Şimdi Ara

bir web sayfasini notere tasdik ettirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar,
    Discime yanlis ve yaniltici reklam vererek hastalarini kandirdigi ve haksiz kazanc sagladigi icin tazminat davasi aciyorum. (Bu sadece maddelerden biri yanlis tedavi uygulamak falanda var.)
    Simdi adam google musteri hizmetlerine soru sordugunu sanip Google Adsense forumuna bir soru sormus. Burada google'a ayda nekadar odedigini hangi kelimeler araninca kendisini birinci sirada cikarmalarini istedigini yazmis. Fakat dun kendim denedim bu foruma yazilan sorulari sahipleri silebiliyor. Mahkeme basladiginda bu soruyu silipte ben oyle birsey yazmadima olayin gelmesini istemiyorum. Suanda forumda bu sorular duruyor. Notere o sayfadaki yazilari tasdik ettirebiliryim. Bir sayfa yazi. Bana nekadara mal olur.
    Benzer olay sanirim basbakanin 22 yasinda bir blog yazarina actigi davada da var. Cocuk o yaziyi silebilir (buyuk ihtimal silmistirde) ama mahkeme devam edip ilerledigine gore, basbakanin avukatlari o yaziyi bir sekilde yazilmis oldugunu ve o sitede yayinlanmis oldugunu yasal olarak ispatlayabiliyorlar. Sizden sadece fikir almak istedim sonra noteri arayacagim.
    Tesekkur ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.