Şimdi Ara

Bir ricam olacak lütfen bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Çok vaktinizi almak istemiyorum.Daha önceden lg telefonu kullanıyordum rahatlıkla custom romlar yükleyebiliyordum.İstediğim romu atıyordum telefona.Fakat samsung için işler farklı galiba.Mesela 4.4.4 versiyonunu odin ile rootladım.Sonra nemesis rom var üstüne kurmak için cwm yani rom manageri google playdan indirdim flashladım.Telefonun hafızasına yükleyeceğim romu ve gapsı attım.recovery moddan wipe cache format atıp önce romu sonra gapsı kurdum fakat olmuyor.Sayfalarca yazı okudum öyle yapılıyor deniyor fakat ben yapamıyorum sebep ne acaba.Telefon samsung GTI9305 s3.Nerde yanlışlık yapıyor olabilirim.Birde nemessiz rom boyutu 267 mb idi acaba normalmi bi rom boyutunun bu kadar olması?



  • Flaşlamaya çalıştığınız rom i9300 modeli (1gb ram) için uyumluysa olmaz sanırım hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mike4peace

    Flaşlamaya çalıştığınız rom i9300 modeli (1gb ram) için uyumluysa olmaz sanırım hocam.

    yok hocam flashladığım romda GTI9305 şeklinde.s3 lte şeklinde çıkıyor flaşlarken.acaba rom boyutumu hatalı anlamadım.Benim telefonun ram belleği 2 gb.TWRP ile yapın deniliyor ama onu bir türlü başaramadım.Dünden beri 3 rom kurmaya çalıştım olmadı.Neyi yanlış hata yapıyorum anlamadım.Adımlarım hatalımı sizce?ROM managerden kurmamalımıyım?
  • stok android ise gayet normal. zamanında benim s3e kurduğum cm10lar 190mb civarında oluyordu. Başka neyden hata veriyor olabilir hiç bir fikrim yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mike4peace

    stok android ise gayet normal. zamanında benim s3e kurduğum cm10lar 190mb civarında oluyordu. Başka neyden hata veriyor olabilir hiç bir fikrim yok.

    hocam şimdi 12.1 romunu kurdum fakat gapsı kurmadığı için malesef yeniden kurmayı denedim.Bu kez eski orjinal sürüm olan 4.4.4 yüklemeye çalıştım tekrar başa almak için bu kez telefon samsung ekranında kaldı.Odin ile orjinal romunu kurmaya çalıştım olmadı.3 kez denedim.Telefon download moduna giriyor ama orjinal rom odin ile yüklenmiyor ne yapmalıyım?
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Bir ricam olacak lütfen bi bakın




  • Odindeki hata mesajini goremedim resim acilmiyor. Twrp de aldiginiz hata neydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exfat

    Odindeki hata mesajini goremedim resim acilmiyor. Twrp de aldiginiz hata neydi

    çözdüm hocam ilgin için tşk ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.