Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı uçuşa geçti, USDC yeniden sabitlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Statistik S kullanıcısına yanıt

    Banka kripto yüzünden batmadıki. FED'in faiz artışları ve kötü yönetimden battı. USDC rezervlerinin de bir kısmı orada tutuluyordu. Nereden bakıyorsun haberlere sen?

  • Önce Bitcoin nedir onu anlamak lazım. Arzı sabit, her 4 senede bir enflasyonu yarı yarıya düşüyor. Dünya'da hiç bir ülkenin, bu kadar güçlü parası yok. Gençler saçma sapan fikirlere kapılacağınıza, oturun öğrenin. Ha şimdi 64K'da alan battı diyenler olacaktır. Kim size bütün paranızı kriptoya basın dediki? Cebinizde 1000 lira ile markete girdiniz. 4 kilo kıyma alırsanız, paranız kalmaz. Yatırım hadi bütün paramızı basalım diye yapılmaz. Önce ufak başlanır. Öğrenmek için zaman sarfedilir. Bu bütün borsalar için böyledir. Finansı öğrendikçe, sizleri nasıl köle gibi yetiştirdiklerini de öğreneceksiniz. Şuraya BTC grafiği bırakalım. Böylesine güzel ve logaritmik yükseliş, Apple gibi hisselerde var. Çok çıkan, çok da düşer. Bunu unutmayın.


    Bitcoin fiyatı uçuşa geçti, USDC yeniden sabitlendi




  • TechVET kullanıcısına yanıt

    "Arzi sabit"ten sonra okumaya da tartışmaya gerek yok aslında ama neyse. "Arzı sabit" başı başına büyük yalan. Bi kere, olmayan bir şeyin arzı hiç olmaz ki sabit olsun. Olmayan bir şeyi satıyorsunuz zorla değer vermeye çalışıyorsunuz, "mining" adı altında olayan bir şeye değer vermek için dunaydaki somut yakıtları yakiyorsunuz, bu yüzden dünyadaki yakıt fiyatları arttı , artınca butun her şeyin fiyatı artı ve dolayısıyla da enflasyon artı. Spekülasyon ile de daha değerli yapmaya çalışıyorsunuz sonra yine balon gibi patladı buna rağmen hala akillanmayip savunuyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statistik S kullanıcısına yanıt

    Uzay'dan titanium çubuklar atarak deprem yaptılar. Dünya da düz zaten. Yaş kaç? 90 falan mı?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.