Şimdi Ara

BİR ÇOK TARTIŞMALI SORU DAHA ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

BİR ÇOK TARTIŞMALI SORU DAHA !


(En Son Oy Tarihi: 17.3.2016)
Giriş
Mesaj
  • hocma gözünüzden kaçtı sanırsam , ''türkiye nin programlı ve modernleşme çabalarıyla '' diyor sonra ''batı avrupanın doğusundaki GİBİ ülkeler '' ve '' yakın zamanda romanın küresel bir yönelime girinceye kadar üstlerinden atamadılar '' cümlesiyle devam diyor.

    bariz açık önceden programlı ve modern bir edebiyat olmadığını , batı avrupanın doğusundaki ülkeler ''GİBİ'' aşağılık duygusunda içerisinde olduğunu belirtiyor , ve romannın küresel yönelime girinceye ''KADAR'' üstlerinden atamamışlar bu duyguyu. roman küresel yönelime girince artık yavaş yavaş daha verimli hale gelmişler..

    soruda bir yanlışlık söz konusu değil.

    cevap : C



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youlost038 -- 17 Mart 2016; 19:52:17 >
  • Yahu bi bitmediniz.. Yok şu soru hatalı yok bu hatalı.. Öyleyse geçen senenin Türkçe sorularının neredeyse yarısı hatalı.. Yorum sorusu olduğu için kişiye göre değişir ancak paragraftaki düşünceyi anlayamıyorsan hata yaparsın.. Çünkü Ygs Türkçe, paragrafta verdiği bilgi üzerinde geniş açılı olarak düşünmeni ister..
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Üstteki yazımı oku yok şu sene böyleydi bu sene şöyleydi diyerek normalleştiremeyiz bu meseleyi.Her sene daha da saçma sorularla geliyorlar.Gelmişsin ygs türkçe'yi savunuyorsun burada geçen sene girdiysen bilirsin geçen senenin ygs türkçesini hazırlayanlar soruları internetteki edebiyat forum sitelerinin kurucularının forumlarında paylaştıkları sorulardan oluşturmuşlardı.3-4 tane soruyu google'a yazınca sorunun tıpatıp aynısı karşına çıkıyordu bulamadığımız da bi o kadar vardır.Yani bu kurumun sorularını, bu sınavlarla yükümlü bi öğrenci nasıl savunup yok şöyle yapmanı istiyor soruya böyle yaklaşmanı istiyor diyebiliyor anlamıyorum.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bitmediniz.

    Eleyici soruları yapamamış adamlar gelip iptal edilmesi lazım bu sorunun diye ağlıyor burada.
    Evet hatalı sorular var ama iyice şeyini çıkardınız olayın.

    Sınavda ''kolay ya'' dediğiniz aslında zor sayılabilecek eleyici sorulara birçoğunuz sazan gibi atladı.
  • Yapma yauvvvvv
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.