Şimdi Ara

Bir göz kırpması ve gülümsemeyle yapıldı. zevkle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
11
Favori
10.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendiss adayı -- 24 Nisan 2020; 18:35:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mühendiss adayı

    teşekkürler
    merhabalar,

    şartlı kayıt için öncelikle yök'ün o duyuruyu yayınlamış olması gerekiyor. genelde bahar yarıyı başlangıcına kadar mezun olup, kayıt yapmanız beklenir. bu durumda tahmin edeceğiniz üzere üniversiteden üniversiteye değişiklik gösterebiliyor. yani net konuşmak zor, şartlı kaydın her sene olacağına da kesin gözle bakmamak gerekir bence.

    benden istenen belgeler, notlarımdan aynen atıyorum.

    "pte 59
    transkript
    ders planı
    ders içeriği
    disiplin cezası almadığına dair yazı
    askerlik ile ilişkisi
    ösym sonucu
    mezun belgesi/diploma
    4 tane fotoğraf"

    pte 59 kısmı yani ingilizce muafiyet belgesi.

    selamlar.
  • Hocam çok teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendiss adayı -- 10 Mayıs 2020; 11:54:44 >
  • mühendiss adayı M kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar hocam.

    okuyabilirsiniz, şahsen bende 2017'de kaydolduğum programa devam etmiştim. ocak 21, 2020 itü'ye kayıt yaptırdığım tarih. ondan bi kaç gün önce diğer lisans eğitimimden kaydımı sildirdim. dikkat etmeniz gereken husus, DGS ile kayıt yapmaya gitmeden önce diğer lisans ile ilişiğinizi kesmek.

    selamlar.
  • Hocam merhaba 3 sene önce ygs de 20k yapmıştım. 3sene sonra üniversitemi bırakmaya bilgisayar mühendilsiği okumaya karar verdim. Karantinadan önce denemelerim en az 105 net en fazla 118net geliyordu zorluğa o anki psikolojiye göre değişiyordu. Tekrar deneme çözmeye başlıyamıyorum 1saat deneme başında durduktan sonra sıkılıyorum mola verip tekrar devam ediyorum bunu aşmak için bir tavsiyen var mı
  • Hocam ben de 2 yıllık yazıp DGS ye girmek istiyorum. Öbp yüksek olursa 2 yıllık sıkı bir çalışma sürecinin ardından sence kazanır mıyım ? Hedefim çok yüksek değil. Kocaeli,Sakarya,Gazi üniversitesi düşünüyorum. (Matematik temelim zayıf)
  • bu konu görünce tekrar umudum yükseldi öncelikle teşekkürler
    ben de bil.prog. okuyup dgsden bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum tyt-aytden istedigim bir üniye gidemicem belli oldu ama cevrem cok fazla korkuttu beni kontenjanlara da baktım bence gayet fazla uni var birine elbet yerlesecegimi düsünüyorum 2 yıl boyunca azar azar calısıp yaparım mat temelim gayet sağlam
    size de sormak istiyorum bu yolu secmemi önerir misiniz
  • hayalipgdn H kullanıcısına yanıt
    bende dgs adayıyım 2.sınıf elektronik teknolojisi okuyorum mat temelim iyi 9 ağustosta sınav var inşallah kazanıcam. Ben öneririm bu yolu mezuna kalmayı düşündüm fakat forumda herkes keşke kalmasaydim gibisinden dert yakınıyor biraz düşündükçe bende mezuna kalmaktan vazgeçtim. Hem dgs ye öyle milyonlarca adayda girmiyor 300 bin ile 400 bin arasında ben olsam dgsye yönelirim fakat son karar senin .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gmn_ -- 17 Haziran 2020; 17:1:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    çok benzer düşünmüşüz :)
  • tcbestepe kullanıcısına yanıt
    Ne güzel :) umarım bende sizin gibi kazanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theorist kullanıcısına yanıt
    Bence doğru bir karar düzenli bir şekilde çalışmanı tavsiye ediyorum böyle gidersen kesinlikle çok iyi yerleri kazanırsın
    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    başarılar dilerim, iyi haberlerinizi bekliyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar öncelikle başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Benim birkaç sorum olacaktı; şuan Bilgisayar Teknolojisi 1.sınıfım, önümüzdeki sene son senem ve bu senede bittikten sonra DGS sınavına gireceğim. Cebirde hiçbir sıkıntım yok diyebilirim hatta üst düzey sorularda çözebiliyorum fonksiyonlar da keza öyle. Önümde 1 sene 2 ay gibi bir zaman dilimi var ve ben geçen senelerin DGS sınavında 30-35 net çıkarıyorum (konu eksiğim var) problemlerde sıkıntım var cebire kafam basıyor ama akıl yürütmede zorlanıyorum. Sizce bu süre zarfında 50+ nete çıkmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Hedefim İTÜ - Bilgisayar
  • jojo3458 J kullanıcısına yanıt
    merhabalar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

    problem harici konu eksiğiniz varsa önce onları giderin ve bol soruyla pekiştirin iyice. mesela özellikle problemler için oran- orantı konusunda yetkin olduğunuzdan emin olun. problemler için önce temel taktikleri öğrenin, yani yeni nesilden ziyade eski nesil problemleri mantığını anlayarak çözebiliyor olun. daha sonra apotemi problemler, karekök rutin olmayan problemler vs. yeni nesil kitapları çözmeye çalışmanızı tavsiye ederim. piyasadan çok haberim yok başka kaliteli kaynaklar varsa onlarıda kullanabilirsiniz, hatta apotemiden önce en azından bir tane daha hafif bi kaynak kitap çözmenizi tavsiye ederim.

    selamlarımla, başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geometri için tavsiye var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StormTeo kullanıcısına yanıt
    kalan zaman için varsa üçgenlerde eksiğiniz onları hızlıca kapatmanızı tavsiye ederim. ayrıca bütün geometri çıkmış sorularını çözmenizi tavsiye ederim, öncelikli olarak DGS ve ALES, vakit kalırsa YGS.
  • Hocam ben bu sene 2 yıllık yazicam sizin gibi temelim var bu yaz tyt mat tekrarı yapicam geometriye de temelden alıyım diyorum şu ingilizceyi nasıl yaptınız acaba nereden çalıştınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormTeo -- 31 Temmuz 2020; 16:25:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StormTeo kullanıcısına yanıt
    hocam ben bir vakıf üniversitesinde hazırlık aldım, sağ olsunlar yardımları baya dokundu. sizde hazırlığı olan güzel bi üniversite yazabilirsiniz.
  • Merhabalar,
    Öncelikler bu yüksek ilginize teşekkür ediyorum
    Ben de İTÜ, Yıldız vs. üniversitelerinde "bilgisayar müh." veya "endüstri müh." okumak istiyorum, 19 Yaşındayım. Bugün 2018 DGS sorularını yapmayı denedim, Matematikte 50 doğru 5 yanlış Türkçe'de ise 30 doğrum vardı. Bu seneki YKS sonuçlarımı beğenmedim gerçekten kötü yerler gelmekte ve ben de tercihimi Marmara Üni. "Bilgisayar Programcılığı" yönünde kullanıp, daha sonrasında DGS ile belirttiğim mühendisliklere yerleşmek istiyorum. Fakat itü yıldız gibisinden üniversitelere baktığımda 1. sınıftan mı yoksa 3.sınıftan mı başlayacağımı anlamadım. "İntibak edildikten sonra belirlenecektir" gibisinden bir yazı gördüm. Bunun 2 yıllık eğitimde alınan dersler ve benim başarım doğrultusunda olacağını düşünüyorum fakat yine de sormak istiyorum.
    1- Marmara Bilg. Prog.'nın dersleri sizce İTÜ gibisinden üniversitelerin 1-2 yıllık eğitimini karşılar mı? (Sizce 1.sınıftan başlar mıyım)
    2- İngilizcemin kötü olduğunu düşünmüyorum, hem kendi gayretimle hem de zamanının %2'lik veya %3 lük bir anadolu lisesinden mezun oldum. İngilizce hazırlık görmek şart mı?
    3- Marmara Bilgisayar Prog. zorlar mı? Bilgisayara ayrı bir merakım ilgim var çocukluğumdan beridir, aynı zamanda yazılımla da uğraşıyorum.
    4- Staj konusunda Marmara'nın 30 günlük diye okudum, bunun bir eksisi olur mu ?




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.