Şimdi Ara

biri yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir süredir RMAH a giremiyorum gold kisminda sorun yaşamıyorum ama paypal ve kredi kartı bilgilerimide yeniledim smsle ilgili bölümde tamam bide düşük ingilizce olunca hiç bi şekilde açtıramadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
    en son gönderilen ticket
    Thank you for contacting us.

    Firstly, I am very sorry for the long wait times at present with regards to our ticket queues, we are currently working through a very large number of contacts from our customers following Diablo III being released.

    I have checked your account for you and you are not restricted to the RMAH and have the mobile alerts enabled. You should be able to use the Auction house with a Credit Card or PayPal but will require an authenticator to use Battle.net Balance.

    Could you please get back to us with the error message that you're receiving when attempting to access the Auction house so we can figure out the problem for you?

    Should you have any further issues or questions, please do not hesitate to contact us again.







  • Vallahi benim ingilizcem pek iyi değildir, burada çok iyi ingilizceye sahip arkadaşlar gelip sana yardım edecektir ama ben yine de anladığımı yazayım.

    Size geç cevap verdikleri için özür diliyorlar çünkü Diablo 3 çıktığından beri çok yoğun çalıştıklarını söylüyorlar.

    Üyeliğini incelemişler, RMAH'ı kullanman için üyeliğin kısıtlanmamış ama sms olayının aktif olmadığını söylüyor(burası yanlış olabilir).Battle.net Balance'ı kullanabilmen için kredi kartı yada paypal üyeliğinin olması gerektiğini söylemiş ama yanında da bir authenticator'a ihtiyacın olduğunu da belirtmiş.

    Aldığın hatayı göndermeni istemişler, böylece konuya daha iyi hakim olup sana daha hızlı ve kolay yardım edebileceğini belirtmiş.

    Benden bu kadar.




  • bahsettiği herşey mevcut ama ben daha önce müzayede evi yüzünden bi ban yedim büyük itimalle bu yüzden kısıtlanmış olabilirim die düşünüyorum artık son bi kez ekran görüntüsü alıp yolladım bakalım ne olucak yardımın için teşekkür ederim dostum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.