Şimdi Ara

Bireysel Danışmanlık Faydaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kişilerin yaşamış oldukları olaylardan fiziki olarak değilse bile psikolojik olarak olumsuz etkilenmeleri mümkündür. Sağlık bir bütün olduğu için bu gibi durumlarda danışmanlık hizmetlerinden istifade edilmesi önerilmektedir. Hatta nedensiz olarak bireysel danışmanlık alınmasında da bir sakınca bulunmamaktadır. Çünkü bu şekilde insanlar yaşamlarında nelerin olması gerektiği gibi olduğunu nelerin yolunda gitmediğini öğrenebilmektedir. Böylelikle işler rayından çıkmadan kontrol altına alınabilmektedir.

    Cinsel danışmanlık ülkemizde en çok ihtiyaç duyulan danışmanlık türlerinden biri olarak tanımlanmaktadır. Online şekilde temin edilmesi de mümkün olan bu tür danışmanlıklar zaman zaman uzman yönlendirmeleri ile alınmaktadır. Danışmanlıklar danışanların cinsellik sorunlarının neden kaynaklandığının ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Sorunun ortaya çıkarılmasından sonra sıra tedavi aşamasına gelmektedir. Tedavilerde duruma göre değişmekle birlikte seanslar uygulanmaktadır. Seansların sıklığı da kişilerle yapılan görüşmelerden sonra açıklanmaktadır.  

    Online Yaşam Koçu

    Son yıllarda online yaşam koçu bazında danışmanlıkların temin edildiği de bilinmektedir. bu sayede kişilerin yaşamlarında şikayetçi oldukları konuları kendilerinden nasıl uzak tutacaklarına yönelik eğitim almaları sağlanmaktadır. Aynı şekilde online koçluk sistemi gerek iş gerekse eğitim hayatında değerlendirilebilmektedir. Bu sistemde öncelik danışanların kendilerini iyi hissetmeleridir. Alanında uzman kişilerce verilen koçluk hizmeti sayesinde bireyler neden mutsuz olduklarını da nasıl davranırlarsa bu durumun geçeceğini de öğrenebilmektedir. İstenirse online olarak alınan hizmetler yüz yüze temin edilmeye de başlanabilmektedir. Burada kişi istekleri önemlidir. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.