Şimdi Ara

Biraz da oyunu konuşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bölüm konuları full char satışı ve altın ticareti, biraz da oyunu konuşalım mesala son gelen patch ile gelen event,pvp de kim op kim ezme battleground taktikleri...hadi başlayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Biz büyük bir arkadaş toğluluğu ile oyuna başlamıştık ama herkesce bilinen ve düzeltilmeyen sorunlar nedeni ile oyunu bıraktık. Safyada sürekli satış konularının olmasını sebebi herkesin sanırım oyunu bırakmaya devam etmesi. Oynayan çok fazlaca türk olduğunu sanmıyorum.
  • oyun kendini pek değiştirmeden aynen devam ediyor, oyunun düzeltilmesi ile ilgili bir tek soulstone plains'teki silah kutularını kaldırdılar :D

    arenaya epeydir tag maç harici girmedim o yüzden nasıl pek bilmiyorum.
    6 vs 6 battle match geldi, moba ile aion'daki jmr karışımı birşey olmuş. itemler burada aktif olarak kullanılabiliyor.
    hile vb durumlarla yeterli mücadele edemeseler dahi en azından milletin gazını düzenli banlarla alıyorlar. safları belli yani. aynı şeyler botlar için de geçerli.
    yeni patchle birlikte hm skilleri açmak kolaylaştı, artık herkes diğer class'ların ne kadar op olduğundan bahsediyor :D dengeler sürekli değişiyor.
    pve konusunda yer gök fm ve summoner kaynıyor :D bende fm oynuyorum bu arada ve gayet memnunum :D
    pve konusunda gidişatı ve yeni gelen dungeonları beğeniyorum ama oyunun silah ve upgrade yapısı inanılmaz yorucu, ve malesef bildiğiniz üzere yeni patchlerde yolda.

    oyunu çok bırakan oldu belki ama bir o kadarda yeni başlayan olmuştur. oyuncu sayısını bizim serverda popülasyonu en kalabalık server olduğundan anlayabilmek pek mümkün değil, yer gök adam kaynıyor. ayrıca hala her serverda bir sürü türk bulmak mümkün.

    quote:

    Orijinalden alıntı: limon2015
    Sayfada sürekli satış konularının olmasını sebebi herkesin sanırım oyunu bırakmaya devam etmesi. Oynayan çok fazlaca türk olduğunu sanmıyorum.


    bunu ciddi bir zamanını aion forumunda geçirmiş birisi olarak nasıl söyledin şaşırdım doğrusu :) oyun eu piyasasına yeni geliyor, bir sürü yeni başlayan ve bir sürü bırakan var o yüzden bu tarz başlıkların olması normal. ha şunu da göz ardı etmemek lazım, oyundaki charlar vs 5 para etmiyor nedense, doğru düzgün satış olduğunu görmedim hiç. para ile dönen pazarı hakikatten leş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 16 Mayıs 2016; 20:44:28 >




  • Benim bir tespitim var B&S'nin oyuncu kitlesi Aion'dan da salak. Cross server da ve tag matchler de öyle adamlara denk geldim ki. Yani adamların salaklık derecesini anlatacak Türkçe kelime bulamadım. Sağolsunlar beni bu konuda cahil hissettirdiler. İşin özü EU oyuncu kitlesine hitap etmiyor oyun. NC Soft Koreli oyuncu kitlesi için üretiyor bu oyunları , bu nedenle hiçbir zaman o youtube yada twitch de izledikleriniz denk gelmez EU oyuncusu remodel alır Ncoin alır satar o parayla da remodel alır. Sürekli yan karakter kasar , main karakterin ne diye sorarsın hepsi gibi salakça bir cevap verir. İsminin Avrupa server'ı olduğuna aldanmayın , 1-2 serverı Türkler esir almış geri kalanlarda Rus, Çinli ve Arap yarım adası ülkesi oyuncularıyla kaynıyor. Avrupalı adama hasret kalıyorsunuz. Bu kompozisyon beni yıldırdı artık. Size kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 19 Mayıs 2016; 12:57:48 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.