Şimdi Ara

Bir TRENDYOL mağduriyeti daha...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 27 Kasım 2020 de satın aldığım ürün 4 Aralık 2020 de kargoda verildi. Haftalar geçti ürün teslim olmadı. Kargo firmasını aradım bize sadece ürünün faturası ulaştı kendisi gelmedi dediler. Trendyol'u aradım şikayet kaydı oluşturdular. 1 hafta bekledim bir dönüş olmadı, tekrar aradım ve artık iade istedim. İlgileniyoruz döneceğiz dediler yine bir dönüş olmadı. Bu nasıl bir ilgisizliktir bu nasıl bir mağduriyettir? Aldığım ürün pahalı bir ürün olsaydı ve aynı durumları yaşasaydım mağduriyetimi hayal bile edemiyorum. Hayır bunlar neyine güveniyorlarsa... Bunlarla yarışan bir sürü alışveriş sitesi var. Bu nasıl bir terbiyesizlikse... Günlerdir 60 tl için uğraştırıyorlar. Sanki nakit verecekler yine trendyol cüzdanıma atacaklar yine size harcayacağım. Bir TRENDYOL mağduriyeti daha...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üufarkı -- 16 Ocak 2021; 12:33:8 >







  • Trendyol, efsane indirim günlerinde sürekli Antep fıstığı reklamı yapardı ve ben de ne alaka derdim. Cidden Trendyol'dan fıstık alan birileri varmış. Geçmiş olsun hocam, yavaş da olsa hallolur bence. Benzer bir durum benim de başıma gelmişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ama hocam baksana ambalaj güzel, fiyat uygun ne bileyim canım istedi aldım. Bunlar geldi başıma gerçi tadının ne kadar kötü olduğu yorumlarıda burada:
    https://forum.donanimhaber.com/antepsepeti-nden-fistik-almayin-kuponla-bile-degmez-les-gibi--147475242-2#147476324
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.