Şimdi Ara

BittiBitiyor Editlendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
14.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüketici Hakem Heyeti pandemi nedeniyle biraz yavaş çalışıyor diye biliyorum fakat kanıtlarla beraber sorununuzu çözerler. 14 gün içerisinde yasal olarak iade etme hakkınız olduğunu ve elinizde rapor olmasına rağmen iade kabul etmeme gibi bir hakları olmadığını belirtin. Eğer gereğini yapmazlarsa tüketici hakem heyetine başvurduğunuzu bunun yanında savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı belirtin. @CS BETA anlarsın abi bu işlerden, yardımın dokunur belki :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkembulut00 -- 20 Ocak 2021; 23:32:10 >
  • bittibitiyor gibi kimsenin tanımadığı bilmediği bir siteye güvenen insan dolandırılmayı hakediyordur.

  • Valla konuyu şimdi gördüm benim bu firmadan turkcell pasaj üzerinden aldığım poco x3 sağsalim ulaştı şirket hattı için almıştık baya sıfır jelatininde geldi ürün garantisinde de sorun yok turkcell üzerinden aldığım için herhalde birAz ciddiyet oluştu bilemedim ama şikayet varda baya şikayet var ama baya sorunu da çözmüşler umarım çözülür ancak konuyu anladığım kadarıyla sıfır telefon nasıl açılmıyor onu anlamadım bir sürü iphone aldım hiç açılmayanı görmedim sizin şansızlığınız olmuş gerçekten umarım çözersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bittibitiyor mu eyvah eyvah hocam ya. İsmi bile çakma zaten firma rezalet.Cok geçmiş olsun umarım güzel bir sonuca varırsınız peşini kesinlikle bırakmayın. Birde telefonun sağında solunda vs daha önce kullanılmış yada tamir görmüş havası varmı ? Hani çok küçük bir nokta hata çizik dahi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erco35coast kullanıcısına yanıt

    Adam Trendyol üzerinden almış ne yapsın hocam ya hangimiz bu tarz bilinen sitelerde satış yapan satıcılara dikkat ediyoruz ki belki 10 kişiden 8 kişi bakıyordur. Trendyol hepsiburada vs adını görünce güveniyoruz işte satıcıya bakmak bile aklımıza gelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka ülkede olsa BittiBitiyor denen ..... firmayı bitirirler ama burası Türkiye olunca elini kolunu sallayarak milleti dolandırmak normal karşılanıyor. Tecavüzcüleri serbest bırakan sözde hakim gerçekte ahlak yoksunlarının olduğu ülkeden ne beklersin?

  • Internetten alışveriş yaparak mağaza fiyatından zaten ucuza alıyoruz. Bu tür şeyleri alırken ucuzun ucuzuna bilinmedik sitelere/satıcılara bulaşmayın..

    N11 den bir satıcıdan telefon almıştım. Ertesi gün sabah elime geçti telefonu kullanmaya başladım öğlen vakti ekranda kusur tespit ettim ve hemen satıcıya ulaştım durumu anlattım aynı gün kargoladım ve ertesi gün param iade olmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticaret bakanlığına şikayet edebilirsin.


    Ama tüketici hakem heyeti bilirkişi atayarak iadesini sağlayabilirsin.


    Paranı mı göndermiyor öyle bir firma karşıma çıktı faizli icraya verdim her gün faiz işliyordu 1.5 ay sonra paramı icraya ödemişler banka hesaplarına bloke koyulmasa onu da yapmayacaklardı.


    Baya da iyi puan alan mağaza aslında kayserili deyince duracaksın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 21 Ocak 2021; 0:45:2 >
  • elektrik ile ilgili herhangi bir eşya kutu açılışı yapıldıysa garanti işlemleri yapılır.


    burda siz mağdursunuz


    siz sıfır orjinal ambalajlı ürünümü açtınız.


    orjinal ambalajlı ürünü açtıysanız garanti ile cebelleçceksiniz .


    yine de haklısınız.


    -----------

    konudan bağımsız


    bir teknoloj sitesi kurup sabaha kadar cep telefonu açılış videosu hazırlayabilirsiniz.


    iadesi koşulsuz şartsız var nasıl olsa.


    yoksa yokmu !!!!!!!!


    -----------

    internet alışverişlerinde dikkatli olun.


    trendyol ve hepsiburada dikkatlinin dikkatlisidir.siparişler bir gün geciksin ararlar.bıktırana kadar ararlar.


    en ufak şüphede sipariş bile geçmezler.


    güvenilir satıcıyı yakaldınmı bırakmazlar.


    oradaki fiyatları filitrelesinizde güvenilir satıcıyı öne çıkarırlar.

  • Mümkün mertebe aracı firma olarak trendyol u tercih etmiyorum. Çünkü bu firmanın müşteri hizmetlerini beğenmiyorum. Böyle sitenin tasarımı bile kaliteli gelmiyor bana ne biliyim. Mümkün mertebe amazon hepsiburada gibi firmaları tercih ediyorum. Satıcı konusunda da satıcının amazon hepsiburada olmasına dikkat ediyorum.

  • Mesafeli satış sözleşmesi var.
    İade yada değişim yapmak zorundalar.
    Kendilerince akıl veriyor ahmaklar.

    Trendyol müşteri ilgisi sıfır.
    Alışverişte kesinlikle Amazon kullanın
  • Gorkembulut00 kullanıcısına yanıt

    Derdi olan vatandaşlar, yaşadığı sorunu özetleyip, kanıtlarını benimle paylaşırsa yardımcı olabilirim Dostum :)

  • bende amazondan alışveriş yapmaya başladım diğerlerinden yaşadığım sorunlardan dolayı, valla diğer firmaların işi zor, adamlar hak hukuk biliyor

  • poco x3 nfc aldım bende oradan umarım işimiz düşmez

  • Sözde herkes kendini koruyor işin kısası bu müşteri çakallık yapıyor satıcı cingenlik alışveriş yaparken korkar oldum artık
  • bu firmanın yerin altında küçük bir dükkanı var içeri girmişliğim bile yok böyle aracılardan telefon almayın hatta telefonu internetten almamaya çalışın bozuk geldiği an uğraşırsınız iade olmaz, trendyoldan telefon almakta ayrı bir olay zaten


    hepsiburadada bile aynı sorunu ben yaşadım telefon şarj olmuyordu iade etmek istedim servise gönderin tamir etsinler falan dediler kutusunu yeni açtığım ürüne sonra güncelleyince sorun çözülmüştü amazondan alıp iade edebilen var mı acaba




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleTower -- 21 Ocak 2021; 2:44:27 >
  • Trendyol'dan sakız bile almam. Kaldı ki bittibitiyor'u görünce ben de tırstım. Hepsiburada üzerinden kendilerinden samsung tablet almıştım. 1 ay oluyor. Full kapalı kutu sorunsuz alışveriş olmuştu. Yani bir sıkıntı yoktu. Demek ki ucuz altatmışız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smoche. kullanıcısına yanıt
    Sağlam sallamışsınız :) satıcı olduğunuz için kendinizi korumaya çalıştınız herhalde :) apple şarjlı kılıfı 13. Günde iade etmek istedim bana mail atmamı istediler ve 2 gün sonra para iadesi yaptılar , telefon açtım ürün bende kaldı size kargo yapmam için adres alabilirmiyim dedim ürünü çöpe atabilirsiniz sorun değil dediler .
  • Kayseri uyanığı bir firmadır. Mümkünse hiç bulaşmayın, bulaştıysanız da satın aldığınız telefonun kutusunu açmadan önce güvenlik bantlarının orjinalliğine bakın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet var a baktım da biraz firma bayağı vukuatlı. Şu pandemiden bu yana böyle firmalar türedi kırık bozuk çakma ne varsa gönderiyorlar artık online alışveriş riskli hale geldi. İade gelen açılmış kullanılmış ürünü sıfır diye tekrar satıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.