Şimdi Ara

Biri bana Fatih hocanın şaka yaptığını sölesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aday kadro açıklandı ve ben şoktayım.

    şimdi şu isimleri neden olmadığını biri bana mantıklı açıklasın lütfen.

    Mehmet Yıldız : Sivasın bu hallere gelmesinin en büyük sebebi. Aslan gibi güçlü ki fizik gücü yüksek takımlarla oynıcaz..

    Emre güngör : Ankaragücünde yakaladığı performanstan sonra Gs da songu yedek bırakmış çok fazla hırslı biri. Bide milli takımın defans göbeğinde Servet ile oynayarak sezon içinde yakaladıkları uyumu devam ettirebilirlerdi...

    Ümit Karan : Türkiyede tek vuruş yapabilen tek oyuncu... ama yok kadroda... Zaten onun olmasını pekde ummuyordum. Fatih hocanın bi garezi var ona..

    Mehmet Topuz : Bu adam her mevkide oynuyor neredeyse ama kadroda yok...

    Kaleci aykut : ya bu adam gol yemiyor görmüyomu bu fatih hoca... Tabi Volkan çok iyi bi kaleci ama sakatlığı var ve asla yerine rüştü olmaz...

    Ayrıca diğer eleştirilerim. 4 stoper çağırmışsın emre aşık var ama İ. toraman yok. Sağ bek belli gökhan yedeği sabri tamam. Sol bek hakan balta yedeği kim ki sanırsam uğur boral oraya hapsedilecek ve hakan yedek bekleyip uğur boral orda oynıcak.


    orta sahaya diyecek tek lafım var Allah onların yardımcısı olsun zira sadece oyunu kurmıyacak aynı zamanda gol atmak zorundalar. Çünkü benim Nihat dışında forvetlerden umudum yok. Kimse bana Semih gol kıralı demesin. Semih ne dribling özelliği olan, nede birebirde adam geçen biri.Alex olmadan zor gol atıyor ki bunu çok gördük. ha kaleye arkasını dönecek bi adam lazımdıysa M.Yıldız hatta ve hatta H.Şükür ble o işi daha iyi yapabilir. Ve farzedelim Nihat sakatlandı ne olacak...


    Lütfen arkadaşlar bu milli takım. Takım ayrımı yapmadan yorum yapalım çok sinir oldum çünkü. Sanırsam bizi bir hüsran bekliyor.







  • Ancak bu kadar saçam sapan bir kadro çıkartılabilirdi. Gottik forvet hattı, Servet hariç dibi yere yakın savunma, orta saha da ne olacağı belirsiz, kale ise her maç saçma salak bir gol yeme başarısını gösteren Volkan... F.Terim kredisini tüketti temerrüt işliyor onun için farkında değil.
  • kaleyi orta sahayı forveti geçin.esas mesele defansta.

    servetin yanında oynayacak adam cam adam gökhan yada miadı dolmuş emre aşık olacak.uyumlu ermre-servet ikilisinin bozulmasını gerçekten anlamak imkansız.

    bu defansın karşısında ronaldo , quaresma , simao gibi adamlar olacak.
  • Çok merak ediyorum Aykut'da Aykut diye tutturdunuz gol yemiyor diye.Fakat ben Aykut'un gol yemediği maçlarda aman aman toplar kurtarıp puan getirdiğini hatırlamıyorum.Son 4-5 maçta 1 tane kurtardığı pozisyon var aklımda o kadar.Size gerçekten güven veriyor mu?Toplara hiç çıkmıyor,elinden kaçırıyor açıkcası daha çok maç lazım milli olması için bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ribas

    kaleyi orta sahayı forveti geçin.esas mesele defansta.

    servetin yanında oynayacak adam cam adam gökhan yada miadı dolmuş emre aşık olacak.uyumlu ermre-servet ikilisinin bozulmasını gerçekten anlamak imkansız.

    bu defansın karşısında ronaldo , quaresma , simao gibi adamlar olacak.

    +1 servetin karşısına dişli bir rakip çıkınca hapavlıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.