Şimdi Ara

bir tane stabil notebook yokmu ???? 3000 tl ye kadar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,

    belki 1 aydır notebook bakıyorum ve 3 model arasında kaldım,

    1: asus n 550jv
    2: msi g60
    3: lenovo y510p sli

    lakin hepsinde acayip acayip kronik sorunlar var, gerçekten sinir bozucu, tabir garip gelebilir ama ben masaüstücüyüm, masaüstü toplasam şimdiye 50 kere toplamıştım. ilk defa kendim bi laptop alıcam gerekli olduğu için ve 3bin tl ye adam gibi sıkıntısız birşey çıkmıyor piyasada. gerçekten çok garip, tüm laptopların kronik sorunları var, sonrasında servis sıkıntıları falan filan. çok arada kaldım karar veremiyorum.. sizin önerebileceğiniz en sorunsuz laptop vamıdır ? farklı bir model de olur, artık sıkıldım bu modellere bakmaktan içim karardı...







  • thebati T kullanıcısına yanıt
    msı'in sıkıntısız olduğunu söylüyorlar . serviside gayet başarılı diye duymuştum bir kaç kullanıcıdan
  • gerçekten karar vermek çok zor, laptop için 3 bin tl yi günümüz şartlarında gözden çıkartıyoruz fakat yorumlara falan bakılırsa kimse tam olarak memnun değil, o yüzden karar veremiyorum.
  • thebati T kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorundan müzdaribim. Lenovo y510p sli de karar kılmıştım ama ısı sorunu yüzünden biraz çekingen davranıyorum. 755m sli modelinde biraz olsun aşılmış ısı sorunu ama o da daha Türkiye'de satışa sunulmadı. Malum şubattan sonra taksit seçeneği de kalmayacak bilgisayar alırken. F/p olarak 750m sli modelini alıcam sanırım 1-2 haftaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snapsh0t -- 4 Ocak 2014; 18:06:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IamGambLer

    msı'in sıkıntısız olduğunu söylüyorlar . serviside gayet başarılı diye duymuştum bir kaç kullanıcıdan

    msi da da kronik fan problemi mevcutmuş , kullanıcı yorumlarına göre. geriye monster kalıyor, onda da çok kullanıcı olmadığı için yeterli bilgi yok. Bence 2500-3500 bütçeli oyun notebooku için sabit bir başlık oluşturup herşey detaylandırılmalı. Her kullanıcı kullandığı bilgilerin avantajlarını dezavantajlarını karşılaştığı problemi detaylı biçimde belirtmeli . MSİ DA fan problemi olduğu söyleniyor ancak, bazı yorumlarda güncelleme ile aşıldığı belirtiliyor gerçekten öyle mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.