Şimdi Ara

Bir G/Ç augıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarımda sorun var harici hardisk'i bilgisayar görüyor fakat açamıyorum yani Bilgisayarım'ı tıkladığımda orada yok Windows 7 Kullanıyorum aygıtlar ve yazıcılar'ı açtığımda orada görünüyor ve bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor Disk yönetimine girdiğimde Disk yukarıda görünmüyor fakat aşağıda Disk 2 Bilinmeyen Başlatılmamış olarak görünüyor başlat dediğimde Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi yazıyor kafayı yicem yardımcı olabilir misiniz



  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hard diskim WD 3200BEV. Bu sorun hakkında öneride bulunabilecek birileri vardır eminim. Teşekkürler.
  • USB bağlantılı disklerde zaman zaman görülebilen bir sorun...

    Sistem diske erişirken bağlantıyı keserseniz, ya da disk, elektriksel bir sorun yaşarsa, işletim sistemi tarafından okunamayabiliyor.

    Eğer disklerde fiziksel bir arıza olmadığına eminseniz, veri kurtarma programları kullanmanızı -ayar olarak da raw seçmenizi- öneririm.
  • Malesef benim diskim yere düştü ve sonra böyle oldu. Donanım bulunuyor, sürücüleri yükleniyor ama disk ikonu bilgisayarımda çıkmıyor. Bilgileri silerek ya da silmeyerek aleti nasıl çalıştırabilirim? Sorun nerede olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.