Şimdi Ara

Bir Yandan 70 Bir Yandan Ardream Kafamdaki Kararsızlık (Help Me!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cypher serverindeyim

    70 lvl assassin im var
    Bir yandan lvl kasmayı düşünüyorum
    Öbür yandan arkadaşlar sıkıştırıyorlar Ardreama gel diye.Hepsi ardreamcılar.
    Var olan 70 lvl karaker üzerinde 2.5 seneyi aşkın emek var.
    Bir yandanda ardreamda asas açsamda cypherda ne kadar iş yapabilirimk? Lvl 59 olmasına rağmen 70+ playerlerden iyi itemlere sahipler.
    Oyuna girmek istediğimde 70 lvl ile girmek geliyor içimden Sonra arkadaşların üzerime bağladığı umutlar geliyor aklıma.. Ama ne zaman 70 lvle gelene kadar party yaptığım cz de takıldığım adamları biryerlerde görsem hemen exit yapıp 70 lvl ile giresim geliyor.

    itemler:
    +7 shell set - dual +8 md - elf belt - priest pendant - dex 9 küpeler - dd15.
    Cyphera göre ezik denilecek itemler var. Bunları ardreamda kullansam iş yapamam. ama lvl kassam 72+ olsam serverlarda veya savaşlarda en azından ismimi duyurabilirim diye düşünüyorum. Ayrıca sırf ardream sırf ardream beni bıktırıyor. Piyasa yapıp item coğaltsam onuda beceremiyorumkii

    Kararsızlık en kötü karardan daha kötüdür. Bu yüzden;

    Sizlerin değerli düşüncelerinizi almak istiyorum yermde olsanız ne yapardınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLL4YoU -- 16 Ocak 2008; 2:08:22 >







  • Ardream'de azda olsa daha korkusuz pk yapma imkanın var. CZ de hele ki cypher gibi uçuk bir cz de gelen geçen isviçre peyniri eder o item ve o lvl ile seni. Benim oynadığım dönemde daha fd gelmemişti 3k hp li dd 10 lu bp ime tek atıyordu bir sürü asas o derece uçuk bir cz si var. Tabi pk dışında amaçlarında varsa eslant ft, bf, exp, boss kovalamak gibi 70+ devam etmendede sakınca yok.
  • Cypherda Ytl harcamadan Cz'ye giden her char ezik kalır. Sende o itemlerle fazlasıyla Np kaynağı olursun Czde.Fakat lvl kasıcam 80 olacam ve Ytl de harcıyacam dıyorsan bir şey dıyemem. Ardream içinde aynı düşündeyım,zaten bütün ardream karakterler Czde 75 + adamların yan charları,anlıcagın O serverda pekde bir şey değişmez bu halde ardream veya 70 + konusunda. Bence sat bütün itemleri Charı geç yeni açılan serverlardan birine.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: L.J

    Ardream'de azda olsa daha korkusuz pk yapma imkanın var. CZ de hele ki cypher gibi uçuk bir cz de gelen geçen isviçre peyniri eder o item ve o lvl ile seni. Benim oynadığım dönemde daha fd gelmemişti 3k hp li dd 10 lu bp ime tek atıyordu bir sürü asas o derece uçuk bir cz si var. Tabi pk dışında amaçlarında varsa eslant ft, bf, exp, boss kovalamak gibi 70+ devam etmendede sakınca yok.

    katılıyorum
    örneğin benim aresdeki itemlerim dual +8 cleaver +7 chitin set ve dd15 bunlarla aresde iş yapamazsın diyor bana herkez ama nedense ben 4vs1 - 5vs1 yapıyorum adam almakta zorlanıyorum fakat en azından zevk alıyorum ben bu charı aynı itemlerle cz charı yapsam 70 e kassam cogu assasdan tek yerim




  • wala hocam arkadaşların dediğği doğru o itemlerle ardreamda gayet sağlam olursun ama 70+ düşünüyosan onların bi 2-3 misli olucakki zevk al pk dan ama ardreamda öle değil herkes 59 lvl o yüzden lvl konusunda eşitlik var birazda itemin oldu mu ardreamdada ismini duyurursun
  • sende ayni id de bi rogue daha ac kas 59 a eger premium varsa lvl kasarken sıkılinca gecersn ardream chra
  • Ardream bi süre sonra sıkıyor.+70 devam et nasıl olsa lvl kasarken exp kasarken bi boss tutturursun itemini de oradan tamamlarsın
  • Dies Gibi Bi Serverda Hacklenmiş 55 Level +7 Chitin set Dual +8 Clever (itemler kitli takılar boş)
    ile ardreamda süper iş yapıyosam ve 60+ asaslarla vs yapacak gücüm oluyosa sen o itemlerle süper iş yaparsın ardreamda hiç olmadı 8 kişilik partylerde rahat yer bulup party ile pk yaparsın yandada 70 level charın dursun sıkıldığında girip onlara exp kasarsın benim düşüncen bu
  • Ardream'i hiç sevemedim. Bastığım sclerin 20 dakikası yolda bitiyor. Onu geçtim, Ardream'daki oyuncuların %70i rogue ki bundan nefret ediyorum. Her yerde rogue var doğru düzgün bir karakter dağılımı yok.
    PvPsi hiç kaliteli değil. Kaliteli oyuncular yok Ardream'da. Düşün yani bizim okulun yarısı Ardream takılıyor. Çok fazla yaşı küçük çocuk var.
    Fakat o 70 level karakterini kasarsan çok iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü 70 lvl bir chara girmenin verdiği zevki çok iyi bilirim. Bence bırak Ardream'ı falan, devam et level kasmaya. Pişman olmayacaksın bundan adım gibi eminim.

    Hadi kolay gelsin
  • OopsS Beyler ben ne zamandır oynamıyorum KO da.. Ardream + kaç oldu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.