Şimdi Ara

BIR YARDIM BIR ACIKLAMA LUTFEN! GOZ GORE GORE SOYULDUKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AZ ONCE ARKADASIM ARADI KOS BENI SOYUYORLAR DIYE.. NEYSE ONLAR DC YAPTIRDI BIZ ONLARA YAPTIRDIK BI SEKILDE BISEYLER KURTARDIK AMA YAKLASIK 15 GB SI GITTI ARKADSSIN.. SONRADA HERIF YENI METIN BELGESI ACIP ARKIN BILGISAYAR DA BIDE DALGA GECTI ARKADASLA.. ANLAMAK ISTEDIGIM BIRI BIR BILGISAYARA NASIL GIRIP BU KADAR RAHAT HAREKET EDER.. YANLIS ANLASILMASIN OLAYI ANLATIN DEMIYORUM SADECE MERAKIMDAN BU NEDIR? VE ARKADAS CARI SATINALMISTI HERSEYINI MAILLERINE SORULARINA KADAR DEGISTIRMISTI.. BILGISAYARINA BIR YERDE FORMAT ATTIRMISTI YANI IHTIMALLER BUNLAR BIZCE.. SIZCE????



  • format attırtığı yer direk olarak trojan yuklemiş olabilir
    trojan ile bilgisayarı zombi haline gelmis olabilir
    msn den taniyan biri ise ip sini ogrenip gerekli firewall arda yoksa cok rahat yonetimini ele gecirmis olabilir
    bir suru ihtimal var

    ama kendisi karspersky yuklemis olsaydi saglam bir sekilde bunlar olmazdi
  • BU MUDUR YANI ??? PEKI NE YAPMAMIZ LAZIM HERHANGI BIR SEKILDE BULUNABILIRMI BUNU YAPAN? ISI BILEN ARKADASLAR NERESINIZZ?? YARDIM LUTFENN..
  • Yazılım hala bilgisayarda duruyordur büyük ihtimal.Tabiki trojan ve keylogger.Keylogger her klavye darbesini kaydedip kullanıcının daha önceden programa kaydettiği mail adresine yine kullanıcının belirlediği aralıklarla mail atar.Yazılım incelenirse belki mail adresi bulunabilir fakat sen inanıyormusun bu adamın kendi mailini bu iş için kullandığına? Fake mail adresi kullanmıştır büyük ihtimal.Onun dışında senin bilgisayarına dışardan erişilen ip adresini eğer bilseydin ve savcılığa verseydin genede birşey çıkması zor bu işlerin ispatlanması çok zor malesef.O bakımdan önümüzdeki maçlara bakıcaz artık diyip yola devam edip unutman lazım bu işi.

    Her zaman yazıyorum yine yazayım iyi bir koruma için KO oynadığınız ayrı bir hard disk alın.Bu hard diske formattan sonra KO yükleyin deep-freeze yükleyin ve real time koruması olan ufak bir anti-virüs programı kurun olsun bitsin.Bu harddiskten ne msn, ne explorer kısaca internetle alakalı hiç birşey yapmayın.Bunu yaparsanız hacklenme riskiniz %1 bile değil bence.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.