Şimdi Ara

Bir kıza aşık oldum sınavlrıma çalışamıyorum ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bir kıza aşık oldum bundan dolayı sınavlarıma odaklanamıyorum. Bu sene benim için çok önemli anca sınavlara odaklanamadığımdan hep düşük alıyorum. Hoca bizi bu aşık olduğum kızla aynı proje grubuna koydu ve nedense çoğu kızda olmaz ancak bu kızda böyle bir şey oldu. Kıza yazmak istiyorum. Yazarsam belki rahatlarım diyorum ancak sonuçları ne olacak hiçbir fikrim yok. Cidden çok kötü durumdayım sizce ne yapmalıyım. En azından sınavları kurtarmak için bir tüyo verin çünkü hiç odaklanamıyorum. Çalışamıyorum.Bir de kıza bunu yazmam durumunda durumların daha kötü olması gibi bir ihtimal var bir de proje grubundayız yani proje ödevi yapmamız gerekiyor.. Tüyo verin ne yapmalıyım?





  • Arkadaşlık et kızla, yani arkadaşça yaz. Çünkü belki yakından tanıyınca begenmeyeceksin. Hem rahatlamış olursun biraz. Yok öbür türlü yazıp bir de patlarsan hepten moralin bozulabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp dan önceden uzun uzun yazışırdık sınav haftası olduğundan yazmayı bıraktım nedense yazmayı bırakınca ben ağır bunalıma girdim. Mesele aslında kızla arkadaşlık yapmak değil de sınavlar elden gidiyor. Bunun için ne yapmam lazım kıza yazıp söylesem daha mı kötü olur acaba..

  • federal5134 F kullanıcısına yanıt
    Mesele kızla arkadaşlık yapmak değil senin olaya bakışın. Sen şimdi ilişki amacıyla yaklaştığın için etkileniyorsun. Senin niyetin arkadaşça olsun. Öbür türlü söylersen zaten %90 patlayacaksin da patlamazsa da sınav işi yatar geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler haklısınız bence de söylersem ve kız ters tepki verirse bu benim için daha kötü olur. En iyisi biraz beklemek sanırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.