Şimdi Ara

Bir oyun arıyorum. Adını unuttum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Eski bir oyun arıyorum. Bir türlü adını bulamadım. Oyun sanırım 40-50 tane bilmeceden oluşuyordu. Oyunun amacı çeşitli araçlardan bir düzenek oluşturarak bir kediyi veya fareyi yakalamak kafese sokmak idi. Düzenek oyunu idi. Mantık oyunu yani.

    Oyunda fare, peynir, koşu bandı vs gibi malzemeler vardı. Misal fareye peyniri yediriyordun, fare peynire doğru hareketlenirken bir şeye dokunuyordu, dokunduğu şey başka bir şeyi harekete geçiriyordu, bu şekilde hedeflenen şeyi yapmaya çalışıyordun. Böyle basit bir oyun ama çok eğlenceliydi.

    http://www.king.com/games/sponsored-games/dynamic-systems/play/?language=en_US

    Linkteki oyuna benzer bir şey. Hatırlayan var mı bu oyunu?

    teşekkürler







  • flash oyun mu nedir bu?
  • Yanıt için teşekkürler! Flash oyunu değil. Bu arada yardımı olana paypal'dan 10 dolar gönderecem :-) İstediğiniz porn sitesine üye olursunuz.. Ehehe.

    Flash oyunu değil.. Oyunun konseptini anlamak için şu aşağıdaki videoya bakın:

    http://www.youtube.com/watch?v=sYbUudtnC1M

    Bu videodakine benzer bir mantık işte. Çeşitli araçlar ve şeyler var. Sen bu araçları kullanarak bir hareket başlatıyorsun ve yanılmıyorsam sonunda bir kedinin kafasından aşağı kafesi geçirmeye çalışıyordun. Oyundaki araçlar fare, koşu bandı, roket vs gibi nesnelerdi. Mesela fareye peynir veriyordun, fare paynire doğru giderken bir şeye dokunuyordu, o dokunduğu şey harekete geçiyordu vs...

    Böyle onlarca düzenekten oluşan levelleydı oyun.. Çağrışım yaptı mı kimseye?

    Ciddiyim yardımcı olursanız 10 dolar paypal'dan!




  • Aklıma Crazy Machines 2 den başka birşey gelmedi. Eğer bu tip oyunlardan hoşlanıyorsan, aradığın oyun bu değilse bile bir dene derim.



    Yada daha eski bir oyunsa The Incredible Machine olabilir.
  • Tamam çok teşekkürler StaticDucter! The incredible machine aradığım oyun! Çok makbule geçti!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uyecik

    Tamam çok teşekkürler StaticDucter! The incredible machine aradığım oyun! Çok makbule geçti!


    Önemli değil dostum
  • slm bn bi oyun arıorum ama adını tam hatırlamıyorum hold savyer die hatırlıyorum size oyunu kısaca açıklayım isterseniz.
    oyun strateji oyunu hatırladığım kadarıyla 2000 li yıllarda ortaya çıkmıştır belki daha da eski olabilir . oyun pc oyunudur. oyunda takım halindeyiz biraz bebekçe bi oyun alister,donna,gilbert,rayn gibi karakterlerle başlıyoruz ve ilk bölümde kurtlara saldırıyoruz. ayrıca ilk biz oynatıoz hepsini sonra kurtların hepsi oynuo . bu arada kare bi çimenin üstündeyiz gilbert isimli karakter ölürse oyun yeniden başlıyo bölüm . ve bir karakteri oynatmak için üstüne mouse ile tıkladığımızda gidebileceği kareleri gösterio kareye basınca hareket ettirio. aşağıdaki linkteki oyuna benzio ama pc oyunu


    http://www.zoptirik.com/file.php?f=4231

    vede oyundaki karakterlerin farklı saldırı güçleri var




  • mesajım bulunsun.
  • lütfen bana yardımcı olurmusunuz bu oyunu oynamayı çok istiorumda
  • bende bir oyun arıyorum size hayatımda yaşadıgım o anı anlatıyorum ps2 çıktığında benim abim çalışıyordu ve yaklışık bir ay sonra aldı 2 tane kol bir kaçtane oyun aldı bir kaç ay sonra ps2 ye abim oyun almaya devam etti çok güzel bir oyun vardı çok sevdigim bir oyun adını hiç bir zaman hatırlayamadım ama konusunu hatırlıyorum belli başlı gruplaşmaları anlatıyordu oyunda grafiti yapa biliyordun arabaların teyiplerini çala biliyordun polisten kaçıyordun kendi çeteni yükseltiyordun böyle bir oyundu oyundan tek hatırladıgım şey bir grubun ismi adıda ofınslar gibi bir şeydi lütfen böyle bir oyun bilen varsa yada hatırlayan beni haberdar etsin yıllardır bu oyunu arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.