Şimdi Ara

Bir dediğimizi iki etmeyen babalara, iki müthiş hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Bir dediğimizi iki etmeyen babalara,

    iki müthiş hediye!

     

    Rahatımız için çalışıp didinen babamıza en güzel hediye, tabii ki çalışma hayatını kolaylaştırabilecek bir hediye olur. ASUS''un PDA telefonları P565 ve P750, onlar için profesyonel hayatlarında büyük bir kolaylık sağlarken, sevdikleriyle birlikte olabilmeleri için zaman da kazandırıyor.

     

    ASUS P750 ile ofisine hızla ulaşsın

    ASUS''un G-Mark ödüllü yeni PDA telefonu P750; yüksek hızlı ağ bağlantısı (HSDPA 3.6Mbps), Üç-band GSM (GSM 900/1800/1900), WiFi (IEEE 802.11 b+g), Bluetooth V2.0+ EDR, USB 1.1 ve tümleşik GPS alıcısıyla babanızı en hızlı şekilde ofisine ve e-postalarına ulaştırır. Üstelik yer belirleme sistemiyle, o an bulunduğu konum hakkında ayrıntılı bilgi verebilir. Ya da seyahat sırasında 3.0 Mega-piksel kamerasıyla çektiği fotoğrafları ve rotasını kaydedebilir, format dönüşümü yapmadan, doğrudan Google Earth''e yükleyebilir.

     

    Ayrıca artık verilen kartvizitleri de tek tek telefona girmek zorunda değil. Yapması gereken tek şey, kartvizitin fotoğrafını çekmek. P750, kartvizit bilgilerini Outlook rehberine kendiliğinden kaydeder.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ASUS P565 ile babanız artık herkesten daha güçlü

    Göz alıcı tasarımının yanında olağanüstü yetenekleri olan ASUS P565, Glide dokunmatik arayüzüyle onu verimliliğin doruklarına ulaştıracak. 2.8" genişliğindeki yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, parmak ucuyla verilen komutları çok hızlı şekilde hayata geçiriyor. ASUS P565 PDA''nın bu inanılmaz hızı, 800 MHz frekanslı mobil işlemciden geliyor. Bu çok güçlü altyapı sayesinde doküman düzenleme, internette gezinti ve video oynatma gibi cep telefonları için oldukça zorlayıcı olan uygulamalar, aynı anda rahatlıkla çalıştırılabiliyor.

     

    Üstelik P565; kartvizit tanıma, e-posta yazılımları ve Microsoft Office Mobile gibi iş dünyası için son derece önemli programlarla beraber geliyor. Anytime Launcher ve Multi-Home gibi diğer kullanışlı yazılımlar ise takvimi, dünyadaki şehirlerin yerel saatlerini, hava raporlarını, çevrimiçi haberleri ve daha fazla veriyi, tek bir dokunuşta gösteriyor.








  • Kartvizit tanıma olayı iyiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.