Şimdi Ara

Bisikletim Çalındı 750TL'ye bisiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen yıl aldığım ng650 bisikletin çalınması üzerine yeniden bisiklet arayışına girdim. Çoğunlukla yolda sürüyorum ancak arada sırada offroad'a girdiğim oluyor. eski bisiklete de bundan dolayı slick lastik takmıştım, şimdi şehir bisikleti almam daha mantıklı olur sanırım, ya da hibrit bir bisiklet tavsiyeniz varsa onu da alabilirim.



  • Geçmiş olsun. Bisiklet hırsızlığı haberlerini çokça duyar olduk. Galiba kask ve eldivenden sonra zorunlu bisiklet aksesuarları olarak alarmlı kilit ve sele altı alarmı önermek gerekli. Uygun ebatta bir adet GPS vericisi de elzem.
    Tavsiye konusuna gelince, bahsettiğiniz fiyat aralığında Sedona 300S ve Carraro Sportive 224 göze çarpıyor. Salcano City Fun ve Sport modelleri de yakın fiyatlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.750 liraya bulursanız iyi model bir bisiklet buraya koyarsanız belki benim almamada neden olur.
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkürler. Sportive 221 ile 224 arasındaki fark nedir acaba? 100 lira kadar fark ediyor ama özelliklerde farklılık göremedim. Bir de bu modelin sadece 28 jantlı modeli mi var? 28 jant büyük gelebilir sanırım benim için.
    Düzeltme: 1.75 boyum var hangisini önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JellyBrain -- 14 Mayıs 2014; 8:03:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Sportive 221 ve 224 model numaralarının da belirttiği gibi 21 ve 24 vitese sahip bisikletler.21 vites shimano Tourney, 24 vites Altus grubu. 224 modelinde kullanılan donanım bir üst seviye olduğu için fiyat farkı gayet doğal.
    Şehir/tur bisikletlerinde 28" jant neredeyse standart hale gelmiş durumda. Kullanımda 26" jant bir bisiklete göre ciddi bir fark yaratmaz. Aksine tur başına alınan mesafe daha yüksek olduğu ve kadro geometrisi daha rahat olduğu ve sürtünmesi düşük ince teker kullanıldığı için, uzun mesafelerde daha az yorar. 26" bir bisikletin avantajı daha kıvrak oluşudur. Arazi şartlarında kontrolü sağlamak için dağ bisikletleri genelde 26" janta sahiptir. 29" jantlı modeller de var tabi. Boyunuza uygun kadro seçimi konusunda forumda bolca yazı mevcut, bunları okuyup bisiklet mağazasında deneyerek almak en doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler, en yakın zamanda carrarro 224 için bisikletçiye gideceğim. Zaman ayırdığınız için sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JellyBrain kullanıcısına yanıt
    Boyum 183 29 jant bisiklete biniyorum sorun yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.