 inci : 10 usd etkinliğinde 22 usd civarına almıştım.


    mesela 1000+1000 inci 10 usd gibi aralarda güzel indirim etkinlikler oluyor.


    EU'da değerli paket : 1.500 inci 15 usd yani %20 indirim kuponu ile 12 usd ye düşüyor.


    Mena'da değerli paket 330 inci yani 35 tl civarına denk geliyor.


    Mena'yı öneririm eğer maddi durumlar müsait değilse. Müsait ise Eu mantıklı olabilir. Eu'dada türk klanlar var.


    Belki bende Mena dönebilirim. Malum 285 ap 353 dp li mena'da hesabım var. Eu'yu birazda merak ettiğim için kayıt olmuştum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 12 Temmuz 2023; 17:4:6 >




  • 3000 sadakatler koduymuş hayırlı olsun   51396B81F5184A09

  • Sıfırdan başlayacak arkadaşlar bu yazımı okuyun ;


    Ne EU ne de TR(mena) bunlara kesinlikle başlamayın. Gidin GameZ BD'nin serverına , zaten minimum 2 ay acemilik süreci yaşayacaksınız.O süreçte bir sürü hata yapacaksınız vs vs. , hadi avrupa sunucusuna başlayabilirsiniz ama mena'ya kesinlikle başlamayın. Market yavan, toxic kitle hat safhada.


    En azından para vermeden (inciye,oyunun kendisine, kostümlere ya da inci ile alınacak herhangi bir malzemeye) oynayın. Hatta beğenirseniz devam edersiniz, server zaten sürekli inci dağıtıyor, sitenin adresini direkt vermek reklama girebilir , gamez bd yazın zaten en başta çıkıyor. Deli gibi oyuncusu var. Acemilik dönemini orada atlatın, oyunu öğrenin. Zaten inci veriyor oyun sürekli bedavaya. Biriken inciyle marketi tecrübe edin. 3-5 ay takılın baktınız oyun sardı, EU'ya geçersiniz ya da canınız ne yapmak istiyorsa.


    Oyuna başlamayı düşünen herhangi birine yapılacak en büyük iyiliği yapıyorum.  





  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Para vermeden bu oyun oynanıyor mu hiç bir şey anlamadım :)


    Gamez bd dediğin heralde private sunucu ? Oyunda aylık ödeme yok sanırım orjinalde oynamak mantıklı değil mi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Para vermeden bu oyun oynanıyor mu hiç bir şey anlamadım :)


    Gamez bd dediğin heralde private sunucu ? Oyunda aylık ödeme yok sanırım orjinalde oynamak mantıklı değil mi

    Bizim oynayabilecegimiz düşük pingli iki tane resmi sunucu var avrupa ve tr , steamden satin aldığında direkt mena(tr) serverina giriyorsun. Avrupa sunucusu icin sanırım resmi websitesinden client indirerek oynuyorsun emin degilim.


    Envanterdeki ağırlık limiti - envanterdeki eşya saklama slotunu arttirmak vesaire hemen hemen herşeyin limitini para vererek inci dukkanindan arttiriyorsun. Youtube'dan rehber izleyerek başlayın, bu oyun karışık , kompleks bir oyun. Dümdüz girip lvl kasayim- skill acayim değil, cok fazla detayi var. Acemilik dönemini private serverlarda hizlandirilmis sekilde atlatin.





  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    envanterdeki eşya saklama slotunu arttirmak vesaire hemen hemen herşeyin limitini para vererek inci dukkanindan arttiriyorsun


    Bu kısmı oyun içinden kazanmak mümkün mü yoksa çöptür zaten çin mmo su mu bu.

  • sıfırdan başlamak istiyorum oyuna sezon muhabbeti falan çok canımı sıkıyor habire farklı hesap aç kas. beraber başlamak isteyenler yazabilir.

  • Paranız çoksa eu'da başlayın. Değilse mena da başlayın. Dünyanın en iyi mmorpg oyunlarından biridir..
  • VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Doğru lakin pvp kısmına kadar.
  • EU´da hesabimi satiyorum 709 GS 305 AP / 404 DP , client hesaptir steam hesabi degildir, KO Zero serverinda item takasi da kabul ediyorum.

  • Evet arkadaşlar konuyu aktif tutalım. Bdo' cular neredesiniz
  • Arkadaşlar Bu Oyunda Wow Gibi Dungeon Raid Pve Sistemi Mevcutmu Yoksa Hikaye akışına göre tekmi takılıyorsunzu başladım tek başıma takılıyorum sürekli okadar çok içerik var ki oyuncakcı dükkanına girmiş çocuk gibi ne yapacağımı şaşırdım açıkcası.

  • ssakt S kullanıcısına yanıt

    Raid sistemi yok pve konusunda çok yetersiz sürekli grind, mob kesmekle uğraşıyorsunuz. Tek takılıcaksın uzun süre görev yapıcaksın çok fazla gereksiz görev var ama bitirmen gerekli, şimdi bitirmezsen ilerde bir yere gelmek istiyorsan illa ki yapmalısın.

  • cysice C kullanıcısına yanıt
    Attoraxion isimli dungeonlar var. Ama mekanik bilmek gerekiyor öyle tank boss altına yatsın dps ile healer kıyıdan köşeden skill atsın sistemi yok. Oyunda mob kesmeden de para kasabilmenin çok yolu var. Her mmorpg gibi ciddi vakit istiyor orası öyle.
  • Evet arkadaşlar.


    Konuyu canlandıralım. Bdo'cular burada mı? :)


    Oyun ile ilgili merak ettiğiniz, aklınıza takılan konular var ise bana sorabilirsiniz..

  • Oyun p2w değil ama pay to skip var. 2 ayda ciddi emek vererek 700 gs olabilir ve oyununun %90'ını pvp de yenebilirsiniz. Kalan %10 luk kısımda ya oyuna para yatıranlar ya da 6 yıldır oynayanlar. Onları da yenmek için biraz isabet takıları falan almanız gerekiyor onları da aldınız mı önünüzde kimse duramaz. Zaten oyunun pvp sinde yere düşen ölüyor hata yapan ölüyor. Pve kısmı grind ve lifeskill odaklı. Lifeskill sistemi baya gelişmiş bu arada gidip pamuk toplayabilir, avcılık yapabilir, gemi sürerek bile para kasabilirsiniz. Dungeonları var ama pek de keyifli değiller. Pvp si klan savaşı odaklı.


    TR, eu, sea, ru falan bir sürü ayrı sunucusu var. Tr'de şuan premium 40 lira euda 500 tl. Eu daha kalabalık ve global sw o avantajı var ve eu sw si türkçe dil desteklemiyor. Türklerle oynamak istemiyorsanız eu, türklerle oynamak istiyorsanız tr de oynayın. Bir de steam dolara geçtiği için şuan client daha uygun çünkü hala tl de kaldı orası. Clientten başlarsanız 100 dolarlık bi alışverişte 20 dolar falan kar ediyorsunuz şuan.


    Oyun güzel, her hafta patch geliyor falan. Baya da ucuz tr sunucusu. 200-300 tl verip bir daha para vermeden bile oynayabilirsiniz. TR de pek tutmamasını çözemedim ben bdonun büyük ihtimalle karışık olması ve item satışının olmamasından dolayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 1 Şubat 2024; 3:29:8 >




  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

    Hocam ben bu oyunu Mena (TR) serverı ilk çıktığında oynamıştım. Oyun çok güzel, hem grafikleri güzel, hemde çeşitli, detaylı ama hocam herkese hitap etmiyor. Bende çok beğenmedim. Sıkıntı oyunda değil, ben bu tarz çok detaylı, çok vakit harcıyan oyunları sevmiyorum. Metin 2 gibi oyunlara göre taş çıkarır ama çok detaylı ve karışık olduğu için tercih edilmiyor. Ben hocam çok vakit istiyor ve karışık diye bıraktım. Yoksa güzel oyun yani.


    Hocam benim oynadığım bir tane oyun vardı. Adı Mars Online diye. TPS bakış açısı ile oynanan bir oyundu. Oyunun TR sürümü vardı, o oyunu çok beğenmiştim. PVE modu vardı. COOP'lu filan oynuyordun. Çok zevkliydi ama oyun Pay To Win barındırdığı için belli bir süre sonra zevk vermemeye başladı. Oyuna hile filanda karışınca oyuncu sayısı azaldı. Oyun kapandı. Hocam oyunun PVE modunu oynasanda silahın iyi olmayınca, güzel silahlarıda oyun parası ile alamayınca belli bir yerden sonra zevk vermiyor. Çünkü yapay zekaya karşı bile oynuyamıyorsun oyun.


    Hocam ZMR adında bir oyunda. Oda Mars Online'ın Avrupa'da ki serverı imiş. Onda hiç Pay To Win yoktu. Misal PVE'de zor modlarda oynayınca sana kutu veriyordu. O kutuyu açınca güzel silahlar filan çıkıyordu. Görev parası filan oluyordu. Görev parası ile de alınabilen silahlar vardı. O oyununda bayağı oyuncu vardı ama kapandı. Neden kapandı bilmiyorum. Birde hocam şimdi Global versiyon olarak Mars online tekrar açıldı ama oda kapanır diye düşünüyorum. Bir bakayım dedim, lobide 3-5 tane oda anca var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 3 Şubat 2024; 19:2:52 >




  • Oyun güzelde kitlesi rezalet, neyse ki yüzde 90ı solo oyunun pek yüz göz olman gerekmiyor insanlarla.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.