Şimdi Ara

bir Türkspor.net Saçmalığı Daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G.SARAY TEK BİR İSİM ÜZERİNDE. YÖNETİM GOLCÜ FUTBOLCUNUN MENAJERİ İLE HOLLANDA'DA BULUŞTU.. İŞTE TURKSPOR.NET'İN ÖZEL HABERİ.

    Oliveira transferin "Yeter Artık" dedirtmesi ile bu transferi kapatan G.Saray yönetimi, turkspor.net'in her zaman tek olarak verdiği alternatif isimi bitirmeye çalışıyor.. Sarı kırmızılı yöneticiler, dün öğlen saatlerinde ünlü golcünün menajeri ile Hollanda'da buluştu. G.Saray'ın transfer etmek için büyük çaba sarfettiği golcü kim? Ve transferde ne gibi gelişmeler var? TURKSPOR.NET'İN ÖZEL HABERİ.



    Dünkü spor sayfalarında ve özellikle spor gazetelerinde çıkan haberlere göre MORİENTES YOLA ÇIKMIŞ (Fanatik), MARİO GOMEZ G.SARAY'A (Fotomaç) gelmiş, SEİTARİDİS ile görüşmeler bitmiş, Voronin , Kanoute, Benjani, Marica isimleri sayfalarda yer almıştı... (diğer gazeteler)

    Daha öncede;
    crespo, Humberto Suazo,. Baptista, Kiessling.libor Sionko, Dario simic,
    David suazo, nicola Legrottaglie, Hernan Crespo, Nistelrooy, Saviola, Sheva, Carew, Morientes, Berbatov, Kurayni, Deco, Klasnic, Simic, Kanu, Cisse, Luis Saha, Sorensen, Luluan Thuram, Baptista, Fred, Benni Mc Carthy, Milan Baros, Cardoza, Angelos Basinas, Mario Gomez,


    gibi yıldızlar Galatasaray'a getirilmişti..


    Turkspor.net ise yaklaşık bir aylık bir süre içinde önce Oliveira, sonra Zigiç ve bir ara gündeme gelen Gudjhonsen'i yazmıştı..

    Oliveira defterinin kapanması ile birlikte aynı gün turkspor.net G.Saray yönetiminin rotasını Zigic'e çevirdiğini ancak bu futbolcuyu iki ünlü ingiliz kulübünün istediğini yazmıştı..

    Yine aynı haberde, Valencia kulübü ile her konuda anlaşıldığını, Zigic'i ikna çalışmalarının sürdüğünü belirtmiştik..

    Ve Galatasaray dün öğlen saatlerinden sonra Zigiç'in menajeri ile Hollanda'da biraraya geldi..
    Zigiç'in kulübü Valencia ile her konuda tam olarak anlaşıldı.. Hatta kulüpten transfer yetki belgesi bile menajer tarafından alınmış durumda..

    VALENCİA İFLASIN EŞİĞİNDE MUTLAKA SATMAK İSTİYOR..
    İspanyol ekibi zor günler yaşıyor bu sebepten mutlaka Zigiç'i satmak istiyor..
    Bilindiği gibi Valencia kulübünün ana hissedarı Juan Soler, mali danışman Juan Villalonga'yı kovduğunu ve kendisine ait hisseleri satacağını açıklamıştı..

    Soler, son birkaç sezondur ekonomik açıdan sıkıntı içindeki kulübü düzlüğe çıkaracak bir plan yapması için işe aldığı Villalonga'nın beklentileri karşılayamadığını söyledi:

    "Şunu net olarak ifade etmeliyim ki Villaonga istifa etmedi, kovuldu. Ona bir deneme süresi tanıdım, başarılı olamadı. Ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz ama kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kulübüz."

    Valencia'nın borcunun 439 milyon euro olduğunu ve yeni stadyum için gereken para da eklendiği zaman bu miktarın 739 milyon euroya çıkacağını söyleyen Villalonga, "31 Aralık tarihine kadar 150 milyon euro ödenmesi gerekiyor. Elimizde ölüm tehlikesiyle karşı karşıya bulunan komada bir hasta var" demişti.


    VALENCİA DA ZİGİÇ'i İKNAYA ÇALIŞIYOR
    İflasın eşiğindeki Valencia kulübü Zigic'i G.Saray'a satmayı, belki de G.Saray 'dan çok istiyor.. G.Saray'dan gelecek para İspanyol ekibine ilaç gibi gelecek..

    Ancak Zigiç'e Aston villa ve Blackburn'un talip olduğu, 2.03 lük Kule futbolcunun da İngiltere de oynamak istemesi G.Saray yönetiminin Zigiç'i ikna etmeye çalışmasına sebep oluyor..

    Zigiç İngiltere'yi istiyor , ancak İngiliz kulüpleri G.Saray'ın verdiği bonservis ve transfer parasını vermiyor..

    Valencia da bu sebepten G.Saray'a satılması konusunda her türlü şartı kabul ederek, transfer yetki belgesini bile futbolcunun menajerine vermiş durumda..

    Zigiç'in hem G.Saray yöneticileri, hem menajeri, hem de Valencia kulübü yetkililerinin bastırması sonucu yumuşadığı ve transferin bitmesinin an meselesi olduğu turkspor.net'e son gelen bilgiler arasında..

    TURKSPOR.NET ÖZEL..
    Kaynak gösterilmeden kullanılamaz..

    NOT: Turkspor.net emek hırsızlarına karşı yine özel haberini gazetelerin baskı saatlerinin bitiminden sonra sitesine koymak zorunda kaldı.. Dün öğlen saatlerinde aldığımız istihbaratı emek hırsızlarına karşı maalesef yine gece yarısı koyduk. Bizleri bu saate kadar bekleyen ziyaretcileremize teşekkür ediyoruz.. YARIN YİNE SPOR SAYFALARINDA, SPOR GAZETELERİNDE BİR ÇOK İSİM ÇIKACAK.. ZİGİC'İ UNUTAN, Morientes, Mario Gomez, Seitaridis,Voronin , Kanoute, Benjani, Marica'yı kulübün kapısına kadar getirenler, turkspor.net in verdiği bu son gelişmeden sonra, ZİGİC'e dönecekler.. HERŞEY TURKSPOR KAMUOYU VE SİZLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE..

    İnanmıyorum







  • Yeter artık bitsin şu transferde şunlardan kurtulalım yahu
  • Doğru Diyorsun
  • dün tele ligde menejer bayram tutumlu ile bir telefon konuşması yapmışlar göndemdeki morientes ve zigiç hakkında sorular sordu. morientesin kesinlikle baska bir ülkede forma giymek istemedigi kulübünde mutlu oldugunu ve galatasara gelme gibi birsey söz konusu olmadıgını söyledi. zigic içinse kulüp arıyor galatasaraya gelebilir büyük ihtimal ama çarsamba günü oynanacak macın sonucuna göre belli olacak demiş
  • Turkspor resmen gurur yatı illa birini alacak bize
  • Turkspor net costu gene.. Olaylar karisti :)

    Zigiç'in son kararında İngiltere'yi tercih etmesi ve bunu da G.Saray yönetimine bildirmesi ile rota Morientes'e çevrilmişti. Ancak Sarı Kırmızı takım yönetimi, daha önce de gizlice görüştükleri ve görüşmeleri yürüttükleri yıldız bir futbolcunun kulübünden olumlu cevap alınca, Morientes ihtimalini de kenara bırakarak acilen harekete geçtiler..

    ÜSTÜNEL CENEVRE'ye GİDİYOR..
    Bu şok gelişme üzerine, Haldun Üstünel'in şu sıralar Cenevre Havaalanına inmesi bekleniyor.. Cenevre de futbolcunun menajeri ile buluşulduktan ve görüşüldükten sonra, Fransa'ya geçilecek..

    FRANSA'DA OYNAYAN BİR YILDIZ..
    Galatasaray'ın renklerine bağlamak için peşinde olduğu futbolcunun Fransa'da oynadığı, bu futbolcunun transferi için Haldun Üstünel ve futbolcunun menajerinin bugün akşam saatlerinde Fransa'ya geçeceği bilgisi turkspor.net e ulaşan son bilgiler..

    NOT.. Turkspor.net transfer haberlerini, yer , gün ve şahıs isimleri ile vermekte.. Şimdi turkspor.net istihbaratı konusunda hala tereddütü olanlar ve bu işi bildiklerini söyleyenlere sesleniyoruz.. Haldun Üstünel'e ulaşabiliyorsanız, sorar mısınız "Nereye gidiyor?"
    Turkspor.net habercilik konusunda kendisine inanan ve olumlu olumsuz sonuçlanan her transfer haberinde destek veren tüm ziyaretcilerine sonsuz teşekkürlerini sunar..

    Turkspor.net asla ve asla kendi takip ettiği haber olumsuz sonuçlansa bile "Bu haberi biz verdik. Olumsuz sonuçlandı yazmayalım diye bir düşünce içinde olmadı.. Olumlu gelişme varsa, olumlu, olumsuz gelişme varsa (Habercilik adına tabi yazdığımızın olumlu sonuçlanmasını isteriz) kıvırmadan olumsuz yazdı.. Tıpkı OLİVEİRA DEFTERİ KAPANDI gibi (Adnan Sezgin Oliveira'dan bahsetti ancak, nerede Oliveira? Çünkü defter kapanmıştı.. Çünkü Adnan Sezgin hedef şaşırttı..) Haber anlıktır, değişkenlik gösterebilir.. Tıpkı Oliveira ve Zigiç de olduğu gibi... Bu turkspor.net in elinde olan bir durum değildir. Ya turkspor.net hiç bir transfer haberinin gelişmelerini vermeyecek, sonuna kadar bekleyecek ki o zaman haber sitesi olmanın ne esprisi var.. Ya da tüm yaşananları olduğu gibi aktaracak.. Biz bunu yapıyoruz..




  • TurkSpor durmuyor vallaha 15 dakka da bir haber geliyor adamlara

    SON DAKİKA.. ARA GELİŞMESİ.. saat 14.16...

    Ve Galatasaray'ın renklerine bağlamak için Fransa'ya gittiği futbolcu MİLAN BAROS..
    Üstünel'in transferi bugün sonlandırması bekleniyor...


    MİLAN BAROS KİMDİR?
    28 Ekim 1981'de Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kentinde doğdu. Futbola 1987 yılında FC Vigantice takımında başladı. 1993 senesinde geçtiği Banik Ostrava takımında ilk kez profesyonel oldu. 2002 yılında Liverpool FC'ye transfer oldu. 2003 - 2004 sezonunda bileği kırılan futbolcu 6 ay sahalardan uzak kaldı. Euro 2004'te, attığı 5 golle gol kralı oldu ve altın ayakkabı ödülünü aldı. 2005 senesinin Ağustos ayında Aston Villa ile 6.5 milyon Euro'luk mukavele imzaladı. bu takımda bir sezon geçiren futbolcu John Carew takası ile Lyon'a geçti. 18 Nisan 2007'de yapılan Rennes maçında karşı takım oyuncusu Stéphane Mbia'ya yaptığı ırkçı hareketler sonrası büyük tepki topladı.
    1 Kasım 2007'de Ferrari F430 ile 271 km/s hızla radara yakalanan futbolcu tutklandı. Daha önce o bölgede yapılan en yüksek hız 248km/s'dı. 27 Ocak 2008'de Portsmouth'a kiralandı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.