Şimdi Ara

Bir fikrim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arkadaşlar benim bir fikrim var, uzun süreden beri de bu fikri düşünüp duruyorum. Bu projem için yazılımcı bir ortak arıyorum, projenin yazılım dışında ufak çapta yapılacaklar için 5 - 6 bin TL masrafı var. (Sunucu, Reklam ve bazı program lisanları) Eğer projenin yazılım kısmını ortaklık, hisse karşılığı karşılayabilecek bir arkadaş bulursam bende diğer masrafların 2 bin TL civarını karşılamayı düşünüyorum. Sonra her şey yolunda giderse diğer masrafları da bir şekilde karşılayacağım.

    Proje fikrim tercüme/çeviri piyasası üzerine.. Çok kısa olarak şunu söyleyebilirim tercüme/çeviri yaptırmak isteyen müşterilerle, tercümanları veya çeviri yapan kişileri buluşturan online bir platforum. Detayları böyle bir ortaklık anlayışını kabul eden kişilere aktarabilirim.

    Gelir beklentisi olarak şunu söyleyebilirim: 6 ay içerisinde her şey yolunda giderse sistem için yapılan masrafları çıkartıp, her ay sabit giderimiz olan sunucu masrafını çıkartıp net kârâ geçebileceğimizi düşünüyorum. Çok paralar kazanacağız vs demiyorum ama kullanıma bağlı olarak ilk yıl içerisinde(6 ay sonra) aylık 2000 - 3000 TL gelir beklentim var 1 yıl sonra ise popülerlik artarsa aylık gelirin 10000 TL civarına geleceğini umuyorum.

    Belki bu söylediklerimin tam tersi de olabilir. Belki hiç para kazanamayız. Ben zamanımı ve paramı, sizde emeğinizi ve zamanınızı kaybedersiniz. Risk alabilecek, cesaretli kişi(ler) arıyorum. Risk olmadan bu işler olmaz.

    Yazılımın yanında tasarımında yapılması gerekiyor bunu da söyeleyip yazılımcı arkadaşın bilmesi gerekenleri belirteyim;

    PHP - MySQL'e hakim / Php dışında başka dillerde olabilir ama öncelik olarak PHP
    Html - Css - Javascript kodlama yapabilen
    Sunucu, Server yönetiminden iyi derecede anlayan
    Tercihen İzmir'de oturan

    bir arkadaş aramaktayım.

    İletişime geçmek için buradan özel mesaj göndermeniz yeterli, sonra anlaşırsak mail ve telefon yoluyla, İzmir'de iseniz yüz yüze iletişim kurabiliriz.

    İyi forumlar.







  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.