Şimdi Ara

Bitexen Referans Üyeliğine Anında 120 TL Hediye! (Denendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;


    Bitexen uygulamasında referans ile yeni üye olanlara anında 120 TL hediye veriyor.


    1 - Buraya Tıklayın ve üyelik işlemine başlayın (Sadece bu referanslı linkten üye olunduğunda para hediyesi alınabiliyor. Referans linki tarafıma aittir.)

    Üyelik için gelen e-postayı onaylıyoruz.

    2 - Websitesine giriş yaparken telefon numarası girmemiz isteniyor. Telefonumuza gelen doğrulama kodunu girip onaylıyoruz.

    3 - Siteye giriş yaptıktan sonra "Ayarlar>Hesap Ayarları" alanından "Kimlik Onayı" kısmına kimliğinizin ön ve arka yüzünün net birer fotoğraflarını yüklüyoruz.

    4 - Bitexen ana sayfasında yer alan "Ayarlar>Hesap Ayarları" menüsünde bulunan "Adres Doğrulama" butonuna tıklayarak E-devlet üzerinden aldığınız Adres Belgesi’ni yükleyerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet üzerinde oluşturacağınız adres belgesinde "Belgenin Neden Verileceği" seçeneğinde "Kuruma İbraz" seçilmeli, "Kurum Adı" alanına "Bitexen" yazılmalıdır. Bu şartlara uymayan dokümanlar geçerli kabul edilmeyecektir.

    5 - Belgeleri yükledikten sonra birkaç dakika içerisinde belgeleriniz onaylanıyor.

    6 - Son adım olarak belgeler onaylandıktan sonra "Müşteri Tanıma Formu" alanında kısa bir anket dolduruyoruz ve hesabınıza 120 TL yükleniyor.


    Not: Hesaba yüklenen parayı çekebilmek için Bitexen'e en az 1 TL'lik TL yükleme işlemi yapmanız gerekiyor. 1 TL yükleyip kazandığınız tüm parayı çekebilirsiniz.


    Ayrıca kendi referans linkinizi oluşturup başkalarını üye yapıp hem kendiniz hem de üye olan kişi için 120 TL kazanabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.