Şimdi Ara

Bitget p2p ile USDT satın alarak (780TLx3kez) toplamda 110 TL kar / anında çek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bitget üyeleri, tek seferde max. 780 TL olmak üzere toplamda 3 kez, USDT satın alabiliyorlar. Ek olarak tek seferlik 1$ hediye veriyor. Toplamda 2340 TL ödeyerek 2450 TL olarak anında çekebilirsiniz.


    Şöyle ki;

    1. Bitget'e üye oluyoruz. Referanslı link: http://bitget.basturkemin.com
    2. Kimlik doğrulamamızı tamamlıyoruz. Mümkünse telefon ve mail bağlayın ve Güvenlik bölümünden fon şifrenizi de oluşturun (varlıkları çekerken işe yarayarak)
    3. Ana sayfada üstteki tuşlardaki AL tuşundan P2P seçili olacak ve 26.95'ten satış yapan SATOSIUM kullanıcından tek seferde max. 780 TL'lik USDT alacağız. Bu işlemi 3 kez yapacağız.
    4. Aynı menüde 1$'ı 1 TL'ye satan StroGer var, burdan en son sipariş verin ve ödendi olarak işaretleyin (1 TL göndermenize gerek yok, online olduğunda size 1$ gönderecek)
    5. Cüzdandaki varlıkları spot hesaba transfer edin.
    6. Arbitrum ağı 0.10$ masrafla çekime izin veriyor, en ucuzu bu. Dilerseniz Binance TR'ye çekin ve TL'ye çevirip banka hesabınıza anında çekin.


    Totalde 110 TL karda oluyorsunuz.


    Referans olmadan link: bitget.com








  • 110 lira için değmez bilgilerimizi vermeye ama platformu aktif olarak kullanacaksanız iyice araştırdıktan sonra üye olmanızı öneririm.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    Bitget temsilcisi vs değilim, kazandığım kara bakıyorum sadece. 15 dk da fena kazanç değil. Bitget, Coinmarketcap'te 12. en iyi skora sahip, ortalama üstü borsalardan biri. Öyle mahalle borsası değil ama tabii kefil de değilim, babamın değil :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.