Şimdi Ara

Bir Devrin Sonu..(Astra Classic)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Astra ailesi,
    Belki daha önceden satışları bitmiştir ancak az önce siteye girip kontrol ettiğimde gördüm, H kasa olarak adlandırılan Astra Classic kasa artık satıştan kaldırılmış. Sanıyorum bayilerde bu model de tükendi. (konusu açıldı mı diye baktım, göremedim)

    Bir yandan üzüldüm, çağına göre sabit, kendine has ve keskin çizgileri olan bu model yüzünü eskitmeye başlamıştı. Dile kolay, 2004 yılından beri üretimi devam ediyor ve yolları bayağı bir eskitmişti.

    Diğer yandan seviniyorum, böyle güzel, sağlam duruşu ve karakteri olan, kendini gösteren bir aracın 2013 üretim yılı sedan modeline sahip olduğum için. 20 ayı geçtiğimiz birlikteliğimizde beni hiç üzmedi aracım, umuyorum daha uzun yıllar da güzel anlar yaşamaya devam edeceğiz.

    2015'te yeni kasa geliyormuş, 2016'da makyaj görecekmiş vb., inanın beni hiç ilgilendirmiyor. J kasanın iç dizaynı gözüme güzel görünse de, dıştan çok kompakt bir yapı sergiliyor. Bu yüzden klasik kasayı tercih etmiştim alırken, standart bir araç hissi veriyor insana. Ama her araç sahibine özeldir bana kalırsa

    Classic kasayı yaşatalım, belki bu sayede bir İstanbul buluşması da ayarlanabilir? Ne dersiniz.







  • 2013 hb var bende de 2014 te çıkarmadılsr diye biliyorum biz Son demlerini aldık astranın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quppas kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, son montajları 2013'te yaptılar. Ve 1 yıl gibi bir sürede de tüm üretimi erittiler sanıyorum.
    Acaba ellerinde kalan kasa oldu mu? Hatchback yada sedan..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cliffsalih

    Doğrudur, son montajları 2013'te yaptılar. Ve 1 yıl gibi bir sürede de tüm üretimi erittiler sanıyorum.
    Acaba ellerinde kalan kasa oldu mu? Hatchback yada sedan..


    Muhakkak olmuştur

    Ama showroom da kalanları geri toplayıp eritmiş te olabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarada bi bayide eylük ayında son 10 tane flan dedilerdi.. iki tane 2013 hb classic 3 aldık. sonra aradığımda bitti dediler.. sanırım kalmadı. ama efsanesi uzun süre yaşayacak gibi.. ytakıt değerlerine baktığımda bu modeller çok az bir farkla daha az yakıyor normalde yeni kasa oldumu yakıt değerininde düşmesini bekler insan.. bu konu ile alakalı face opel astra h grupları var ben yakın zamanda üye oldum güzel paylaşımlar oluyor, tavsiye edeirm.
  • Uzun yıllar satmayı düşünmüyorum aracımı. İlk viteste ve 2. viteste biraz hantal kalıyor ama olcak o kadar. Performans olarak çok birşey beklemiyordum zaten, standart kullanıcıyım. Fiat Bravo dışında hiç bir arabaya heveslenmiyorum. Onu almadığıma pişman oluyorum bazen. Zengin olsam yine Astra H ve Fiat Bravo'ya binerdim.
  • Şu tıkırtılar olmasa, silecek adam gibi silse, kalkışlarda hantal kalmasa güzel araba aslında :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    Şu tıkırtılar olmasa, silecek adam gibi silse, kalkışlarda hantal kalmasa güzel araba aslında :)

    Tıkırtılar bazen canımı sıksa da, silecek 2. kışını yaşadığından ötürü camı silip geri dönerken "zaaart" sesini çıkarsa da, kalkışta gaza yüklenince beni koltuğa yapıştırınca " vay be ne araba" dedirtse de, güzel araba aslında :)
    Aracımı tüm özellikleriyle seviyorum
  • Ha bu arada, aracımızın ön tamponun ortasındaki sivriltinin ne işe yaradığını geçen haftasonu tecrübe etme imkanım oldu.
    Avcılar merkezde dolanırken, geldiğim yola göre ana yolda ilerleyen bir Clio 4 Grandtour aracın sıkışık trafikte aniden durmasıyla arkadan açılı olarak tamponuna darbe verdim. Benim sivrilti, Clio'nun arka sis far camını dağıttı
    Arkadaşla anlaşıp rapor tutmadan olayı çözdük.
    Sivriltiyi inceledim, sadece kırmızı camın parçalarından dolayı iki adet ince çizik gördüm. Maşallah taş gibi arabaya biniyoruz
  • Geçen yıl kısıtlı bütçeden dolayı Astra h classic lll aldım. Çok zor alıştım açıkçası astraya. 2014 sonu cazip kampanyaları değerlendirip yeni bir araç almaya karar verdim. Birçok markada test Sürüşü yaptım. Hem fiyatlar inanılmaz uçuk geldi, hem de astradan sonra bir çoğu teneke gibi geldi bana. Anladım ki Astra çok doğru bir kararmış. Değiştirmekten de vaz geçtim sonunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.