Şimdi Ara

Bir görüş bildirin yarın son gün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar..
    Size bir konu hakkında danışmak istiyorum ama önce kısaca hikayemden bahsedeyim.
    Kendimi bildim bileli, yaşım da ilerledikçe gerçek olabileceğine inandığım tek birhayalim vardı Hukuk.. Diğeri Harry Potter falandı oralara girmiyorum.
    2014 yılında il kez Ygs ve Lys stresini yaşadım. Ve aldığım sonuçlar ışığında, çevre ve ailenin desteği nam-ı değer gazıyla mezuna kalma kararı verdim.

    http://hizliresim.com/R355QZ

    Zorlu geçen bir süreçten sonra yine o gün geldi çattı, sıralamalar açıklandı 9. tercihim olan Lefke Avrupa Hukuk'u kaçırıp Marmara İng İşletmeye yerleştim. Tabii Kıbrıs'ı garanti gören ben için başta büyük bir hayal kırıklığı oldu, kabullenmek epey zamanı mı aldı, gerçi hala içten içe garibim ama bahsedeceğim ondan da sabredin.

    http://hizliresim.com/WYOO0N

    Derken, bu yıl hazırlık okuyan ben duydum ki Ygs başvuruları başlamış, 3 kafadar, tutamadık kendimizi başvurduk. biliyordum ki yerleştiğim için okul puanımın yarısı gidecek lakin görmek istedim hiç çalışmadan, kitap dahi açmadan neler yapıyorum. Umutlanmadığımı söyleyemeyeceğim hani hayalperestlik de giriyor ya işin içine kaptırıyorsun.

    http://hizliresim.com/EJ11D9

    Asıl konuya gelecek olursam. Bu yıl ki sonucu görene kadar AÖF ten okuduğum bölüme yardımcı bi bölüm okumayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Diyorum ki Açıktan Adalet okusam Dgs yi geçme olasılığım sizce ne olur bu sonuçlara göre. Çünkü duyduğum kadarıyla DGS Ygs yi anımsatıyormuş. Bir de Aöf tercihini vs Ösym nin üniversiteler için belirlediği tercih tarihi aralığında mı yapacağim? şimdiden ayırdığınız zaman için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garkenez -- 2 Ağustos 2016; 11:15:46 >







  • UP
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.