Şimdi Ara

BİTMEYEN KARTUŞ lar hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
18
Favori
195.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında gayet güzel bir şeye benziyor. doldur-boşalt, doldur boşalt.
  • konuyu takip ediyorum mesajım bulunsun yaşar bey bizde mp 190 yazıcı var bununla sorunsuz çalıştırabilirmiyiz sizin sistemi
  • kardes oncelikle gecmıs olsun

    telefon actınızmı yazısma ile olmaz.. bence telefon acın eger hataları var ise mecburen gidermeleri gerek
  • bitmeyen kartuş sistemi ile sıfır aldığınız yazıcılar garanti kapsamında olmaması lazım. satarken bu bildiriliyor mu acaba
  • quote:

    İnternetten Bursa Bitmeyen Kartuş'tan Epson PX710W yazıcım için Bitmeyen Kartuş sistemi ve onun yarım kiloluk mürekkeplerini sipariş ettim. Büyük bir hevesle gelen kartuşları ve mürekkepleri hazırlayarak, bir çıktı bile almadığım daha önce hiç kartuş takılmamış sıfır yazıcıma taktım ve çıktı almak istedim. Ancak yazıcı hata verdi ne olduğunu anlamak amacıyla bitmeyenkartuş.com ile yazışmalarımada bulundum. Soruna neden olabilecek tüm detayları inceledim ve sonunda bana gönderilen kartuş sisteminin renk dizilişi ile yazıcının üzerindeki renk dizilişinin birbirini tutmadığı ve dolayısıyla Bitmeyen Kartuş Bursanın gönderdiği Bitmeyen Kartuş sisteminin renk dizilişinin yanlış olduğunu gördüm (Örneğin sarı renge siyak, siyah renge mavi renk) ve bunu da yazışmalarımda belirttim. Baştan savmak için Bitmeyen Kartuş yetkilileri bunun sorun olmayacağını yazdı(Online). Fakat bu nedenden dolayı, hiç kullanmadığım yazıcımı tamire vermek zorunda kaldım ve hala tamir edilmesini bekliyoruım (Ancak Tamir edilebili mi bilemiyorum). Bu olay bana bir yazıcıya ve bundan sonra kullanamayacağım için Bitmeyen Kartuş Sistemi + Mürekkeplerine mal oldu!!! Tüm bunların bana maliyeti yaklaşık 570 TL oldu. Ben bu durumu bütün internet ortamında ve tanıdığım insanlarla paylaşacağım.

    www.bitmeyenkartuş.com BURSA İlgilenen tüm arkadaşların takdirine, Saygılarımla.


    arkadaşım geçmiş olsun.. bu tür şeylerin her oramda paylaşılması taraftarıyım böyle sorunlu ve sorumsuz firmaları bilelimki alışverişlerimizi ona göre yapalım. neticede aldıgımız yazıcya bir dünya para veriyoruz. hadi satıcıların çinden üç-beş kuruşa aldıkları ürünleri bizlere bir dünya fiyatla satmalarını sineye çekiyoruz, ama sorunlu ve sorumsuz davranışlarını sineye çekmeye hiç gerek yok.




  • Evet bende memnun oldum. İşlerinizde başarılar dilerim. Ayrıca; bundan sonra bulunduğum her ortamda sizi tavsiye edeceğimi bilmenizi isterim. Her şey için teşekkür ederim. Bu arada yakınlarda sizden yine alış veriş yapacağım. :)

    İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydivingbaris -- 23 Aralık 2010; 13:16:58 >
  • sorunun çözüldüğüne sevindim, bursa kartuşu alışveriş listesine ekliyoruz o zaman.
  • harbiden süpermiş
  • Evet sorunum çözüldü ve çok da memnunum. Gönül rahatlığıyla buradan alış veriş yapabilirsiniz. Hatta Hepsiburadadan yeni bir yazıcı sipariş ettim gelince tekrar Bitmeyenkartuş.com dan uyumlu ürünleri sipariş edeceğim.

    Ayrıca; Yeni alacağım ürünlerde sorun yaşayıp yaşamadığımı da yine burada sizlerle paylaşırım. Böylece ilgili tüm arkadaşlar daha çok bilgilenmiş olur ve bu firmadan ürün alıp almama konusunda daha rahat karar verebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydivingbaris -- 26 Aralık 2010; 8:40:21 >
  • ya arkadsalar lutfen gercek kullanıcı olmayanlar buraya su firma bu firma icin tesekkur etmesin adamların 1 tane mesajı var oda su firmdan sunu aldım cok memnunum demesi bana hic gercekci gelmiyor ha firma iyi yada kotu bilmem ama uye olupta tek mesajınında sadece tesekkur olması adamı dusunduruyor acıkcası
  • yakın zamanda alıp fotoğraf baskısı deneyecem bakalım nasıl performans gösterecek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanedantr

    ya arkadsalar lutfen gercek kullanıcı olmayanlar buraya su firma bu firma icin tesekkur etmesin adamların 1 tane mesajı var oda su firmdan sunu aldım cok memnunum demesi bana hic gercekci gelmiyor ha firma iyi yada kotu bilmem ama uye olupta tek mesajınında sadece tesekkur olması adamı dusunduruyor acıkcası



    Kardeş çok doğru bir tespitte bulunmuşsun. Bizim millet teknoloji konusunda yavaş yavaş bilinçlenmeye başladığı için artık bunları yutmuyor. Bunlar teknoloji harikası 70 tl lik bir yazıcıya kıytırıktan bölmeli naylon bir kap yerleştiriyorlar ve 200 tl ye satıyorlar, yani neredeyse iki yazıcı parası daha veriyorsun. Ayrıca bu durumda yazıcı hem garanti kapsamı dışına çıkıyor hem de monteledikleri borulu kap sistemi olmadık sorunlar çıkartıyor.
  • bitmeyen kartuslu aldıgımız urunun garantisi olmuyor mu?
    yazıcı garanti kapsamından cıkıyor mu?
  • Garantiyi Ürünü Aldığın Firma Sana Veriyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbayrak -- 16 Ocak 2011; 19:45:42 >
  • Bitmeyen Kartuş firmasıyla ilgili olanları okudum ve müşteri memnuniyetine bu kadar önem vermelerine şaşırdım valla. sizi tebrik ediyorum, bundan sonra mürekkepleri kesinlikle sizden alıcam.
  • Arkadaşlar ben Canon MP272 yazıcıma firmanın sorunsuz kullanırsın demesi üzerine (http://forum.donanimhaber.com/m_47051091/tm.htm linkte bellidir durum ) aldım ve daha ilk kullanımda sorun yaşadım destekte alamadım. Satan firma CESSESOR dü. Bu bitmeyen kartuş sistemi ne de faiş rakamlar istedi yine sorun oldu.

    Bende bunun üzerine cihazı başka bir firmaya gönderdim.



    Cihazı, Bursa Kartuş'a gönderdim. Sorunsuz bir şekilde bitmeyen kartuş sistemi takıldı ve 1 haftadır kullanıyorum şimdilik hiç bir sorunum yok bakalım, ilerde ne olur bilemem tabi. Bursa Kartuş firmasını gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
  • bitmeyen kartuş sistemli canon mx 340 almayı düşünüyorum,merak ettiğim çok baskı alınmadığında başka bir deyişle bir süre kullanılmadığında sistem de tıkanma vs gibi sorun çıkarmı?ev kullanımında wireless özelliği olan ve kaliteli foto basan bir sistm ihtiyacım var bitmeyen kartuş yerine kolay dolan sisteme yönelmem nasıl olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıbartacus -- 22 Mart 2011; 16:16:48 >
  • pardon ama bişey sormadan edemedim...yanlışım varsa düzeltin... bitmeyen kartuş demişsiniz, sitenizde 1 defada 3.000 baskı yaptıktan sonra 40 TL ücretle yenilemek gerekiyor gibi bir ibare var... bu nasıl bitmeye kartuş oluyor pek anlamadım... uzun ömürlü desek daha uygun değil mi?
  • polemik yaratmak için söylemiyorum ama bitmeyen diyince insanların aklında farklı bişeyler uyandırıyor... çok uzun ömürlü diyebiliriz bence... siz bitmeyen diyin... iyi satışlar...
  • Merhaba,

    Kişisel arşivim için DVD cover'i ve DVD Stickeri basabileceğim, bir stilist bir arkadaşımın cizdiği grafiklerini canlı renklerle basmak istediğimde orjinal kurtuş mu kullanmam daha uygun olur yada BMKS den alsam canlı renk alabilirmiyim.. Multifonksiyonlu ( Faks gereksimim yok ) HP hariçinde aklımda sadece canon ve epson var uygun fiyatlı hangisini tavsiye edersiniz WIFI tercihimdir ama sadece WIFI içinde 100 TL fazla ödemek istemem..


    DVD Cover/Sticker için kağıt sticker önerisi de alabilirsem sevinirim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 25 Mart 2011; 23:16:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.