Şimdi Ara

Birisi Twitter hesabıma girmiş (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir Twitter hesabıma girdiğimde benim takip etmediğim birkaç kişiyi takip ettiğimi görüyordum, ama herhalde ana sayfada gezerken yanlışlıkla dokunup takip etmişimdir diye önemsememiştim. Ve o kişileri takibi bırakmıştım.

    Bugün uyandığımda ise profil fotoğrafımın değiştirildiğini gördüm ve bu sefer çok panikledim. iPad'den ayarlara girdiğimde nedense şifre değiştirme ve "uygulamalar" kısmı çıkmıyor. O yüzden laptoptan açtım. Önce Twitter şifremi değiştirdim, sonra da "uygulamalar" kısmına girip, Twitter erişimine izin vermiş olduğum tüm uygulamaları kapattım. (Twitter ios, iPad, iPhone ve web uygulamaları dahil.)

    Twitter hesabıma erişilen cihazların ip'sine baktığımda gece 03:45'te Hollanda'dan giriş yapıldığını gördüm. Bu mudur acaba hesabımı ele geçiren kişi?

    Sonra iPad'i açtığımda çıkış yapılmış olduğu için yeniden, yeni aldığım şifreyle giriş yaptım ve profil fotoğrafımı değiştirdim.

    Sonra bir de hesabıma telefon numarası ekleyip, numaramı onayladım.

    Size sormak istediğim, bütün bunlardan sonra artık güvende miyim? Başka yapmam gereken bir şey var mı? Twitter hesabımı kaybetmek istemiyorum, lütfen yardım edin, Tavsiyelerinizi bekliyorum...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sen elinden geleni yapmisin, bana da facebookta farkli cihazlardan giris yapildigini gormustum direk sifreyi degistirdim, senin gibi guvenligi arttirdim birsey olmadi henuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 000cat

    Sen elinden geleni yapmisin, bana da facebookta farkli cihazlardan giris yapildigini gormustum direk sifreyi degistirdim, senin gibi guvenligi arttirdim birsey olmadi henuz.

    İnşallah benim hesabıma da bir şey olmaz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.