Şimdi Ara

Bitcoin adeta uçtu artış yüzde 40’a dayandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Blockchain ve Bitcoin ayrılmaz birer ikili olarak balon değildir, sistemin işleyişinde bugüne kadar (10 sene) bir problem yaşanmadı. Kullanımı şuan (hala) çok yeni bu sebeple işlem hacmi kıyasla? sığ diyebiliriz bu da hızlı yükselişler ve düşüşler olarak karşımıza çıkıyor. Lütfen yatırım yapacaksınız uzun vadede düşünün (5 sene), kağıt ya da hardware wallet ( ledger, trezor vs.) alıp içine atın ve unutun, sonra gelip burada ağlamayın. Unutmayın hacklenen Bitcoin değil, işlem yapan borsalar oluyor o yüzden kriptolarınızı borsa üzerinde uzun vadede tutmayın. Ben uzun vadede Bitcoin'in 7 haneli rakamlara ulaşmasını bekliyorum, düşünsenize mübadele yıllarında bu teknolojinin olduğunu (örnekler çok fazla); pılınızı pırtınızı bütün birikiminizi arkada bırakıp başka bir ülkeye gitmek zorunda kalıyorsunuz. Yanınızda fiziksel altın, kıymet, para vs. taşıyamıyorsunuz ya da imkanlar çok kısıtlı ama bu teknoloji sayesinde bir usb stick benzeri bir cihaz ile bütün birikiminizi yanınızda taşıyabilirsiniz.
    Lütfen bir yorum yapmadan önce konuyu araştırın, yok keriz silkeleme yok bilmem ne gibi ilginç! tabirler kullanıp ilerleyen yıllarda pişman olmayın. Sevgiler saygılar, Tuna T.





  • keriz avı sistemi devam ediyor yine işine. Bu sistemi tüm dünyada tek sistem olarak yerleştirmeye çalıştıkları doğrudur fakat ondan önce de ellerinden geldiğince kolayca düşürülüp şişirilen bitcoin kuru üzerinden ağa babaları biraz eğleniyor, fakiri daha fakir hale getiriyor. Bitcoin ve benzerini deli gibi savunanların sergiledikleri piskolojik savunmanın aynısını, çiftlik bank mağdurlarının ilk zamanlarda yok, sistem iyi, sakın kanmayın kaçtığı yalanlarına diyenlerden hiçbir farkı yok. Eğer siyonist sermayesi takip edilmeden kirli işlerini yapmak istemeselerdi elli kere bu bitcoin ve türevleri batmıştıda, şimdilik siyonistlerin desteği sayesinde tamamen batmıyor bu bitcoin bank tayfası.

  • 1000 tl ile başladım 1000 dolar harcadım hala 700 dolar var nasıl mı? Btc ile başladım 10 bin olunca satıp usdt ye geçtim sonra düşünce bir kez daha aynı hareket. Sonra xlm aldım yüzde 25 kısa sürede kazandım. Bcn alıp parayı aynı gün misli misli katladım. Hepsi ile usdt ye geçtim şifreyi unuttum alana kadar btc çakılmış. Şuan btc den mtl ye geçtim en az 10 misli getirir. Btc yüzde 10 mtl bugün 15 çok ucuz geldi. Bakalım ben parayı kat ve kat çıkardım. Hepsi gitse artık sorun olmaz. Amacım 1 btc yapmaktı ama çok zor.

  • şuan için kriptonu içine giripde + da olan yok arkadaşlar
    yok şöyle üçe katlıyor beşe katlıyor diye kapılmayın bi girdimi çıkamazsınız

  • Binance borsasında hesap açmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:
    https://www.binance.com/en/register?ref=25568297

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gün geçti bu haberin üstünde uçuşa geçen BTC şuan 8700 dolar seviyelerinde. Düşüyor diye haber var mı? YOK.
  • Bu bitcoin'den en çok söğüşlenen ülke Türkiye galiba, bunlardan biri de bizzat benim :))
    5000tl nasıl 500 tl yapılır yaşayan örneğim
  • Başlıgı güncelleyin bence. Nasıl çökmüş bir görüp gülelim. Benim coinlerde göçtü ama neyse...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.