Şimdi Ara

BİR FİLM İSMİ SORUCAM? (II)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Korku filmi kategorisinden bir film bu.

    Evde bir aile var. Biri kız biri erkek çocuk olmak üzere birde dul kalmış bir kadın annelik yapıyor. Evde ruhani olaylar geçiyor, kadın bunu görüyor ve biliyor fakat kabullenmeyi reddediyor. Çocukların babası, kadının ise kocası savaşa gitmiş ve geri dönmemiş, öldüğü zannediliyor.

    Evdeki ruhani olaylardan erkek çocuğunun haberi var ve kız kardeşini bunlarla korkutuyor. Kadın çocuğa ceza veriyor, incil okutuyor ve birdaha kardeşini korkutmamasını istiyor.



    Filmin sonuna doğru ortaya çıkıyor ki; gördükleri; "HAYALET" dedikleri kişiler evi satın almış, gerçekten yaşayan İNSANLAR. Asıl hayalet kendileriymiş..Evdeki insanlar, kendilerini yaşıyor zanneden bu ruhlardan kurtulmak için çağırdığı birinden yardım istiyor, oda iletişime geçip başroldekilere "siz öldünüz, artık bu dünyada olmamanız gerek, neden hala bu evdesiniz" niteliğinde nutuk çekiyor.Bu şekilde gerçek hatırlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Kangru -- 25 Haziran 2016; 19:56:31 >







  • sende filmin sonunu bile anlatmissin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obii sende olmasan napardım bilmem 2 dir film sorularıma sen yanıt veriyosun çok sağol cidden.
  • Rica ederim. Ben olmasam bile bu sorunu cevaplayacak birçok üye olduğuna eminim. Sonuçta çok bilindik bir film. Fakat filmin sonunu anlattığın kısmı spoiler içine alırsan iyi olur. Hala izlememiş olanlar olabilir. Benim el cuerpo da yediğim gibi spoiler yemesinler
  • okuduğum en guzel film betimlemelerinden biriydi bazıları sadece bir kız ve erkek vardı birbirlerini korkutuyorlardı diyip tahmin istiyorlar ondan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.