Şimdi Ara

BİR BAKARMISINIZ ACABA İMDAT!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bukadar katliam yapılırken bir forum sahibi içinde dahil,sizin adınıza zülme karşı adalet,batıla karşı hak,kötülüğe karşı iyilik,kahrolsun siyonist ortak güçler,yaşasın mücadele, filistin li kardeşlerime ve tüm merhameti olan insanlığa.hak geldi batıl zail olacaktır.güneş doğudan,doğdurulur,batıdan da batıran ALLAHA hamd olsun,kafirler küfürleri içinde boğulsunlar.tamponlarıda iyi boyattırın çizilmesin.SESSİZLİK İÇİN cok üzüldüm,herkesin evladı var bu bir sitem birdaha vw sitesine girmeyerek protesto ediyorum.BİR ALLAHIN kulu bir yakarış yapmamış,tüüüh



  • filistinli kardeşlerimiz için tabii ki üzülüyoruz. Peki filistinli kardeşlerimiz ; PKK terör örgütü ülkemizde çoluk çocuk dinlemeden insanları katlederken nerelerdeydi ? onlar yanımızdalar mıydı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerki -- 11 Ocak 2009; 10:38:17 >
  • boşverin arkadaşım böyle yazar yazar giderler. sorsanız şehitlerimiz için birşey yapmamıştır, bir yerde yazmamıştır bu adam. böylelerine okuldada rastlıyorum yürüyorlar ediyorlar soruyorum şehitlerin için yürüdün mü diye cevap yok bön bön bakıyorlar. hiç takmayın uğramazsa uğramasın çokta...
  • nerki

    erincar

    size katılıyorum sonuna kadar ben geçmişime bakarım dedelerime yapılanlara bakarım yemene bakarım

    ekleme:sadece şehit düşen kardeşlerime bakarım bizim için şuan -20 -40 derece arası soğukta bekleyen kardeşlerim için üzülürüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 11 Ocak 2009; 14:05:25 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nerki

    filistinli kardeşlerimiz için tabii ki üzülüyoruz. Peki filistinli kardeşlerimiz ; PKK terör örgütü ülkemizde çoluk çocuk dinlemeden insanları katlederken nerelerdeydi ? onlar yanımızdalar mıydı ?


    Sayın Nerki,

    Size kesinlikle katılıyorum..bebek katili için bir kere olsun bırakın diğer ülkeleri, bir müslüman ülkesinin bile pkk alehine bir miting düzenlediğini inanın hiç hatırlamıyorum.

    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losing -- 11 Ocak 2009; 14:26:08 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nerki

    filistinli kardeşlerimiz için tabii ki üzülüyoruz. Peki filistinli kardeşlerimiz ; PKK terör örgütü ülkemizde çoluk çocuk dinlemeden insanları katlederken nerelerdeydi ? onlar yanımızdalar mıydı ?


    100% hak veriyorum. Onlar bizim icin böyle gösteri Protesto yapiyorlarmiydi. TV´de aynisi Filistin icin tüm millet birlesir ama PKK Teröristler yüzünden birsürü sehit veriyoruz nerdeyse kimsenin umrunda deyil. Bir ermeni ölür bir sürü kisi ayaga kalkar ama sehitlerimiz ölür kimse cikip TV´de 1 Milyon kisi toplayip Miting yapmazlar, neyse Ates düstüyü yeri yakarmis. Allah Sehitlerimizin ailesine sabir versin, sehitlerimizin mekani cennet olsun insallah.

    Saygilar Yasin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.