Şimdi Ara

Bisiklet fiyatları niye zamlandı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Katlanır bisiklet araştırıyorum. 6 ay önce 1000 TL ye bisiklet diye çekilen youtube videolarındaki bisikletler. 2500-3000 TL olmuş. 2. el ilanlara bakıyorum adam 1 sene önce aldığı fatura fiyatından fazlaya 2. el fiyatına satıyor. $ vs.. o kadar artmadı sanki. Fırsatçılık mı var piyasada bisiklet yok diyorlar ? Satıcıya soruyorum sitesindeki fiyat x TL diye adam piyasada yokki bu bisiklet diyor. Anlamadım gitti.




  • çin'de parça üreten fabrikalar salgın sebebi ile teslimatlarını ileri tarihlere verdikleri veya durdukları için bisiklet üretiminde sorun yaşanıyor. O sebeple arz da sorun var ve fiyatlar yükseliyor.

  • Pandemi nedeniyle bisiklet kullanımı arttı bu yüzden de fırsatçılık başladı malesef ben de alacaktım durum bbu olunca vazgeçtim

  • Sene başında bisikletlere ek %40 zam geldi sebebi bu. Tabii ülke gündeminde kimseden ses soluk çıkmadı. Tavsiyem 2.el bisiklet bakmanız. Özellikle bu kış aylarında 2.el satışlar çok oluyor. En fazla 2-3 ay kullanılmış temiz bir çok bisiklet bulabilirsin. Sıfır bisiklet almak şu saatten sonra mantıksız.

  • Bisikletler yurtdışından geldiği için dolar kuru üzerinden fiyatlandırma yapılıyor bu gümrükten geçerken üzerine eklenen vergilerle beraber normaldir. Bu yıl bisiklete özel kredi imkanı veriliyor düşük faiz ile 3 bine kadardı sanırım değerlendirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.